- 4 Ocak 2022
- 74
- 18
- 3
- 26
- Konu Sahibi Kocmelek839
-
Canım bence hamielsin hemen kan ver benim reglim 4 gün gecikti bugün ilk idrarla değil ama akşam test yaptım bu şekilde çıktı geç döllenme olabilir 1 haftaya tamamlansin deidler bekliyorum daha bende emin değilimHamile misin acaba ? Benimde regl ayın 16’sında gebelik testim böyle.
Arkadaşım çok korkuyorum 10 ocakta ilk idrarla test yaptım iki tane ikiside silik çizgi çıktı. Hemen gittim kan testi verdim negatif ondan sonra hiç bırakmadan test yaptım hep ikinci çizgi çıktı bozuktur testler diye eşime yaptım onda hiçbir şey cıkmadı farklı marka test aldım yine ikinci çizgi çıktı. Testlerimi paylaşıyorum sırasız karışık üzerlerine tarih yazmayı unuttum için karıştılar. Tek olanda bu akşam yaptığım işte ne yapacağımı şaşırdım o yüzden regl gününü bekliyorum.Canım bence hamielsin hemen kan ver benim reglim 4 gün gecikti bugün ilk idrarla değil ama akşam test yaptım bu şekilde çıktı geç döllenme olabilir 1 haftaya tamamlansin deidler bekliyorum daha bende emin değilim
Çizgi görüyorum Kaç dakika da çıktı? benimkiler 3 dakşka da cıktı toplu olanlar son yaptıgımda 1 dakika da belirdi.Canım bence hamielsin hemen kan ver benim reglim 4 gün gecikti bugün ilk idrarla değil ama akşam test yaptım bu şekilde çıktı geç döllenme olabilir 1 haftaya tamamlansin deidler bekliyorum daha bende emin değilim
İcini feraht tut canım benim Allah'ın izniyle meleğin seninledir inşallah geç döllenme olabiliyor bende hamile kaldığında 5 gün kala başlamıştım aynı böyle çok silikti gittim negatif dedi adet günümü bekledim oyleyken bile silik çıkıp kan testim adet gecikmesinin 3.gununde beta HCG 3 çıktı 1 hafta 10 gün sonra gel dediler o zaman aşırı bir şekilde yüksek çıkmıştı sabret rabbim inşallah o güzel duyguyu tattirir bizlere ben ilk gebeligimdi düşük yaptım malesef şimdi tekrar bekliyorum ama testlerin git gide koyulasmis büyük ihtimalle var bekle rahat ol insalalh güzel haberlerini alırız sen ara ara takip et yine koyulasmayi kuruma çizgisine benzemiyorArkadaşım çok korkuyorum 10 ocakta ilk idrarla test yaptım iki tane ikiside silik çizgi çıktı. Hemen gittim kan testi verdim negatif ondan sonra hiç bırakmadan test yaptım hep ikinci çizgi çıktı bozuktur testler diye eşime yaptım onda hiçbir şey cıkmadı farklı marka test aldım yine ikinci çizgi çıktı. Testlerimi paylaşıyorum sırasız karışık üzerlerine tarih yazmayı unuttum için karıştılar. Tek olanda bu akşam yaptığım işte ne yapacağımı şaşırdım o yüzden regl gününü bekliyorum.
Benim bu 4 dakika da falan çok aşırı ince silik çizgi şeklinde çıktı gölge gibi sonra dan böyle zaman geçince oturdu daha belli oldu o çizgiÇizgi görüyorum Kaç dakika da çıktı? benimkiler 3 dakşka da cıktı toplu olanlar son yaptıgımda 1 dakika da belirdi.
Canımm Rabbim bir daha o duyguyu yaşatmasın tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallahİcini feraht tut canım benim Allah'ın izniyle meleğin seninledir inşallah geç döllenme olabiliyor bende hamile kaldığında 5 gün kala başlamıştım aynı böyle çok silikti gittim negatif dedi adet günümü bekledim oyleyken bile silik çıkıp kan testim adet gecikmesinin 3.gununde beta HCG 3 çıktı 1 hafta 10 gün sonra gel dediler o zaman aşırı bir şekilde yüksek çıkmıştı sabret rabbim inşallah o güzel duyguyu tattirir bizlere ben ilk gebeligimdi düşük yaptım malesef şimdi tekrar bekliyorum ama testlerin git gide koyulasmis büyük ihtimalle var bekle rahat ol insalalh güzel haberlerini alırız sen ara ara takip et yine koyulasmayi kuruma çizgisine benzemiyor
İnşallah canım güzel haberler verelim buralarda arayışta olan herkese versin rabbimCanımm Rabbim bir daha o duyguyu yaşatmasın tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallahValla yazdığın beni biraz umutlandırdı Allah razı olsun. Valla ben çizgi görüyorum 4 dakika da çıktıysa da iyi. Yarın ilk idrarla yap onu at bi bakalım koyulaşıyor mu dakikasına mutlaka bak. İnşallah ikimizde gebeyizdir ya
İnşallah canım güzel haberler verelim buralarda arayışta olan herkese versin rabbim
Günaydın herkese koyulaşıyor mu sizce?Hamile misin acaba ? Benimde regl ayın 16’sında gebelik testim böyle.
