Akıntın cok olursa o günü değerlendir sen yınedeİnşallah tutar canımbende bu ay test siparişi vermemiştim ayın 4 ünde randevum var bu ay akışına bıraktım doktor gitmeyi bekliyorum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntın cok olursa o günü değerlendir sen yınedeİnşallah tutar canımbende bu ay test siparişi vermemiştim ayın 4 ünde randevum var bu ay akışına bıraktım doktor gitmeyi bekliyorum canım
Elimde geçen aydan sadece iki test kalmıştı akıntıyı takip ettim yumurtlamayı yakaladım galibaAkıntın cok olursa o günü değerlendir sen yınede![]()
Kuzu bugunu değerlendir yarın da test yap çatlayacak büyük ıhtımalBu da testim
Sağol canımKuzu bugunu değerlendir yarın da test yap çatlayacak büyük ıhtımalbunu be ardından gelen 3 -4 günü değerlendır
ben 2. Kez yumurtladım dün
Insallh canım ama hıc umudum yok bu ay cınku yumurtlama da bıle agrı hıssetmedjm akıntım olmadı hıcbır yerım ağrımadıKuzu bugunu değerlendir yarın da test yap çatlayacak büyük ıhtımalbunu be ardından gelen 3 -4 günü değerlendır
ben 2. Kez yumurtladım dün
Bak atıyorum canımSağol canıminşallah senin birinden biri tutar bide bakıyomuşuz ikisi birden tutuyomuş ikiz bebiş geliyomuş
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah tutar senin adına da gerçekten çok istiyorum
❤
Aminnnı ınsallah kuzu senınkıde tutar da kavusuruz artık hayalilerimıze bende senden cok umutluyum bu ayyyySağol canıminşallah senin birinden biri tutar bide bakıyomuşuz ikisi birden tutuyomuş ikiz bebiş geliyomuş
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah tutar senin adına da gerçekten çok istiyorum
❤
Yok resim ffalan gelmedı canımKizlar ben buraya ovi testi atacagm die esimle resim attim yanlislikla galiba nereye attigima bilmyrm nasil silcem![]()
Selam canım takipteydim... Kayıtsız kalamadım inşallah hamilesindir.. Ovulasyon testleri hamilelikte pozitif çıkıyor bir de Pko varsa pozitif çıkabiliyor. Ben hafif polikistik over hastasıyım. Bir kaç kere benimde ovulasyon testlerim hep pozitif çıkmıştı. Pkoluların vücudunda normalden fazla Lh olabiliyor o yüzden sürekli pozitif çıkabiliyor. Inşallah hamilesindir... Reglinin kaçıncı günüBak atıyorum canım
Canım 10 Kasım adet günüm benım. Ben birde ayın 19 u yumurtlamıstım ilk yumurtlamam üzerinden 12 gün gectı gebelık testı yaptım negatıf. Bu ıkıncı yumurtlamam benım ama hala çatlamadı. Evet pkoluyum ama ilk defa böyle 5 gün koyu çıktı . Hamılelık hıc dusunemedım çünkü belırtı yok testim negatif.Selam canım takipteydim... Kayıtsız kalamadım inşallah hamilesindir.. Ovulasyon testleri hamilelikte pozitif çıkıyor bir de Pko varsa pozitif çıkabiliyor. Ben hafif polikistik over hastasıyım. Bir kaç kere benimde ovulasyon testlerim hep pozitif çıkmıştı. Pkoluların vücudunda normalden fazla Lh olabiliyor o yüzden sürekli pozitif çıkabiliyor. Inşallah hamilesindir... Reglinin kaçıncı günü
Canım benim aklımada gebelik geldi ilk baktığımda ama hayırlısı bakalım ilk yumurtlamadan kaç gün sonra ilk koyu testi gördünCanım 10 Kasım adet günüm benım. Ben birde ayın 19 u yumurtlamıstım ilk yumurtlamam üzerinden 12 gün gectı gebelık testı yaptım negatıf. Bu ıkıncı yumurtlamam benım ama hala çatlamadı. Evet pkoluyum ama ilk defa böyle 5 gün koyu çıktı . Hamılelık hıc dusunemedım çünkü belırtı yok testim negatif.![]()
Canım eğer yukarıdan aşşağıya doğruysa sanki en üstündekine göre gittikçe silikleşmiş gibi duruyo çatlamış galibaBak atıyorum canım
Az önce bende diğer testi yaptım canım böyle çıktı misafielerim vardı değerlendiremedik yumurtam çatlamış hala şansım vardır umarımAminnnı ınsallah kuzu senınkıde tutar da kavusuruz artık hayalilerimıze bende senden cok umutluyum bu ayyyy![]()
Canım benim aklımada gebelik geldi ilk baktığımda ama hayırlısı bakalım ilk yumurtlamadan kaç gün sonra ilk koyu testi gördün
Canım vallaa 19 ekimde yumurtlama gördüm sonra 25 inde bidaha gördüm yanı arada 6-7 gün oluyorCanım benim aklımada gebelik geldi ilk baktığımda ama hayırlısı bakalım ilk yumurtlamadan kaç gün sonra ilk koyu testi gördün
Az önce bende diğer testi yaptım canım böyle çıktı misafielerim vardı değerlendiremedik yumurtam çatlamış hala şansım vardır umarım
Canm geçen ayın sorusuydu o adet oldum gebelık negatıfVar canim bak ben aksam yaptim sabah baktim yoktu var bnce senin