Bende dua edeyim kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz. İns istedigin haberi ,sonucunla alirsin. Allah saglikli bir bebek nsip etsin ins
Ayyy ınsallahhh cnım korkuyorum negatıf dıyeEnem burda güzel bişeyler oluyo hayırlı haberler al inşallahBende bi senedir bebek isteyen biri olarak duacın oliyim dedim, herşey nasip sonuç ne olursa olsun hayırlı olan olsun, o da bebek olsun inş
Korkma gönlünü ferah tut, ne gelirse Allahtan canım dua ediyoruz sana hepimizAyyy ınsallahhh cnım korkuyorum negatıf dıye
Saolun canımm benım Allah razı olsun sizdenKorkma gönlünü ferah tut, ne gelirse Allahtan canım dua ediyoruz sana hepimiz
Vla cnm acilden girdim yarım saate çıkar büyük ıhtımal ileBirazdan derken 1 saate kadar falanmi
Ne guzel ya belcikada bile bukadar jet degil.Vla cnm acilden girdim yarım saate çıkar büyük ıhtımal ile
Acil de mi öyledegılllNe guzel ya belcikada bile bukadar jet degil.
Acilde asla gebelik icin kan almazlar belcikadaAcil de mi öyledegılll
Canım çıktımı sonucunVla cnm acilden girdim yarım saate çıkar büyük ıhtımal ile
AaaaAcilde asla gebelik icin kan almazlar belcikada
Canım çıktımı sonucun
Evet malesef yok çok kötüyüm 0.100 cıktı
Sonuç gebelık yok.
Sen naptın?Canım çıktımı sonucun
Canım bende kan vermedim daha benimde hiç umudum yok regle 5 gün var daha biraz daha beklim diyorum. Ama sen üzme kendini zamanı gelince bizimde bebişlerimiz olucak bu arada sen yumurtlama günlerini nasıl değerlendirdin kaç gün canımSen naptın?
Canım geçmiş olsun takma kafana. Taktıkça olmaz. Testler bekleyince dikkate alma. İlk 3 dakikada pozitifse çıkar. Yumurta takibi mi yaptırmıştın? Belki ilaç kullandıysan ondan öyle çıkmıştır. En hayırlı zamanda olur inşallah.Sonuç gebelık yok.
20. Gün yumurtlama oldu benım 20-21-22-23 değerlenirdik canım benım 7.dnemeem ana olmuyor sadece pko Var başka sorun yok esımde se bende de. Geçen ay rahım filmi cekıldımCanım bende kan vermedim daha benimde hiç umudum yok regle 5 gün var daha biraz daha beklim diyorum. Ama sen üzme kendini zamanı gelince bizimde bebişlerimiz olucak bu arada sen yumurtlama günlerini nasıl değerlendirdin kaç gün canım
Daha ılac kullanmadım canım Çarşamba gıdecem doktora tedavı başlatacak ama adet olmamı bekkler tabıCanım geçmiş olsun takma kafana. Taktıkça olmaz. Testler bekleyince dikkate alma. İlk 3 dakikada pozitifse çıkar. Yumurta takibi mi yaptırmıştın? Belki ilaç kullandıysan ondan öyle çıkmıştır. En hayırlı zamanda olur inşallah.
Anladım canım bende bir yıldır istiyorum ama bu süre içinde bide kist ameliyatı oldum bu ikinci ovülasyon testi denemem bende de iki gün koyu çıktı ilk günü değilde ikinci koyu çıkan günü bide sonraki 2 günü değerlendirdik bakalım inşallah tutmuştur tutmasa aşılama için gidcicem canım20. Gün yumurtlama oldu benım 20-21-22-23 değerlenirdik canım benım 7.dnemeem ana olmuyor sadece pko Var başka sorun yok esımde se bende de. Geçen ay rahım filmi cekıldım
Insallahhh tutmustur cNım asılamaya hıc gerek kalmazzz ınsallahAnladım canım bende bir yıldır istiyorum ama bu süre içinde bide kist ameliyatı oldum bu ikinci ovülasyon testi denemem bende de iki gün koyu çıktı ilk günü değilde ikinci koyu çıkan günü bide sonraki 2 günü değerlendirdik bakalım inşallah tutmuştur tutmasa aşılama için gidcicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?