Silik çizgi gebelik mi

merhaba kızlar benim adet günüm bugün ama 10gündür aldet olacakmışım gibi sancı ağrı çekiyorum hergün sabah aha adet oldum diyorum bişey yok. 5gün önce hafif uçuk pembe birgün akıntım geldi ertesi gün test yaptım haif silik çıktı bugün adet günüm sabah idrarımla test yaptım oda silik çıktı kan testi yaptıramıyorum 2oğlum var sabah sağlık ocagına gidemiyorum okul telaşı devlet hastanesinde zaten yapmıolar küçük bi ilçedeyim ile gitmem lazım eşim çalışıyor sizce hamile olabilirmiyim?bugünkü adet günüm olan ilk resim 2.si 4gün önceki

Eklentiler

• IMG-20220111-WA0003.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG-20220111-WA0001.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 192
Gayet belirgin çıkmış :)) Hamilesiniz bence... Bir hafta daha geçince hala regli olmadıysanız akşam acile gitmenizi öneririm ağrılarım var reglim geçti diyince hcg testi yapıyorlar. Aynı günde birkaç saat sonra çıkıyor..

yazdan beri deniyoruz bi kaç kez gittim acile böbregim ağrıodu ilsç alamıyorum gebelik şüphem var dedim yapmadılar. devlet hast çok gıcık bu konuda malesef test alıp 2gün sonra tekrar denicem bakalım

yazdan beri deniyoruz bi kaç kez gittim acile böbregim ağrıodu ilsç alamıyorum gebelik şüphem var dedim yapmadılar. devlet hast çok gıcık bu konuda malesef test alıp 2gün sonra tekrar denicem bakalım
Şüphem var diye değil.. Düşük yapıyor olabilirim diye git Zaten sonuca internetten bakabiliyosun yapsınlarda testi..

Kizlar benim de 3 gün gecikti ama idrar testi negatif 1 gün geciktiginde yapmıştım tekrarlayan mi acaba geç döllenme nasıl olur yaşayan var mı belirtileri neler

Hamiliek var mı canım naısl çıktı sonuç

Hemen test yapp belki çıkar benimde 3 gün geçti ama ilk geçtiği gün test yaptım tek negatifdi birdaha yapmadım 3.gun bugün insalalh ikimizde de vardır bebişler
İki aydır düzenli her 11 inde adet oluyordum ya bebek var ya yine eskiye döndüm dengesiz oldu adetim

Adetimin geciktigi 1.gunu yaptım ama idrar testi negatif çıktı yani sadece vembeya bir silik çizgi çıktı o da kayboldu şuanda 3.gundeyik gecikmenin yarın tekrar test yapicam
İnşallah çıkar canım benim de adetime 7 gün var yine dayanamayıp yaptım negatif

Hamile misin acaba ? Benimde regl ayın 16’sında gebelik testim böyle.

Eklentiler

• 17CB07F9-8AF1-46D7-A136-23EA9FE39A72.jpeg
    180,5 KB · Görüntüleme: 195
Hamilesiniz maşallah belirti var mı
Canım Rabbim sesini duysun inşallah öyledir. Daha kan testi yaptırmadım ara ara bacağım kasığım ağrıyor onun dışında bi belirtim yok bir de uyumakta zorlanırdım ama şuan uyumak isteyince uyuyorum valla. Bakalım inşallah öyleyimdir.

Var canım allahın izniyle çizgilerin net görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…