• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi çıktı lütfen yardımmm

Akıntın cok olursa o günü değerlendir sen yınede 😍
Elimde geçen aydan sadece iki test kalmıştı akıntıyı takip ettim yumurtlamayı yakaladım galiba😍 testi ben sabah 11 gibi yapmıştım akşam değerlendirsek geç kalmış olurmuyum düşüe bir testim kaldı onuda yarın yapmayı düşünüyorum

Bu da testim

Eklentiler

• 20191029_114852-1.jpg
    20191029_114852-1.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 37
Insallah vardir canim bazi arkadslar da senin gibi atip sonra bakip cift cizgi gorup hamile oldugunu ogrenen var bizede haber verirsen sevinirm

Kizlar ben buraya ovi testi atacagm die esimle resim attim yanlislikla galiba nereye attigima bilmyrm nasil silcem🤣🤣

Kuzu bugunu değerlendir yarın da test yap çatlayacak büyük ıhtımal 🥰 bunu be ardından gelen 3 -4 günü değerlendır 😍 ben 2. Kez yumurtladım dün
Sağol canım😍 inşallah senin birinden biri tutar bide bakıyomuşuz ikisi birden tutuyomuş ikiz bebiş geliyomuş 😍Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah tutar senin adına da gerçekten çok istiyorum 🙏🙏

Kuzu bugunu değerlendir yarın da test yap çatlayacak büyük ıhtımal 🥰 bunu be ardından gelen 3 -4 günü değerlendır 😍 ben 2. Kez yumurtladım dün
Insallh canım ama hıc umudum yok bu ay cınku yumurtlama da bıle agrı hıssetmedjm akıntım olmadı hıcbır yerım ağrımadı 🤦🏼‍♀️ Bide benım yumurtlama ya bır baksana kuzu yA 5 gündür koyu çıkıyor sebebi ne sence 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Kötü bıseymı

Sağol canım😍 inşallah senin birinden biri tutar bide bakıyomuşuz ikisi birden tutuyomuş ikiz bebiş geliyomuş 😍Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah tutar senin adına da gerçekten çok istiyorum 🙏🙏
Bak atıyorum canım

Eklentiler

• B5185922-D193-4DDE-B38A-1FD6F0442865.jpeg
    B5185922-D193-4DDE-B38A-1FD6F0442865.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 34
Aminnnı ınsallah kuzu senınkıde tutar da kavusuruz artık hayalilerimıze bende senden cok umutluyum bu ayyyy😍😍😍😍♥️🤰🏼

Bak atıyorum canım
Selam canım takipteydim... Kayıtsız kalamadım inşallah hamilesindir.. Ovulasyon testleri hamilelikte pozitif çıkıyor bir de Pko varsa pozitif çıkabiliyor. Ben hafif polikistik over hastasıyım. Bir kaç kere benimde ovulasyon testlerim hep pozitif çıkmıştı. Pkoluların vücudunda normalden fazla Lh olabiliyor o yüzden sürekli pozitif çıkabiliyor. Inşallah hamilesindir... Reglinin kaçıncı günü

Selam canım takipteydim... Kayıtsız kalamadım inşallah hamilesindir.. Ovulasyon testleri hamilelikte pozitif çıkıyor bir de Pko varsa pozitif çıkabiliyor. Ben hafif polikistik over hastasıyım. Bir kaç kere benimde ovulasyon testlerim hep pozitif çıkmıştı. Pkoluların vücudunda normalden fazla Lh olabiliyor o yüzden sürekli pozitif çıkabiliyor. Inşallah hamilesindir... Reglinin kaçıncı günü
Canım 10 Kasım adet günüm benım. Ben birde ayın 19 u yumurtlamıstım ilk yumurtlamam üzerinden 12 gün gectı gebelık testı yaptım negatıf. Bu ıkıncı yumurtlamam benım ama hala çatlamadı. Evet pkoluyum ama ilk defa böyle 5 gün koyu çıktı . Hamılelık hıc dusunemedım çünkü belırtı yok testim negatif. 😔😔😔😔

Canım 10 Kasım adet günüm benım. Ben birde ayın 19 u yumurtlamıstım ilk yumurtlamam üzerinden 12 gün gectı gebelık testı yaptım negatıf. Bu ıkıncı yumurtlamam benım ama hala çatlamadı. Evet pkoluyum ama ilk defa böyle 5 gün koyu çıktı . Hamılelık hıc dusunemedım çünkü belırtı yok testim negatif. 😔😔😔😔
Canım benim aklımada gebelik geldi ilk baktığımda ama hayırlısı bakalım ilk yumurtlamadan kaç gün sonra ilk koyu testi gördün

Aminnnı ınsallah kuzu senınkıde tutar da kavusuruz artık hayalilerimıze bende senden cok umutluyum bu ayyyy😍😍😍😍♥️🤰🏼
Az önce bende diğer testi yaptım canım böyle çıktı misafielerim vardı değerlendiremedik yumurtam çatlamış hala şansım vardır umarım

Eklentiler

• 20191029_205104-2.jpg
    20191029_205104-2.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 20
Canım benim aklımada gebelik geldi ilk baktığımda ama hayırlısı bakalım ilk yumurtlamadan kaç gün sonra ilk koyu testi gördün
Canım vallaa 19 ekimde yumurtlama gördüm sonra 25 inde bidaha gördüm yanı arada 6-7 gün oluyor

Back