• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi mi görüyorum yardım edin

İnsallh Cnm bnm hic gbligim olmadi. İnsallh çok. Beklemeden bebeğim bana tutunur. Doktora gorundunmu hic varmi bir rahatszligin
Görüldüm normal dediler hormonlar düzene girdi bu ay ovülasyonda yaptım inşallah gelmiştir canım isteyen herkese versin Rabbim ♥️

Aydınlık çekmeye çalıştım canım bunda görebiliyor musunuz peki

Eklentiler

• IMG_3064.JPG
    IMG_3064.JPG
    28,4 KB · Görüntüleme: 199
Görüldüm normal dediler hormonlar düzene girdi bu ay ovülasyonda yaptım inşallah gelmiştir canım isteyen herkese versin Rabbim ♥️
İnşallah Cnm ben gecen hafta yeni doktora gorundum. Pko. Olduğunu soyledi bana inşallah. Bu Ay Hamile Klrz. İnşallah bnm Reglimede 19 gün Var.

Evet canım farkındayım zaten netleşmeden asla sevinmem çünkü gerçekten çok flu bir çizgi var

Canım resim çok net değil ama sanki var gibi
Inşallah allah gönlüne göre verir

2. Çizgi silikte olsa kalınsa hiç korkma var bir de ortalama regle kaç gün var
Benim 4 gün kala çok silik çıkmıştı
Reglin 24. Gününde yani 77 ydi değerim öyle düşün
Bu testler b hcg 20 değerine göre duyarlı

Istersen konuma girip benim testime bakarsın fikir olur

Yarın kan kesti yaptır inşallah vardır bizimle de sonucunu paylaş dikkat et kendine

Bende cizgi gördüm ama cizgi hemen çıktıysa umutlanabilirsin ama yok 20 dk. Ve fazla olduysa kesinlikle buharlasma çizgidir
Testini yikayabilirsin yani cizgi kısmına az su damlat kurumasini bekle cozgi kaybolur ise buharlasma cizgisidir

Bende cizgi gördüm ama cizgi hemen çıktıysa umutlanabilirsin ama yok 20 dk. Ve fazla olduysa kesinlikle buharlasma çizgidir
Testini yikayabilirsin yani cizgi kısmına az su damlat kurumasini bekle cozgi kaybolur ise buharlasma cizgisidir
HEMEN deniyorum canım

benim bat 2 Mayıs hiç umudum yoktu açıkçası ama sonuç bu yanlış görmüyorsam eğer silik de olsa çift çizgi değil mi arkadaşlar kimyasal gebelik geçirmiştim 5-6 ay önce hala daha inanamıyorum sonradan üzülmeyeyim diye kendimi kaptırmak istemiyorum İnşallah bu öyle değildir...

Eklentiler

• 20170501_213800.jpg
    20170501_213800.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 182
benim bat 2 Mayıs hiç umudum yoktu açıkçası ama sonuç bu yanlış görmüyorsam eğer silik de olsa çift çizgi değil mi arkadaşlar kimyasal gebelik geçirmiştim 5-6 ay önce hala daha inanamıyorum sonradan üzülmeyeyim diye kendimi kaptırmak istemiyorum İnşallah bu öyle değildir...
Senin var canım yarın kana git hayırlı olsun şimdiden

hamilesin gibi gozukuyor hayrlisi olsun insallh ..dilerim allhtan hepimiz bu ay hamile kaliriz..

Back