CNım aklıma geldin öyle naptın sende varmı bebısAnladım canım bende bir yıldır istiyorum ama bu süre içinde bide kist ameliyatı oldum bu ikinci ovülasyon testi denemem bende de iki gün koyu çıktı ilk günü değilde ikinci koyu çıkan günü bide sonraki 2 günü değerlendirdik bakalım inşallah tutmuştur tutmasa aşılama için gidcicem canım
Yok canım bende adet olrum yumırtlamdan sonraki 14.gün yumurtlama günlerimi değerlendirmiştim ama nasip değilmiş sen naptın canımCNım aklıma geldin öyle naptın sende varmı bebıs
Bende klomene basladım canısıYok canım bende adet olrum yumırtlamdan sonraki 14.gün yumurtlama günlerimi değerlendirmiştim ama nasip değilmiş sen naptın canım
Bende canım ya randevu aldım onu bekliyoum bakalım nasıl bi tedavi uygularBende klomene basladım canısıDoktor bir tane büyümüş yumurtan var dedi gün aşırı ılıskı dedi 26 sına kadar bakalım hayırlısı ınsallah tutar cok yoruldum artık
Klomen verır sanada büyük ihtimalleBende canım ya randevu aldım onu bekliyoum bakalım nasıl bi tedavi uygular
Klomene ne zaman başlattırıyo yoksa bi sonraki adetimi beklettiriyo biraz bilgi verirmisinKlomen verır sanada büyük ihtimalle
Adetin 3. Günü baslattırıyor canım 5 gün kullan gel dıyooKlomene ne zaman başlattırıyo yoksa bi sonraki adetimi beklettiriyo biraz bilgi verirmisin
O zaman bi sonraki adete kaldı deseneAdetin 3. Günü baslattırıyor canım 5 gün kullan gel dıyoo
Keşke adet olunca gtseydın. Beyse sağlık olsun bu ay dene aynen ovu testiyle. Belkı tedavıye gerek kalmadan kalırsın ınsallh vanımO zaman bi sonraki adete kaldı deseneneyse yumurtlama takibi yaparım yine o zaman diğer adete kadar
İnşallah canım rendevular doluydu o yüzden gidemedim neyse yapacak bişey yokKeşke adet olunca gtseydın. Beyse sağlık olsun bu ay dene aynen ovu testiyle. Belkı tedavıye gerek kalmadan kalırsın ınsallh vanım ♥
Canım napıyosun nasıl gidiyo bi gelişme varmıKeşke adet olunca gtseydın. Beyse sağlık olsun bu ay dene aynen ovu testiyle. Belkı tedavıye gerek kalmadan kalırsın ınsallh vanım
Canım napim valla aynı beklıuorum 2. Yumurtlamayı da gördüm 2 gün önceCanım napıyosun nasıl gidiyo bi gelişme varmı
Var gibi görünüyor inşallah saglıklı şekilde yükselir hormonlarn bence kan testi vermelisiMerhaba arkadaşlar adetime 3 gün var testim böyle cıktı sizce hamilelik var mı
Gözün aydın canım hamilesinMerhaba arkadaşlar adetime 3 gün var testim böyle cıktı sizce hamilelik var mı
Teşekkür ederim inşallah öyledirGözün aydın canım hamilesin
Inşallah bi kez kimyasal geçirdim umarım bu öyle olmaz korkuyorum kan testi vermeyeVar gibi görünüyor inşallah saglıklı şekilde yükselir hormonlarn bence kan testi vermelisi
Biraz daha bekle ozamn canım kimyasal nasıl olur hiç bilmiyorum geçirdiysemde haberim yok ama kolay bir süreç degil allahım yardımcımız olsun rabbim en kısa sürede bizede nasip eder annelik duygusunu inş inşInşallah bi kez kimyasal geçirdim umarım bu öyle olmaz korkuyorum kan testi vermeye
İnşallah tutar canımCanım napim valla aynı beklıuorum 2. Yumurtlamayı da gördüm 2 gün önceHayırlısı bakalım ınsallaj birinden biri tutar Sen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?