silik çizgi çıktı hamilemiyim?

Zeliha9196

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2020
11
4
36
29
arkadaşlar merhaba 3 tane test yaptım üçünde de böyle silik çizgi var hamilelik durumu olabilir mi polikistik hastasıyım adetlerimin bir düzeni yok

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-03 at 07.24.27.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 225
arkadaşlar merhaba 3 tane test yaptım üçünde de böyle silik çizgi var hamilelik durumu olabilir mi polikistik hastasıyım adetlerimin bir düzeni yok
Merhaba sanırım aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz bende en son 5 ekimde hasta oldum ve uygulama 1 kasim a gösteriyordu leke oldu suphelendim test yaptım böyle silik çıktı ve hala bekliyorum kan vermek için her an regl olacak gibi kasik ağrıları da yaşıyorum arada vurup geçiyor. Sizde ne gibi belirtiler var

merhaba bende aşırı göğüs şişmesi var hep şişerdi ama bu kadarını hatırlamıyorum dediğiniz gibi adet olacakmış gibi ara sıra kasıklarıma hafif hafif ağrı giriyor 6 tane test yaptım dünden beri 6 sıda silik çıktı birinde normal çıksa hemen kan vermeye gideceğim de hala silik gösteriyor hatta az önce yine test yaptım yine silik

Merhaba , silik çıkan testinin üzerinden 2 gün geçti ve sonuç pembe pembe çizgiler bende kan vermeye gideceğim inşallah bizim gibi herkes güzel haberler alır.

Eklentiler

• 1699083976592257562629913552232.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba , silik çıkan testinin üzerinden 2 gün geçti ve sonuç pembe pembe çizgiler bende kan vermeye gideceğim inşallah bizim gibi herkes güzel haberler alır.
aa bugün yaptığım test benimde aynı böyle çıktı alttaki gibi ondan hafif daha silik gibi ne zaman vereceksiniz kanı ben hala kafamı toplayıp gitmeye karar veremedim hastaneye

Hanımlar sizce varmı benim reglim 1 hafta oldu biteli ama çok midem bulanıyor şuan artık kontrol ediyorum dün sabah yaptığım tamamen belirsiz bugün ilk idrarla yaptığım direk bu şekilde oldu

Cok şüpheli olma ihtimali var hemen ciktiysa kan testi yaptirmanizi tavsiye ederim regl her zamanki gibiydi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…