- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
cnm hamilesin insallah simdiden tebrik ederim bide cizgi hemenmi gozuktu bnmde 10. dkka da gozuktu ama hamile olmadgimi ogrendimbat 2 Mayısperissh
amin insallah belirtilerin varmi hic kendine cok dikkat etmen lazim sabah kan testi yaptir hayrli haberlerle gelirsin insallh1-2 dk da hemen çıktı ama dediğim gibi kimyasal gebelik yaşayınca çok temkinli olmaya çalışıyorum Allah bizim için hayırlısı neyse onu versin hepimize inşallahperissh
Var gibi duruyor çok belli belirsiz. Sen daha net görüyorsan vardırYıkadım canım bakar mısın şimdi @SaskinAnne
canm naptin kan tahlilini yaptrdinmi..1-2 dk da hemen çıktı ama dediğim gibi kimyasal gebelik yaşayınca çok temkinli olmaya çalışıyorum Allah bizim için hayırlısı neyse onu versin hepimize inşallahperissh
nedemek canim biz burda birbirimize destek cikmak icin variz:) allhm bizlere salih ve saliha evlatlardan nasip etsin insallahh..Yarın sabah yaptiracagim insallah acikcasi bat geçsin istedim bazen adet gecikmeleri yaşayabiliyorum ilgin çok mutlu etti bu aradaperissh :)
Senin var canım yarın kana git hayırlı olsun şimdiden
imkan yok mu özel yada devlet hastanesine gitmeye?sabah sağlık ocagina gittim kan vermek icin ama sagolsun doktor bey ve hemsire hanim bi gün gecikmeyle test yapmayacaklarini şüpheli ya da yanlış sonuç cikacagini soyleyip yapmadilar!!! idrar testinde çıktığını soyledigimde de pek mümkün degil aslinda yanlış olabilir dediler. sabah sabah sinirlendiriyolar insaniperissh bu günkü testim
gözlerine soksaydin testi .Tekrar test yaptim yanlis mi gordum diyerek
Canım o doktorun insiyatifine bağlı benim günüm bile gelmemisti sagolsun doktorum yapalım dedi yapmistikaçıkçası imkan olarak sıkıntım yok devlete vergimi veriyorum sağlık sigortamı yatiriyorum istediğim zaman neden bunu kullanamiyorum onu anlayamadim en doğal hakkım değil miZINLAYAPAY
Canım ben adetime 4 gün kala öğrendim. Devlet hastanesine gidip yaptır çok sorgulamıyolar ordaaTekrar test yaptim yanlis mi gordum diyerek
Belirtileriniz neydi yazarmisinizCanım ben adetime 4 gün kala öğrendim. Devlet hastanesine gidip yaptır çok sorgulamıyolar ordaa
Belirtileriniz neydi yazarmisiniz
Anladim canim peki biraz özel olacak ama ilişki sırasında kasiklarinda agri oluyormuyduKasıklarıma batmalar oluyodu belime ve bacağıma vuruyodu belirtim buyduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?