Var gibi insaALLAH ama yapıldıktan 15dk sonraki sonuçlar geçersiz yazar her testte.sen en iyisi yarın sabah ilk idrarla tekrarla testi.Allah gönlüne göre versin canım
Üzülme.herseyin vakti var.benimde ilk birinci yil düşük oldu 2.yıl çok şükür mucizem benimle.her nasip vaktine esir.Allah sağlıkla sihhatle engüzel zamanda versin istediğiniDurunca mı koyulastı dıecegım ama daha oncekı gebelık testlerımı de saklamıştım onlara baktım bembeyazlar yanı cızgıden zerre yok ılk defa bundacızgı gördüm ınsallh vardır canım Pazartesi beklıyorjm kan test ıcın lütfen dua edın bana
Çok teşekkürler canım amin ınsallh gelmıstır bebegım artk benımdeÜzülme.herseyin vakti var.benimde ilk birinci yil düşük oldu 2.yıl çok şükür mucizem benimle.her nasip vaktine esir.Allah sağlıkla sihhatle engüzel zamanda versin istediğini
Pazartesi ye kaldı canım ama sabredemıyorum çok umutlandımm kendımı hamıle olarak hıssedıyorum nedense ınsalkah hayal kırıklığı yasamamCanım bazen bekleyince hatalı çizgi çıkabiliyor 2-3 kere başıma geldi. en kesin sonucu kan testi verir
Ah ınsallahhhhhh vardırBence var canımbenim daha silikti beklediği halde
Allah gönlüne göre versin inşaAllah
Pazartesi ye kaldı canım ama sabredemıyorum çok umutlandımm kendımı hamıle olarak hıssedıyorum nedense ınsalkah hayal kırıklığı yasamam
İnşallah canımAh ınsallahhhhhh vardır
Insallh canım çok saolİnşaallah canım Rabb'im gönlündekini nasip etsin en hayırlı şekilde
Hamilesin silik olsa da çift çizgi demek pozitif yani hamilesin hayrlı olsunMeraba dün gebelık testı yaptım 10 dk bekledık çıkmayınca çöpe attım sonra ıcıme his dogdu belırtlerım çok var göğüs agrım karın agrım ve adetım 3 gün geçti. 2 saat sonra aldım baktım belırgın çizgi cıkmıs acaba varmı kızlar olur bakınnnn... 1 senedır çocuğum olmuyorrr
Hamilesin silik olsa da çift çizgi demek pozitif yani hamilesin hayrlı olsun
Hamilesin silik olsa da çift çizgi demek pozitif yani hamilesin hayrlı olsun
Bence hamilesin canım
Bence hamilesin canım
Ay ınsallah canım yaa bugun acilde yaptırsam mı kan testi
Ay ınsalaıh canım ya bugun kan testi versem miiiHamilesin silik olsa da çift çizgi demek pozitif yani hamilesin hayrlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?