Silik çizgi çıktı lütfen yardımmm

Kizlar size birsey sormak istiyordum 10. Ayina giren bir kizim var dogumdan sonraki ilk adetimi ağustos 29 da adet oldum normalde eylül 29 da bidaha olmam lazım di hala olmadım 8 gün gecti tabi korktum evde test yaptim hep ihtimal yok istemiyoruz daha erken bizim için sorun su sizin de gecikmeniz oldu mu emzirdigimiz için mi olmuyoruz acaba

Kizlar size birsey sormak istiyordum 10. Ayina giren bir kizim var dogumdan sonraki ilk adetimi ağustos 29 da adet oldum normalde eylül 29 da bidaha olmam lazım di hala olmadım 8 gün gecti tabi korktum evde test yaptim ilk 2 yaptığım testler negatifti 2 gun once test yaptim bisey cikmadi testi kenara koydum sabah kalktıgımda çift cizgiydi sonra testi tekrarladim yine ilk yaptigumda cikmadi 2 saat gecti yine cift cizgi simdi tekrar yaptim negatif gösteriyor anlamadım bir bilgisi olan varmi

20. Gün yumurtlama oldu benım 20-21-22-23 değerlenirdik canım benım 7.dnemeem ana olmuyor sadece pko Var başka sorun yok esımde se bende de. Geçen ay rahım filmi cekıldım
Yazınızı görünce cevaplamak istedim . Yumurtlama gününün öncesindeki 2 günü, yumurtlama gününü ve sonrasındaki bir günü degerlendirin bu şekilde daha sağlıklı bi dönem geçirmiş olursunuz

Ama yumurtlama gunlerını nasıl tahmın edecez kı canım yumurtlama testı yapıyorum ben koyu cıkıyor o gunve 3 günü degelendırıyorum canım benım

Ama yumurtlama gunlerını nasıl tahmın edecez kı canım yumurtlama testı yapıyorum ben koyu cıkıyor o gunve 3 günü degelendırıyorum canım benım
Ovu testi koyulaşmaya başlıyor 2 gün sürüyor genelde 2. Gun sonunda pik yapıyor ertesi gün yani yumurtlama olduğu gün siliklesiyor. O yüzden benim dediğim gibi yapmanız daha sağlıklı araştırırsanız biraz aynı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tabiki onerim bu benim siz bilirsiniz görünce yazmak istedim sadece tavsiye amacli

Böyle bılgılere cok ıhtıyacımız var cok tesekkur ederım aklımda bulusun bundan sonra oyle yapayım ben Cok mantıklı

Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız

Eklentiler

• 1D898A68-DF32-49EA-B39A-E30BB78BD07A.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 53

Muhtemelen stresten, hava değişiminden veya emzirmeden kaynaklı olabilir
Birkaç gün daha olmazsan yinede her ihtimale karşı idrar testi yapabilirsin

Bence en doğrusu kan testiyle takip et cnm
Bide mutlaka genetik testlerini yaptır 2 düşük olmuş inşÂllah bu tutunur ama olmazsa testlerini yaptır belki kan pıhtılaşması vardır
Yada kromozom bozukluğundan oluyodur
Eşin tahlil yaptırdı mı?

32 yaşındayım ve 4 tüp bebek sonrası genetik araştırmada 2 embriyo verildi biri tuttu sulandırıcı kullanmama rağmen 6. Haftada düştü sonrasında iki sefer kendiliğinden hamile kaldım yine iğne kullanmama rağmen 6. Haftaya gelemedi buda öyle olacak sanırım ama sebep be bilinmiyor ve gerçekten çok yoruldum

Yani araştırılmasına rağmen nedeni bulunamadı mı? Kromozom bozukluğundan olabilirmi eşinin değerleri normal mi peki
Hamile kalabiliyorsun döllenme oluyor ama ters giden bişeylerden dolayı bebek gelişemiyor Hsg çektirdin dimi?
Tüp bebekten önce şartmış zaten illaki çektirmişsindirde...kan değerlerin ne durumda peki demirin, d vitaminin vs?

Yenen öyle araştırılmasına rağmen bişeyler ters gidiyor
iki sefer çektirdim film
daha bakılmadı kan değerlerime dün kan verdim sonucum 296 çıktı yarin doktora gidicem işte bakalım hayırlısı

Benim silik bile çıkmamıştı ertesi gün kan verdim. Beta HCG aşırı yüksek çıkmıştı. Buna rağmen pozitif çıkmayan gebelik testlerine hiç güvenim kalmadı. Yine çocuk düşünürsem öğrenmek için direk doktora giderim canım. İnşallah hamilesindir.

Güle güle büyüt canım darısı bıze . Ben malesef hamıle deglım yumurta tedavısıne başladık bu ay sıze ınsallh güzel haberler verırım Insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…