- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 29
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Peki testi bata kaç gün kala yaptinpek bi belirtim yoktu sadece iliskiden 3 gün sonra inanilmaz bi göğüs acimasi oldu ama o da sadece 2 gün sürdü başka hiç göğüs hassasiyeti olmadi onun dışında(bat 2 mayis) dünden beri çok kötü belim ağrıyor..tamamen hissiyat hatta testi eşime aldirdim hayirdir bisey mi var dedi yoo icimden geldi test yapmak dedim öylesine yaptim beklemiyordum açıkçasıAnne kaz
hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce çok fena ağrım oldu ağlamıştım hattaAnladim canim peki biraz özel olacak ama ilişki sırasında kasiklarinda agri oluyormuydu
Off bendede dün gece öyle oldu iliski esnasında. Normalde hiç acı hissetmezdimhamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce çok fena ağrım oldu ağlamıştım hatta
Off bendede dün gece öyle oldu iliski esnasında. Normalde hiç acı hissetmezdim
Ya ben zaten klomen tedavisi görüyorum yumurta takibimi yapıyor dr bir yumurtam neredeyse 10 gün önce çatladı ama bir yumurta daha gelişmeye başlamıştı oda dün çatladı şaşırdım napacagimi yaniYumurtlama gününden eminsen 3 gün sonra test yapabilrsin. Ben ovülasyon testi kullandğım için bu ay ondan tam yumurtlamnın üstünden 10 gün geçince testte çıktı
Ya ben zaten klomen tedavisi görüyorum yumurta takibimi yapıyor dr bir yumurtam neredeyse 10 gün önce çatladı ama bir yumurta daha gelişmeye başlamıştı oda dün çatladı şaşırdım napacagimi yani
Bir türlü sakin olamıyorum ışte. Elimde olsa keşke. Bir kez düşük yaptım artık anne olmak için çok sabirsizim sanırım. Şimdi test yapsam cikarmi acabaBekle canım acele etme .kafana takma insan kafasına takınca belirtiler yaşıyo sonra hayal kırıklığına uğruyo. Ben bu ay çok sakindim.
Anladim canim çok sagolilk testi 1 mayis aksaminda yaptim en son gonderdigimi bu sabah yaptim ilk idrar degildi ama yine cift cizgi cikti hem de bu sefer silik de degilAnne kaz ...bi kimyasal düşüğüm olduğu için acikcasi adet gecikmesi çok önemli
Aynen ya evde durmamaliyim sanırım allaha emanet olunbenim ilişkiden 15 gün sonra çıktıAnne kaz ki bu da tam adet tarihinize denk gelir kafanizi meşgul edecek biseyler bulun mutlaka yoksa zaman gecmiyor
Bir türlü sakin olamıyorum ışte. Elimde olsa keşke. Bir kez düşük yaptım artık anne olmak için çok sabirsizim sanırım. Şimdi test yapsam cikarmi acaba
Neden 3 gün sonra canimÇıkmaz canım daha. 3 gün sonra yapp
Oy oy oy maşallah teyzeleri yesin o küçük susamı canım gözün aydın Rabbim sağlıkla bir avazda kucağına da almayı nasip etsinTekrar test yaptim yanlis mi gordum diyerek
Neden 3 gün sonra canim
Off bilmiyorum yaaSabredemiyosun ya ondan dedimm öyleeen erken ama o zaman bile çıkmaz tabi en iyisi gününde yapmak
Ben göremedim canım. Ama genelde çok hafif pembe çizgi olunca fotoda cikmiyoKızlar dün akşam yaptım görüyor musunuz bişey
Ama sabah idrariyla yap bidahakineKızlar dün akşam yaptım görüyor musunuz bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?