- 13 Kasım 2021
- 12
- 10
- 3
- 25
- Konu Sahibi Kocmelek839
-
Geç dollenmede düşük çıkıyor sonra yükseliyor merak etme Rabbim hayırlı evlat nasip etsintşk ederim ama kafam karıştı 12 aralık son adet tarihim 11ocak bat neden bu kadar düşük çıktı anlamadım
amin inşallah yaaa baya kafaya taktım doktor 2gün sonra tekrarla tahlili dediGeç dollenmede düşük çıkıyor sonra yükseliyor merak etme Rabbim hayırlı evlat nasip etsin
Çizgi görebiliyo musunuz acaba bat 13 gün geçti 5 gün önce beta 0 çıkmıştı doktorum 1 haftaya kan ver bakalım dedi bende kandan önce test yaptım böyle çıktı önceki gebeliğim kalp durmasıyl sonlanmıştı buna ne dersiniz ?Geç dollenmede düşük çıkıyor sonra yükseliyor merak etme Rabbim hayırlı evlat nasip etsin
Çok ince bir cizgi var sanki ama kuruma cizgisi midir bilmiyorumÇizgi görebiliyo musunuz acaba bat 13 gün geçti 5 gün önce beta 0 çıkmıştı doktorum 1 haftaya kan ver bakalım dedi bende kandan önce test yaptım böyle çıktı önceki gebeliğim kalp durmasıyl sonlanmıştı buna ne dersiniz ?
Suya tuttum özellikle kaseti hala böyleÇok ince bir cizgi var sanki ama kuruma cizgisi midir bilmiyorum(
Birkaç gün daha bekleyip testi yenilesen daha iyi olur, geç döllenme olabilir bilemiyorum dur bakalımSuya tuttum özellikle kaseti hala böyle
İnşallah teşekkürlerBirkaç gün daha bekleyip testi yenilesen daha iyi olur, geç döllenme olabilir bilemiyorum dur bakalım
Kuzum sen hamilesinSuya tuttum özellikle kaseti hala böyle
Benim de böyle yumurtlamadan 12 gün geçti kuruma çizgisi gibi geldi bana ama bakalım testi yarın yine tekrarlıycamİnşallah teşekkürler
Ay inşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağımaKuzum sen hamilesin
Suya bir tut istersen gerçekten varsa gitmiyor ben eski testimlede denedim doğru canımBenim de böyle yumurtlamadan 12 gün geçti kuruma çizgisi gibi geldi bana ama bakalım testi yarın yine tekrarlıycam
Devam ediyor mu gebeliğiniz hayırlı olsunmerhaba kızlar benim adet günüm bugün ama 10gündür aldet olacakmışım gibi sancı ağrı çekiyorum hergün sabah aha adet oldum diyorum bişey yok. 5gün önce hafif uçuk pembe birgün akıntım geldi ertesi gün test yaptım haif silik çıktı bugün adet günüm sabah idrarımla test yaptım oda silik çıktı kan testi yaptıramıyorum 2oğlum var sabah sağlık ocagına gidemiyorum okul telaşı devlet hastanesinde zaten yapmıolar küçük bi ilçedeyim ile gitmem lazım eşim çalışıyor sizce hamile olabilirmiyim?bugünkü adet günüm olan ilk resim 2.si 4gün önceki
malesef bugün adet oldum kimyasal gebelik oldu. adetin 3.günü beta 23 çıktı dün tekrar verdim 15 çıktı gece adet oldum ağrıdan ölüyorum sandım allah kimseye yaşatmasın paikolojik okarak çok kötüyümDevam ediyor mu gebeliğiniz hayırlı olsun
Geçmiş olsun diyelim sağlıklı olacağı zaman hayırlısıyla gelsin inşallahmalesef bugün adet oldum kimyasal gebelik oldu. adetin 3.günü beta 23 çıktı dün tekrar verdim 15 çıktı gece adet oldum ağrıdan ölüyorum sandım allah kimseye yaşatmasın paikolojik okarak çok kötüyüm
Merhaba comfort erken gebelik testi galiba birisi sizin bende bata 8 kala yaptım sizinki gibi hayali bir çizgi var sizde durum nedir acaba kaç gül kala yaptınızGeçmiş olsun diyelim sağlıklı olacağı zaman hayırlısıyla gelsin inşallah
Prodoctor bu canım benim gecikme 15 günMerhaba comfort erken gebelik testi galiba birisi sizin bende bata 8 kala yaptım sizinki gibi hayali bir çizgi var sizde durum nedir acaba kaç gül kala yaptınız
Anladım canim prodoctor yalancı ikici çizgi çıkarıyor 2 defa yapmiştim ayni 2. Cizgi çıkti hayal kırarıklığı yaşattı trendyol yorumlarda da çok yazılmışProdoctor bu canım benim gecikme 15 gün
Ben önceki gebeliğimi prodoctor ile öğrenmiştim ama bugün kan verdim değer 1.2 çıktı geçen hafta 0 çıkmıştıAnladım canim prodoctor yalancı ikici çizgi çıkarıyor 2 defa yapmiştim ayni 2. Cizgi çıkti hayal kırarıklığı yaşattı trendyol yorumlarda da çok yazılmış
Çizgi görebiliyo musunuz acaba bat 13 gün geçti 5 gün önce beta 0 çıkmıştı doktorum 1 haftaya kan ver bakalım dedi bende kandan önce test yaptım böyle çıktı önceki gebeliğim kalp durmasıyl sonlanmıştı buna ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?