- 2 Ağustos 2019
- 562
- 673
Hayırlı olsun inşallah darısı bizim başımızaaKan verdim sonuç bekliyorum hala inanamıyorum
Evliliğimin 3. Yılı Allah her isteyene nasip etsin inşallah
İnşallah sizede nasip olurHayırlı olsun inşallah darısı bizim başımızaakaç gün geçti gününüzden
sonuc cikti mi?İnşallah sizede nasip olur
5 gün gecikmem oldu
Hayır yarına çıkacakmış sadece elimde bu test var şu ansonuc cikti mi?
testi tekrarlasaydiniz en azindan oda bi kesin sonuctur kandan sonraHayır yarına çıkacakmış sadece elimde bu test var şu an
İnşallah bekliyorum bakalımtesti tekrarlasaydiniz en azindan oda bi kesin sonuctur kandan sonra
hayirlisi insallah hamilesinizdir
Gebelik testim silik çizgiyle çıktı hamile miyim acaba kararsız kaldım?Eki Görüntüle 2677782
İnternetten bak istersen sonuca devlet hastanesindemi yaptirdin kan tahlilini barkod noyla ogrenebilirsinHayır yarına çıkacakmış sadece elimde bu test var şu an
Bu silik değil resmen gebelikGebelik testim silik çizgiyle çıktı hamile miyim acaba kararsız kaldım?Eki Görüntüle 2677782
3 haftalık gebeymişimHaber ver sirf yazmissin dir die bakiyim dedim merakla bkliorum
ÖyleymişBu silik değil resmen gebelik
Baktım 3 haftalık gebeymişim inşallah tüm isteyenlerede nasip eder Allahİnternetten bak istersen sonuca devlet hastanesindemi yaptirdin kan tahlilini barkod noyla ogrenebilirsin ❤
Yaa ne güzell gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBaktım 3 haftalık gebeymişim inşallah tüm isteyenlerede nasip eder Allah
İnşallah çok teşekkür ederimYaa ne güzell gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤❤
Gozun aydin hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim3 haftalık gebeymişim
İnşallahhYaa ne güzell gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤❤
Hayirli olsun hamilesiniz darisi tum isteyenlerin basina insallah.Belirtileriniz nelerdi pekiİlk hamileliğim olacak diğer çizgi kadr net olmadığından kararsız kaldım
var canım sen korkma ver kanı hamilesin h.o büyük ihtimalBenim de erken gebelik testim böyle kan vermeye korkuyorum böyle çıkıp koyulaşan var mı