• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi mi görüyorum yardım edin

pek bi belirtim yoktu sadece iliskiden 3 gün sonra inanilmaz bi göğüs acimasi oldu ama o da sadece 2 gün sürdü başka hiç göğüs hassasiyeti olmadi onun dışında(bat 2 mayis) dünden beri çok kötü belim ağrıyor..tamamen hissiyat hatta testi eşime aldirdim hayirdir bisey mi var dedi yoo icimden geldi test yapmak dedim öylesine yaptim beklemiyordum açıkçası Anne kaz Anne kaz
Peki testi bata kaç gün kala yaptin

Yumurtlama gününden eminsen 3 gün sonra test yapabilrsin. Ben ovülasyon testi kullandğım için bu ay ondan tam yumurtlamnın üstünden 10 gün geçince testte çıktı
Ya ben zaten klomen tedavisi görüyorum yumurta takibimi yapıyor dr bir yumurtam neredeyse 10 gün önce çatladı ama bir yumurta daha gelişmeye başlamıştı oda dün çatladı şaşırdım napacagimi yani

Ya ben zaten klomen tedavisi görüyorum yumurta takibimi yapıyor dr bir yumurtam neredeyse 10 gün önce çatladı ama bir yumurta daha gelişmeye başlamıştı oda dün çatladı şaşırdım napacagimi yani

Bekle canım acele etme .kafana takma insan kafasına takınca belirtiler yaşıyo sonra hayal kırıklığına uğruyo. Ben bu ay çok sakindim.

ilk testi 1 mayis aksaminda yaptim en son gonderdigimi bu sabah yaptim ilk idrar degildi ama yine cift cizgi cikti hem de bu sefer silik de degil Anne kaz Anne kaz ...bi kimyasal düşüğüm olduğu için acikcasi adet gecikmesi çok önemli

Bekle canım acele etme .kafana takma insan kafasına takınca belirtiler yaşıyo sonra hayal kırıklığına uğruyo. Ben bu ay çok sakindim.
Bir türlü sakin olamıyorum ışte. Elimde olsa keşke. Bir kez düşük yaptım artık anne olmak için çok sabirsizim sanırım. Şimdi test yapsam cikarmi acaba

Kızlar dün akşam yaptım görüyor musunuz bişey

Eklentiler

• IMG_3577.JPG
    IMG_3577.JPG
    17,1 KB · Görüntüleme: 115
Back