• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi çıktı lütfen yardımmm

3.cızgı yok orada idrar o cızgı degıl 🙏🏻 Kurumus idrar
Bilemedim bana öyle gelmiyor. Hiç böyle birşey görmedim. Genelde test bozuk deniyor şu durumda. Sen bilirsin tabi☺️ Hani Adetin geçmemiş olsa neyse ama üç gün geciktiğinde anında çıkıyor. Umarım bebişin seninledir.

Bilemedim bana öyle gelmiyor. Hiç böyle birşey görmedim. Genelde test bozuk deniyor şu durumda. Sen bilirsin tabi☺ Hani Adetin geçmemiş olsa neyse ama üç gün geciktiğinde anında çıkıyor. Umarım bebişin seninledir.
Insallah canm amin🙏🏻 Benım yumurtlama bıraz geç oldu PKo oldugum ıcın 21. Gün gördüm canım üstünden de 10. Gün gectı belırtı olunca yaptım testi boyle çıktı. Hayırlısı artık yarın bellı olacak yazarım sıze 🙌🏻

Bende çok hıssedıyorum canım ya ınsa bende gebeyımdır 🤰🏼
Kan testinde anında çıkar.Kasık ağrıları bende hala var hatta bir ay önce kasık ağrısını adet dönemine yordum ama değilmiş.Test yapın dönüş te yaparsanız memnun olurum.Bende sizin adınıza hissettim sanki

Kan testinde anında çıkar.Kasık ağrıları bende hala var hatta bir ay önce kasık ağrısını adet dönemine yordum ama değilmiş.Test yapın dönüş te yaparsanız memnun olurum.Bende sizin adınıza hissettim sanki
Tabı olumlu da olsa olumsuz da olsa sızı bılgılendırecgm 🤲🏻

Benim de adetim 5 gun gecti 6 gun once test yapmıstım negatifti simdi yapmaya korkuyorum. Negatif gormek istemiyorum artık :/ insaah hamilesindir

Hadi hayırlısı ben bile heyacanlandım. Güzel haberlerle gelin.

Enem burda güzel bişeyler oluyo hayırlı haberler al inşallah🙏🏻 Bende bi senedir bebek isteyen biri olarak duacın oliyim dedim, herşey nasip sonuç ne olursa olsun hayırlı olan olsun, o da bebek olsun inş🙏🏻👶🏻

Back