• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi mi görüyorum yardım edin

Testlerin silik çıkmasının sebebi gebelikten değil bazen hormonlar adete yakın baya yükseliyor o yüzden yanıltıcı oluyor. Adete yakın vücut gebeliğe hazırladığı için kendini salgıladığı hormonlar yüzünden silik çizgi çıkıyor aklında bulunsun. Bende senin gibi silik çıkınca acaba varmı diye kendimi yerdim arkasından pat hastalanırdım. Bıraktım artık silik çizgilerin peşinden koşmayı bana esas çizgi Laz'ım :)
Ben düşük yapalı tam 1 sene oldu şimdi klomen kullanıyorum 2. Tane yumurtam oluşmuş inşallah biri tutar.. doktor ümitli konuştu ikiz gebelik oluşabilir dedi. Allahım neyi hayırlı veriyorsa ona razıyım..
Sen kullandın mı klomen hiç canım
İki düşük yaşadım o yüzden dikkatli bakıp erkenden öğrenip düşmemesi için elimden geleni yapmak için bu kadar takıntılı halim canım klomen kullanmadım iyi bir doktor çıkmadı ki karşıma şimdi yeni düzen kuruyorum iyi bir doktorda bulup öyle devam edeceğim yoluma Rabbim bana ve tüm isteyenlere versin tez zamanda ❤

Back