- Konu Sahibi Kocmelek839
-
Hamilesiniz büyük ihtimallebenimde bugün gecikmenin 3.günü ve sabah 7de yaptıgım sonuçEki Görüntüle 2987461
malesef veremedim acilde bakmıyorlar 1hafta geçsin özele gidecem çok tedirginim yanılıyorsam diyeHamilesiniz büyük ihtimallekan testi verdiniz mi
Allahım inşallah yanılmıyorsundur. O korkuyu çok iyi biliyorum ve şuan yaşıyorum arkadaşım Allahım yüzümüze baksınmalesef veremedim acilde bakmıyorlar 1hafta geçsin özele gidecem çok tedirginim yanılıyorsam diye
amin inşallahAllahım inşallah yanılmıyorsundur. O korkuyu çok iyi biliyorum ve şuan yaşıyorum arkadaşım Allahım yüzümüze baksın
Hahaha bizde sizin gibi annelerin mesajını görünce ne güzel evladınız var bi oturun yerinize diyoruz içimizden ama demekki öyle olmuyormuş. Evlat başka bir şey yaamin inşallahbenim 2oğlan var ama kız die ölüyorum rabbimden önce sağlıklı evlat tabi. 2sindede böle heyecan ve korku yaşamadım anında öğrendim ama bunda nie bu kadar heyecan yaptım bilmiyorum sabahtan akşama kadar forumdayım herşeyi okuyorum ilk gebelik gibi
walla elhamdülillah 2oğlum var allah onların yoklugunu göstermesin ama kız başka tabikide. insan eksik olanı ister her zaman ben 34 yaşındayım 3 4 kez denedik olmadı sinirlerim bozuldu iyice kafaya taktımHahaha bizde sizin gibi annelerin mesajını görünce ne güzel evladınız var bi oturun yerinize diyoruz içimizden ama demekki öyle olmuyormuş. Evlat başka bir şey yaben de kıza çok düşkünüm hep dua ediyorum hayırlı sağlıklı bir kızım olsun bana arkadaslık etsin diye valla.
Amin kardeşim inşallahAllah razı olsun rabbim tez zamanda seninde benimde tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün arkadaşım
İnşallah böyle okudukça içi açılıyor umut doluyor inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim bende biraz bekleyim 8. Yada 9. Gün gecikme devam ederse yapayımCanım ben adet geçtikten 2 gün sonra negatif gördüm 4. Gün tekrarladım tekrar negatif gördüm 8. Gün pozitif gördüm geç döllenme olabilir ilk iki testimde silik çizgi bile yoktu canım
Hamilesin canım büyük ihtimalle baksana belirgin çıkmış 5 6 gün bekle kan testi ver varsa hem daha net çıkar inşallahbenimde bugün gecikmenin 3.günü ve sabah 7de yaptıgım sonuçEki Görüntüle 2987461
Ya şu duyguyu o kadar çok merak ediyorum ki mesela kendimi tamam ben kesin hamileyim dediğim zamanlarda hep negatifi gördüm şimdi testler pozitif ben kendimi asla hamile gibi hissetmiyorum.walla elhamdülillah 2oğlum var allah onların yoklugunu göstermesin ama kız başka tabikide. insan eksik olanı ister her zaman ben 34 yaşındayım 3 4 kez denedik olmadı sinirlerim bozuldu iyice kafaya taktım2 oğlum tek seferde oldu çok şükür ve hemen öğrenmiştim. hatta 2.oğlumu karnımda 2haftalıkken hissettim eşim güldü sonra iddaya girdik kan tahlili yaptırdım 3haftalıktı öğrendim onlarda evde idrarla uğraşmadım
Al benden de o kadar ya ne olacak bizim bu halimiz inşallah bizde yaşarız su duygulariYa şu duyguyu o kadar çok merak ediyorum ki mesela kendimi tamam ben kesin hamileyim dediğim zamanlarda hep negatifi gördüm şimdi testler pozitif ben kendimi asla hamile gibi hissetmiyorum.ne hayal ettiysem olmadı hatta dün eşimle diyoruz ki bu olay bile sevincimizi o kadar böldüki doktor bile bize dese bebek var heralde artık normal karşılarız şu şansımıza bak.
Masallah Allah bağışlasın inşallah 3.de kız tattirir rabbim o zamanwalla elhamdülillah 2oğlum var allah onların yoklugunu göstermesin ama kız başka tabikide. insan eksik olanı ister her zaman ben 34 yaşındayım 3 4 kez denedik olmadı sinirlerim bozuldu iyice kafaya taktım2 oğlum tek seferde oldu çok şükür ve hemen öğrenmiştim. hatta 2.oğlumu karnımda 2haftalıkken hissettim eşim güldü sonra iddaya girdik kan tahlili yaptırdım 3haftalıktı öğrendim onlarda evde idrarla uğraşmadım
inşallah canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.Hamilesin canım büyük ihtimalle baksana belirgin çıkmış 5 6 gün bekle kan testi ver varsa hem daha net çıkar inşallah
ayy inşallah canım yaaa.. isteyen dileyen herkese inşallah verir rabbim.Masallah Allah bağışlasın inşallah 3.de kız tattirir rabbim o zaman
aslında düşünmemek gerek ama yapamıyoruz işte. ben bile 3.ye böleysem ilk olacaklar nasıldır acaba diyorum. rabbim kimseyi darda zorda koymasın rahmeti bol rabbim herkese istedigini mutlaka verir.Ya şu duyguyu o kadar çok merak ediyorum ki mesela kendimi tamam ben kesin hamileyim dediğim zamanlarda hep negatifi gördüm şimdi testler pozitif ben kendimi asla hamile gibi hissetmiyorum.ne hayal ettiysem olmadı hatta dün eşimle diyoruz ki bu olay bile sevincimizi o kadar böldüki doktor bile bize dese bebek var heralde artık normal karşılarız şu şansımıza bak.
tşk ederim ama kafam karıştı 12 aralık son adet tarihim 11ocak bat neden bu kadar düşük çıktı anlamadımHayirli Olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?