- 4 Ocak 2022
- 74
- 18
- 3
- 26
- Konu Sahibi Kocmelek839
-
İnsalalh olmazsın da bebeis gelireKIzlar bat yarın agrım var gibi kasıkta şişlik var gibi bu ayda olmadı sanırın
Gayet belirgin çıkmış :)) Hamilesiniz bence... Bir hafta daha geçince hala regli olmadıysanız akşam acile gitmenizi öneririm ağrılarım var reglim geçti diyince hcg testi yapıyorlar. Aynı günde birkaç saat sonra çıkıyor..merhaba kızlar benim adet günüm bugün ama 10gündür aldet olacakmışım gibi sancı ağrı çekiyorum hergün sabah aha adet oldum diyorum bişey yok. 5gün önce hafif uçuk pembe birgün akıntım geldi ertesi gün test yaptım haif silik çıktı bugün adet günüm sabah idrarımla test yaptım oda silik çıktı kan testi yaptıramıyorum 2oğlum var sabah sağlık ocagına gidemiyorum okul telaşı devlet hastanesinde zaten yapmıolar küçük bi ilçedeyim ile gitmem lazım eşim çalışıyor sizce hamile olabilirmiyim?bugünkü adet günüm olan ilk resim 2.si 4gün önceki
yazdan beri deniyoruz bi kaç kez gittim acile böbregim ağrıodu ilsç alamıyorum gebelik şüphem var dedim yapmadılar. devlet hast çok gıcık bu konuda malesefGayet belirgin çıkmış :)) Hamilesiniz bence... Bir hafta daha geçince hala regli olmadıysanız akşam acile gitmenizi öneririm ağrılarım var reglim geçti diyince hcg testi yapıyorlar. Aynı günde birkaç saat sonra çıkıyor..
Şüphem var diye değil.. Düşük yapıyor olabilirim diye gityazdan beri deniyoruz bi kaç kez gittim acile böbregim ağrıodu ilsç alamıyorum gebelik şüphem var dedim yapmadılar. devlet hast çok gıcık bu konuda maleseftest alıp 2gün sonra tekrar denicem bakalım
Bat bugün adet olmadımmmmmİnsalalh olmazsın da bebeis gelirecanım benimde bugün olmam gerekiyordu ama ne ağrı ne şişlik hiç adet olacakmis gibi değilim
Hemen test yapp belki çıkar benimde 3 gün geçti ama ilk geçtiği gün test yaptım tek negatifdi birdaha yapmadım 3.gun bugün insalalh ikimizde de vardır bebişlerBat bugün adet olmadımmmmm
Hamiliek var mı canım naısl çıktı sonuçKizlar yardımcı olur musunuz adetime 4 gün var ama hamilelik belirtisi yaşıyorum çok fazla 6 Kasım da 3 aylık bebeğimi kaybettim düşük yaptım doktor hemen hamile kalabilirsin dedi 2 3 gündür çok falza gebelik belirtisi yaşıyorum 2 gün önce test yaptığımda iki farklı marka 1 i bebe time diğeri Clear Pink ikisinde de silik çizgi bile cikmadi ama bugün adetime 4 gün kala tekrar denedim ikinci idrarimla ve böyle silik çizgi belirdi sizce gebelik var mı (testin üstündeki yırtık yanlışlıkla oldu ) yakinlaatirinca daha iyi gözüküyor
güzel fikirŞüphem var diye değil.. Düşük yapıyor olabilirim diye gitZaten sonuca internetten bakabiliyosun yapsınlarda testi..
İki aydır düzenli her 11 inde adet oluyordum ya bebek var ya yine eskiye döndüm dengesiz oldu adetimHemen test yapp belki çıkar benimde 3 gün geçti ama ilk geçtiği gün test yaptım tek negatifdi birdaha yapmadım 3.gun bugün insalalh ikimizde de vardır bebişler
Adetimin geciktigi 1.gunu yaptım ama idrar testi negatif çıktı yani sadece vembeya bir silik çizgi çıktı o da kayboldu şuanda 3.gundeyik gecikmenin yarın tekrar test yapicamHamiliek var mı canım naısl çıktı sonuç
İnşallah çıkar canım benim de adetime 7 gün var yine dayanamayıp yaptım negatifAdetimin geciktigi 1.gunu yaptım ama idrar testi negatif çıktı yani sadece vembeya bir silik çizgi çıktı o da kayboldu şuanda 3.gundeyik gecikmenin yarın tekrar test yapicam
Sabretmek gerekiyor canım inşallah seninde var sakın kal güzel düşün çok zor oluyor sakın beklemek ama işteİnşallah çıkar canım benim de adetime 7 gün var yine dayanamayıp yaptım negatif
Hamilesiniz maşallah belirti var mıHamile misin acaba ? Benimde regl ayın 16’sında gebelik testim böyle.
Canım Rabbim sesini duysun inşallah öyledir. Daha kan testi yaptırmadım ara ara bacağım kasığım ağrıyor onun dışında bi belirtim yok bir de uyumakta zorlanırdım ama şuan uyumak isteyince uyuyorum valla. Bakalım inşallah öyleyimdir.Hamilesiniz maşallah belirti var mı
Var canım allahın izniyle çizgilerin net görünüyorCanım Rabbim sesini duysun inşallah öyledir. Daha kan testi yaptırmadım ara ara bacağım kasığım ağrıyor onun dışında bi belirtim yok bir de uyumakta zorlanırdım ama şuan uyumak isteyince uyuyorum valla. Bakalım inşallah öyleyimdir.
Allah razı olsun kardeşim inşallah öyledir hiç inanasım gelmiyor nedense hamile olduğumu hissetmiyorum 2 yıldırda istiyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinVar canım allahın izniyle çizgilerin net görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?