İnşallah haberdar ederimvar canım sen korkma ver kanı hamilesin h.o büyük ihtimal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah haberdar ederimvar canım sen korkma ver kanı hamilesin h.o büyük ihtimal
tmm canım hayırlı haberler verirsin inşallahİnşallah haberdar ederim
Ay siz hamilemisiniz? Tebrik ederim geçen ay yelizzzz diye biriyle konuştum gebelik çok istiyordu sizmiydiniz acaba? Yoksa başka biri de ben mi karıştırıyorum?var canım sen korkma ver kanı hamilesin h.o büyük ihtimal
benim galiba çok istiyordum evet olmuyordu bebgim çok şükür oldu sonunda rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuAy siz hamilemisiniz? Tebrik ederim geçen ay yelizzzz diye biriyle konuştum gebelik çok istiyordu sizmiydiniz acaba? Yoksa başka biri de ben mi karıştırıyorum?
Benim ve bebeğim için çok güzel bi dilekte bulunmuştun o gün namazdan sonra dua ettim senin için. Şimdi hamile olduğunu görünce çok şaşırdım çok da sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinbenim galiba çok istiyordum evet olmuyordu bebgim çok şükür oldu sonunda rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
allah razı olsun canım senden dogrudur ben çok geziyorum topiklerde ilgimi çeken beni etkileyenb bişey olursa yazıyorum hemen duaların için saol canım rabbim akıllı fikirli eli ayagı saglam saglıklı hayırlı evlat versin kolay dogum versin canım sana teşekkür ederim duaların karşı gelmiştir belkide rabbim bilir insanız bi duayı birbirimizden esirgemememiz lazım kimsenin mutsuzluguyla mutlu olmuyoruz ama başkasının mutluluguyla en azından tebbüs edebiliyorum tekrardan saol canımBenim ve bebeğim için çok güzel bi dilekte bulunmuştun o gün namazdan sonra dua ettim senin için. Şimdi hamile olduğunu görünce çok şaşırdım çok da sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet canım gerçekten senin mutluluğunla mutluyum şu an. Artık sen olduğuna eminim o zaman da böyle güzel dua etmiştin. Kalbinin güzelliği bebişine de geçsin inşallah onun da senin gibi güzel kalbi olsun merhametli hayırlı evlat olsun inşallahallah razı olsun canım senden dogrudur ben çok geziyorum topiklerde ilgimi çeken beni etkileyenb bişey olursa yazıyorum hemen duaların için saol canım rabbim akıllı fikirli eli ayagı saglam saglıklı hayırlı evlat versin kolay dogum versin canım sana teşekkür ederim duaların karşı gelmiştir belkide rabbim bilir insanız bi duayı birbirimizden esirgemememiz lazım kimsenin mutsuzluguyla mutlu olmuyoruz ama başkasının mutluluguyla en azından tebbüs edebiliyorum tekrardan saol canım
çok saol canım allah razı olsunEvet canım gerçekten senin mutluluğunla mutluyum şu an. Artık sen olduğuna eminim o zaman da böyle güzel dua etmiştin. Kalbinin güzelliği bebişine de geçsin inşallah onun da senin gibi güzel kalbi olsun merhametli hayırlı evlat olsun inşallah
Sizin gebelik belirtileriniz nelerdi benim kasıklarımda ağrı oluyor hatta bir gece yatakta dönerken bile rahatsız ediyordu bir de ateşim varmış gibi hissediyorumtmm canım hayırlı haberler verirsin inşallah
benimde kasıklarımda agrı oluyordu ve ben hergün öglen ateşimi ölçtüm 36,8 ile 37,6 arasındaydı hep ben igneden 10. gün test yaptım pozitifti kan verdim 3,19 çıktı sonra adet günüm gelene kadar evde hergün test yaptım hergün biraz daha koyulaştı çizgi adetim 2 gün geçincede kan verdim 1205 beta hcg çıktı hamileligimi ögrendim çok şükür darısı isteyenlere olsun herkes yazıyor gögüs hassasiyedi falan diye benim bu haftada başladı gögüs hassasiyetim ve bulantılarım başladı daha öncesinde hep adet olacagım gibiydi her anSizin gebelik belirtileriniz nelerdi benim kasıklarımda ağrı oluyor hatta bir gece yatakta dönerken bile rahatsız ediyordu bir de ateşim varmış gibi hissediyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah3 haftalık gebeymişim
İnşallahhhHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Testiniz böyle çıktığında kan verdiğiniz zaman değer kaç çıktı acaba?Gebelik testim silik çizgiyle çıktı hamile miyim acaba kararsız kaldım?Eki Görüntüle 2677782
1947 çıktı kan değerimTestiniz böyle çıktığında kan verdiğiniz zaman değer kaç çıktı acaba?
Aynı gün değil mi?ne kadar güzel çıkmış maaşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etain dilerim1947 çıktı kan değerim
Ben bu değere 100 falandır herhalde derdim,çok şaşırdım1947 çıktı kan değerim
Aynen aynı gün inşallahhh Allah razı olsunAynı gün değil mi?ne kadar güzel çıkmış maaşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etain dilerim
Dua et benim de öyle olsun, aminAynen aynı gün inşallahhh Allah razı olsun
Allah gönlüne versin inşallahDua et benim de öyle olsun, amin