Silik çizgi gebelik mi

Kocmelek839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
74
18
3
26
Kizlar yardımcı olur musunuz adetime 4 gün var ama hamilelik belirtisi yaşıyorum çok fazla 6 Kasım da 3 aylık bebeğimi kaybettim düşük yaptım doktor hemen hamile kalabilirsin dedi 2 3 gündür çok falza gebelik belirtisi yaşıyorum 2 gün önce test yaptığımda iki farklı marka 1 i bebe time diğeri Clear Pink ikisinde de silik çizgi bile cikmadi ama bugün adetime 4 gün kala tekrar denedim ikinci idrarimla ve böyle silik çizgi belirdi sizce gebelik var mı (testin üstündeki yırtık yanlışlıkla oldu ) yakinlaatirinca daha iyi gözüküyor

Eklentiler

• Screenshot_20220104_164327.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 745
  • Screenshot_20220104_164318.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 724
Canım bir kaç gün sonra tekrar yap, daha çok yeniyse eğer silik çıkabilir

Çok silik bı çizgi gorunuyo yani eğer çok yeniyse bu şekilde cikabiliyo benimde silik çıkmıştı ve gebelik vardı ama çok erken yapmışsın testi ondan kaynaklı olabilir şuan ne durumdasin peki gebelik var mi

Bugun sabah ilk idrarla tekrar yaptım canım bu sefer de bembeyaz çizgi gördüm geç döllenme olabilir mi bilemiyorum sence var mı bazialri geç döllenme olabilir dedi ama bugün gecikmenin 1 . günü

Eklentiler

• IMG_20220110_133413.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 636
  • Screenshot_20220110_152904.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 525
  • Screenshot_20220110_133505.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 602
Bugun sabah ilk idrarla tekrar yaptım canım bu sefer de bembeyaz çizgi gördüm geç döllenme olabilir mi bilemiyorum sence var mı bazialri geç döllenme olabilir dedi ama bugün gecikmenin 1 . günü
Normalde uzmanlar gecikmeden en az 1 hafta sonra yapılması gerektiğini söylüyorlar doğru doğru bı sonuç için ama malesef çok sabırsızzzseni çok iyi anliyorm bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrardan denedik adetime daha 1 hafta var ama aşırı sabirsizim tekrar üzülmemek adına beklemeye karar verdim bence sende çok acele etme içini ferah tut doğru zaman elbet vardır

Her bekletilen test 2.çizgiyi veriyor tecrübemle 1 milyon testle mevcuttur kuruma çizgisi markada farkediyor gecikmenin 1.gününde daha koyu olmalı

Aynen öyle canım inşallah sağlıklı bir gebeligimiz olsun da geç olsun kaybetmek gerçekten çok zor en kısa zamanda rabbim sana da versin güzel haberlerini yaz buraya dua edicem en güzeli beklemek sabrın sonu selammettir

Her bekletilen test 2.çizgiyi veriyor tecrübemle 1 milyon testle mevcuttur kuruma çizgisi markada farkediyor gecikmenin 1.gününde daha koyu olmalı
Ben ilk gebeligimde yaptığımda hiç çizgi çıkmamıştı kuruma çizgisi bile sonradan 5 gün kala yaptığımda aşırı silik çıkmıştı adet günüm 2 3 gün geçince anca koyulasti o yüzden şimdi umutlaniyorum canım ama doğrudur tabiki ben bu markayı ilk defa kullanıyorum hep bebetime kullandım

İnşallahhhh vardır psikolojimiz altüst oluyor çünkü benimde günüm yarın bat ama yaptıgım test İstanbul’a köprü olur

İnşallahhhh vardır psikolojimiz altüst oluyor çünkü benimde günüm yarın bat ama yaptıgım test İstanbul’a köprü olur
Cok fazla para döküyoruz testlerde yanıltıyor yatıp kalkıp onu düşünüyoruz hepimiz bu güzel duyguyu tadariz inşallah gerçekten benimde öyle erken gebelik testlerine yatirdigim paraların haddi hesabı yok bunları saymıyorum bile 1 yıllık evliliğim bunlara harcadım en çok parayı

Teşekkür ederim canmmm bende senin için dua edicem umarım güzel haberler alırız

Al benden de o kadar çok istiyoruz ondan mı olmuyor anlamadım ki nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…