- 14 Mart 2020
- 11
- 4
- 36
- 29
- Konu Sahibi Zeliha9196
-
Evet canim hamilesindayanamadım eczaneye gittim en iyi test hangisiyse onu verin dedim erken testmiymiş neymiş bu ondada sonuç böyle çıktı ben şimdi hamilemiyim
Merhaba sanırım aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz bende en son 5 ekimde hasta oldum ve uygulama 1 kasim a gösteriyordu leke oldu suphelendim test yaptım böyle silik çıktı ve hala bekliyorum kan vermek için her an regl olacak gibi kasik ağrıları da yaşıyorum arada vurup geçiyor. Sizde ne gibi belirtiler vararkadaşlar merhaba 3 tane test yaptım üçünde de böyle silik çizgi var hamilelik durumu olabilir mi polikistik hastasıyım adetlerimin bir düzeni yok
merhaba bende aşırı göğüs şişmesi var hep şişerdi ama bu kadarını hatırlamıyorum dediğiniz gibi adet olacakmış gibi ara sıra kasıklarıma hafif hafif ağrı giriyor 6 tane test yaptım dünden beri 6 sıda silik çıktı birinde normal çıksa hemen kan vermeye gideceğim de hala silik gösteriyor hatta az önce yine test yaptım yine silikMerhaba sanırım aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz bende en son 5 ekimde hasta oldum ve uygulama 1 kasim a gösteriyordu leke oldu suphelendim test yaptım böyle silik çıktı ve hala bekliyorum kan vermek için her an regl olacak gibi kasik ağrıları da yaşıyorum arada vurup geçiyor. Sizde ne gibi belirtiler var
Merhaba , silik çıkan testinin üzerinden 2 gün geçti ve sonuç pembe pembe çizgiler bende kan vermeye gideceğim inşallah bizim gibi herkes güzel haberler alır.merhaba bende aşırı göğüs şişmesi var hep şişerdi ama bu kadarını hatırlamıyorum dediğiniz gibi adet olacakmış gibi ara sıra kasıklarıma hafif hafif ağrı giriyor 6 tane test yaptım dünden beri 6 sıda silik çıktı birinde normal çıksa hemen kan vermeye gideceğim de hala silik gösteriyor hatta az önce yine test yaptım yine silik
aa bugün yaptığım test benimde aynı böyle çıktı alttaki gibi ondan hafif daha silik gibi ne zaman vereceksiniz kanı ben hala kafamı toplayıp gitmeye karar veremedim hastaneyeMerhaba , silik çıkan testinin üzerinden 2 gün geçti ve sonuç pembe pembe çizgiler bende kan vermeye gideceğim inşallah bizim gibi herkes güzel haberler alır.
Bugün vereceğim inşallah nasipse sizde çok geciktirmyin ve dikkat edin kendinizeaa bugün yaptığım test benimde aynı böyle çıktı alttaki gibi ondan hafif daha silik gibi ne zaman vereceksiniz kanı ben hala kafamı toplayıp gitmeye karar veremedim hastaneye
Artımed genelde çok doğru sonuç vermiyor ama başka markayla da yapmışsınız, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınarkadaşlar merhaba 3 tane test yaptım üçünde de böyle silik çizgi var hamilelik durumu olabilir mi polikistik hastasıyım adetlerimin bir düzeni yok
çok belirsiz varla yok arasında, merak ettim sonuç ne oldu?10 dk icinde cektim sizce gebelik varmıdır
Cok şüpheli olma ihtimali var hemen ciktiysa kan testi yaptirmanizi tavsiye ederim regl her zamanki gibiydi pekiHanımlar sizce varmı benim reglim 1 hafta oldu biteli ama çok midem bulanıyor şuan artık kontrol ediyorum dün sabah yaptığım tamamen belirsiz bugün ilk idrarla yaptığım direk bu şekilde oldu
Eki Görüntüle 3336814
Çok pihtiliydi ama normalde ağrım çok fazla oldu o kdarCok şüpheli olma ihtimali var hemen ciktiysa kan testi yaptirmanizi tavsiye ederim regl her zamanki gibiydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?