Silik çizgi çıktı lütfen yardımmm

Enem burda güzel bişeyler oluyo hayırlı haberler al inşallah Bende bi senedir bebek isteyen biri olarak duacın oliyim dedim, herşey nasip sonuç ne olursa olsun hayırlı olan olsun, o da bebek olsun inş
Ayyy ınsallahhh cnım korkuyorum negatıf dıye

Sonuç gebelık yok.
Canım geçmiş olsun takma kafana. Taktıkça olmaz. Testler bekleyince dikkate alma. İlk 3 dakikada pozitifse çıkar. Yumurta takibi mi yaptırmıştın? Belki ilaç kullandıysan ondan öyle çıkmıştır. En hayırlı zamanda olur inşallah.

20. Gün yumurtlama oldu benım 20-21-22-23 değerlenirdik canım benım 7.dnemeem ana olmuyor sadece pko Var başka sorun yok esımde se bende de. Geçen ay rahım filmi cekıldım

Daha ılac kullanmadım canım Çarşamba gıdecem doktora tedavı başlatacak ama adet olmamı bekkler tabı

20. Gün yumurtlama oldu benım 20-21-22-23 değerlenirdik canım benım 7.dnemeem ana olmuyor sadece pko Var başka sorun yok esımde se bende de. Geçen ay rahım filmi cekıldım
Anladım canım bende bir yıldır istiyorum ama bu süre içinde bide kist ameliyatı oldum bu ikinci ovülasyon testi denemem bende de iki gün koyu çıktı ilk günü değilde ikinci koyu çıkan günü bide sonraki 2 günü değerlendirdik bakalım inşallah tutmuştur tutmasa aşılama için gidcicem canım

Insallahhh tutmustur cNım asılamaya hıc gerek kalmazzz ınsallah ne zaman test yapacaksın sen kaç gün gectı yumurtlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…