Koyulaşma var gibi canım daha net çıkmis kalınlığı olsun sen kan ver bir benceGünaydın herkese koyulaşıyor mu sizce?
Arkadaşım ben bu korkumu nasıl atıcam bilmiyorum yine de regl günümü bekleyeyim ben.Koyulaşma var gibi canım daha net çıkmis kalınlığı olsun sen kan ver bir bence
Bekleyedebilirsin hem daha iyi sonuç verir inşallah vardır bol bol dua edicem sanaArkadaşım ben bu korkumu nasıl atıcam bilmiyorum yine de regl günümü bekleyeyim ben.
Ben de yeniden yaptım Sabah ilk idrarla ilk 5 dakika içinde sadece böyle beyaz bir gölge oluştu 4.gunum gecikmedeGünaydın herkese koyulaşıyor mu sizce?
Canım erken gebelik testi yapsan olsa da onda daha net çıkmaz mıBen de yeniden yaptım Sabah ilk idrarla ilk 5 dakika içinde sadece böyle beyaz bir gölge oluştu 4.gunum gecikmedegaliba hamile değilim çıksaydı çıkardı geç döllenme de olsa
Allah razı olsun rabbim tez zamanda seninde benimde tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün arkadaşımBekleyedebilirsin hem daha iyi sonuç verir inşallah vardır bol bol dua edicem sana
Bilmiyorum ki canım 4.gun gecikme oldu çıksaydı normallerde de çıkmaz mıydı geç döllenme nasıl olur bilmiyorum kiCanım erken gebelik testi yapsan olsa da onda daha net çıkmaz mı
Doktor kan testi yaptığında beta düşmüştü üzerine 2 defa adet gördüm bu 3.adetim olacaktı ama ikincisi tam zamanında oldu bu 4 gün gecikince acaba mi ki dedim ama dün yaptığım test de ilk attığım gibi bugün Sabah yaptığımda hicbirsey yok geç döllenme nasıl olur adetin kaç gün geçmesi beklenir bir bilgin var mıKasimda kürtaj olmuşsunuz sanirim 3 aylik kasımın kaçı bilmiyorum ama beta belki düşmedi siz kan testi yaptırın ya da adetibizin geçmesini bekleyin. Insallah hamilesinizdir
Hiç bir bilgim yok gec dollenmeyle ilgili, bende kürtaj oldum ekimde 3 ay düzensizlik olabilir denildi. Ama gec döllenme olsada ilk teste cıkmış ikinci cikmama durumu olabilir mi? Birde genelde pozitifte yanilma olmaz ama negatifte olabilir diyorlar. 1 hafta olduysa kan testi yaptırın en güvenilir o olurDoktor kan testi yaptığında beta düşmüştü üzerine 2 defa adet gördüm bu 3.adetim olacaktı ama ikincisi tam zamanında oldu bu 4 gün gecikince acaba mi ki dedim ama dün yaptığım test de ilk attığım gibi bugün Sabah yaptığımda hicbirsey yok geç döllenme nasıl olur adetin kaç gün geçmesi beklenir bir bilgin var mı
Normalde gecikmen olur muydu peki ? Geç döllenme nasıl olur canım anlatayım. Diyelim sen 30 günde bir regl oluyorsun yumurtlama da 16. Gününe denk geliyor ve bir sonraki regl kanamasıda yumurtlamadan 14 gün sonra gercekleşiyor. Geç döllenmede yumurtlaman o ay 16. Gününde değilde atıyorum 20. Gününde oluyor ve o sırada ilşkin olur ve yumurta döllenirse bu geç döllenmedir. Ama eğer döllenmezse bu da adetinin atıyorum yine 4 gün geç olacağı anlamına gelir. Umarım anlaşılır bir şekilde anlatmışımdır. Reglin gelmediği sürece umut vardır yaniBilmiyorum ki canım 4.gun gecikme oldu çıksaydı normallerde de çıkmaz mıydı geç döllenme nasıl olur bilmiyorum ki
Canım ben adet geçtikten 2 gün sonra negatif gördüm 4. Gün tekrarladım tekrar negatif gördüm 8. Gün pozitif gördüm geç döllenme olabilir ilk iki testimde silik çizgi bile yoktu canımBen de yeniden yaptım Sabah ilk idrarla ilk 5 dakika içinde sadece böyle beyaz bir gölge oluştu 4.gunum gecikmedegaliba hamile değilim çıksaydı çıkardı geç döllenme de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?