Silik çizgi çıktı lütfen yardımmm

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Meraba dün gebelık testı yaptım 10 dk bekledık çıkmayınca çöpe attım sonra ıcıme his dogdu belırtlerım çok var göğüs agrım karın agrım ve adetım 3 gün geçti. 2 saat sonra aldım baktım belırgın çizgi cıkmıs acaba varmı kızlar olur bakınnnn... 1 senedır çocuğum olmuyorrr

Eklentiler

• 6F8BFAA0-3F2A-40B5-AB47-A836309ACF06.png
    441,1 KB · Görüntüleme: 342
  • 73C3C253-ABDB-4CE9-9AC7-822F68F47D05.png
    434,6 KB · Görüntüleme: 332
Var gibi insaALLAH ama yapıldıktan 15dk sonraki sonuçlar geçersiz yazar her testte.sen en iyisi yarın sabah ilk idrarla tekrarla testi.Allah gönlüne göre versin canım

Var gibi insaALLAH ama yapıldıktan 15dk sonraki sonuçlar geçersiz yazar her testte.sen en iyisi yarın sabah ilk idrarla tekrarla testi.Allah gönlüne göre versin canım

Durunca mı koyulastı dıecegım ama daha oncekı gebelık testlerımı de saklamıştım onlara baktım bembeyazlar yanı cızgıden zerre yok ılk defa bundacızgı gördüm ınsallh vardır canım Pazartesi beklıyorjm kan test ıcın lütfen dua edın bana

Üzülme.herseyin vakti var.benimde ilk birinci yil düşük oldu 2.yıl çok şükür mucizem benimle.her nasip vaktine esir.Allah sağlıkla sihhatle engüzel zamanda versin istediğini

Üzülme.herseyin vakti var.benimde ilk birinci yil düşük oldu 2.yıl çok şükür mucizem benimle.her nasip vaktine esir.Allah sağlıkla sihhatle engüzel zamanda versin istediğini
Çok teşekkürler canım amin ınsallh gelmıstır bebegım artk benımde

Canım bazen bekleyince hatalı çizgi çıkabiliyor 2-3 kere başıma geldi. en kesin sonucu kan testi verir

Bence var canım benim daha silikti beklediği halde
Allah gönlüne göre versin inşaAllah

Pazartesi ye kaldı canım ama sabredemıyorum çok umutlandımm kendımı hamıle olarak hıssedıyorum nedense ınsalkah hayal kırıklığı yasamam

İnşaallah canım Rabb'im gönlündekini nasip etsin en hayırlı şekilde

Hamilesin silik olsa da çift çizgi demek pozitif yani hamilesin hayrlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…