- 15 Haziran 2024
- 35
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi kediseverrrrr
-
İnşallah öyledir days doctor marka testti hayalet çizgi de çıkarıyormuş sanırımAma bu pozitiiiifffff hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
İnşallah teşekkür ederim yarın kan vereceğim umarım hayalet çizgi değildirPozitif görünüyor ilk idrarla deneyebilirsin sabah ya da kan verebilirsin, hayırlısı olur inşallah
İlk yaptığım test benimde böyleydi inşallah vardır sizindeBenimde adetim 3 gün geçti akşam test yaptım bu şekilde çıktı var mı yok mu bilemiyorum
canım kan vermelisin benimde böyle çıktı kanda negatif çıktı. hatta hemşireler bile orda testimi gösterdim pozitif dediler ama kan öyle demedi malesefAdet günüm 2-3 gün gecikti ve bugün test yaptım ilk yaptığımda zor görünen bir silik çizgi vardı tekrar yaptım böyle çıktı sizce gebelik var mıdır ? Kuruma çizgisi değil çünkü ilk dakikalarda belirdi ikinci çizgi Eki Görüntüle 3545973
Bugün verdim sonuç bekliyorum yarın çıkacakmışcanım kan vermelisin benimde böyle çıktı kanda negatif çıktı. hatta hemşireler bile orda testimi gösterdim pozitif dediler ama kan öyle demedi malesef
umarım hayırlısı olur gönlünden geçen olur bende yarın vereceğim kan 9. günü adet gecikmeminBugün verdim sonuç bekliyorum yarın çıkacakmış
Umarım hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler alırız bugün alt karnımda sürekli sancı var neden bilmiyorum heveslenmek de istemiyorumumarım hayırlısı olur gönlünden geçen olur bende yarın vereceğim kan 9. günü adet gecikmemin
Kan sonucunuz çıktı mı yumurtlamanın kaçıncı günü pozitif gördünüz ?İnşallah teşekkür ederim yarın kan vereceğim umarım hayalet çizgi değildir
Kan sonucum çıkmadı daha adetim düzensiz olduğu için bilmiyorum yumurtlamanın kaçıncı günü olduğunu ona dikkat etmedim bu ay hiç ümidim yoktu aslındaKan sonucunuz çıktı mı yumurtlamanın kaçıncı günü pozitif gördünüz ?
ama testin var gösteriyorKan sonucum çıkmadı daha adetim düzensiz olduğu için bilmiyorum yumurtlamanın kaçıncı günü olduğunu ona dikkat etmedim bu ay hiç ümidim yoktu aslında
benimde öyle batma gibi sancılar göğüslerimde çok acıyor sırtım çok ağrıyor mide yanmamdan varUmarım hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler alırız bugün alt karnımda sürekli sancı var neden bilmiyorum heveslenmek de istemiyorum
Yaa umarım yalancı pozitif çıkarmamıştır gerçi 3 test yaptım diğer ikisi de bundan daha silikti ama çift çizgi vardıama testin var gösteriyor
Bence sen de bir an önce kan ver canımbenimde öyle batma gibi sancılar göğüslerimde çok acıyor sırtım çok ağrıyor mide yanmamdan var
insan bi kere negatifi görünce hevsi kaçıyorBence sen de bir an önce kan ver canım
Anlarsın zaten 2,3 güne var mı yok mu moralini bozmaYaa umarım yalancı pozitif çıkarmamıştır gerçi 3 test yaptım diğer ikisi de bundan daha silikti ama çift çizgi vardı
Evet çok iyi anlıyorum daha önce testte pozitif görüp kanda negatif görmüştüm o yüzden korkuyorum ben deinsan bi kere negatifi görünce hevsi kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?