- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Bilemedim bana öyle gelmiyor. Hiç böyle birşey görmedim. Genelde test bozuk deniyor şu durumda. Sen bilirsin tabi3.cızgı yok orada idrar o cızgı degılKurumus idrar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim bana öyle gelmiyor. Hiç böyle birşey görmedim. Genelde test bozuk deniyor şu durumda. Sen bilirsin tabi3.cızgı yok orada idrar o cızgı degılKurumus idrar
Insallh vardır canım hayırlısıHayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla kucağına alirsin
Insallah canm aminBilemedim bana öyle gelmiyor. Hiç böyle birşey görmedim. Genelde test bozuk deniyor şu durumda. Sen bilirsin tabi☺ Hani Adetin geçmemiş olsa neyse ama üç gün geciktiğinde anında çıkıyor. Umarım bebişin seninledir.
Üç çocuğum var ucude seninki gibiydi. İnşallah var gibiInsallh vardır canım hayırlısı
Insalalh canım dua et banaÜç çocuğum var ucude seninki gibiydi. İnşallah var gibi
Kan testinde anında çıkar.Kasık ağrıları bende hala var hatta bir ay önce kasık ağrısını adet dönemine yordum ama değilmiş.Test yapın dönüş te yaparsanız memnun olurum.Bende sizin adınıza hissettim sankiBende çok hıssedıyorum canım ya ınsa bende gebeyımdır![]()
Allah tez zamanda bebek nasip etsin inşallah sanaInsalalh canım dua et bana![]()
Tabı olumlu da olsa olumsuz da olsa sızı bılgılendırecgmKan testinde anında çıkar.Kasık ağrıları bende hala var hatta bir ay önce kasık ağrısını adet dönemine yordum ama değilmiş.Test yapın dönüş te yaparsanız memnun olurum.Bende sizin adınıza hissettim sanki
Dualarım sizinle hayırlı gecelerTabı olumlu da olsa olumsuz da olsa sızı bılgılendırecgm![]()
Amın çok teşekkür ederım güzel dıleklerınız ıcınAllah tez zamanda bebek nasip etsin inşallah sanazaten bence var.sonuctan haberdar et
Yumurtlamadan kaç gün gectı canmBenim de adetim 5 gun gecti 6 gun once test yapmıstım negatifti simdi yapmaya korkuyorum. Negatif gormek istemiyorum artık :/ insaah hamilesindir
Insallah hayirlisiyla pozitif alirsin canimKızlar kan verdim sonucunu bekliyorum dua edin bana![]()
Ay aminnn canım benimInsallah hayirlisiyla pozitif alirsin canim
kaçta alacaksın sonucuAy aminnn canım benim![]()
BıraZdan galıba canımkaçta alacaksın sonucu