- 14 Mart 2020
- 11
- 4
- 36
- 29
- Konu Sahibi Zeliha9196
-
Çizgi 5 dk içinde belirdiyse evet, tebrik ederimarkadaşlar merhaba 3 tane test yaptım üçünde de böyle silik çizgi var hamilelik durumu olabilir mi polikistik hastasıyım adetlerimin bir düzeni yok
evet 5 dk içinde çıktı son adetimi 2 ekimde olmuştum testi erken yapmışta olabilirmiyim bilmiyorum okadar uzağım ki bu konulara eşimle nasıl olsa olmaz diye korunmuyorduk okadar emindimki olmayacağına dünden beri şoktan çıkamıyorumÇizgi 5 dk içinde belirdiyse evet, tebrik ederim
Çok güzel bir haber, kan tahlili verin idrarda çıktığına göre mutlaka çıkar ve 2 gün sonra aynı saatte tekrar verin tahlili ve düzenli artış var mı diye kontrol edinevet 5 dk içinde çıktı son adetimi 2 ekimde olmuştum testi erken yapmışta olabilirmiyim bilmiyorum okadar uzağım ki bu konulara eşimle nasıl olsa olmaz diye korunmuyorduk okadar emindimki olmayacağına dünden beri şoktan çıkamıyorum
çokk teşekkür ederim cevabınız için ben hayal görmüyorum ozaman orda bir çizgi bar değil miÇok güzel bir haber, kan tahlili verin idrarda çıktığına göre mutlaka çıkar ve 2 gün sonra aynı saatte tekrar verin tahlili ve düzenli artış var mı diye kontrol edinçok mutlu oluyorum böyle haberlere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet baya net bi çizgi var tebriklerarkadaşlar merhaba 3 tane test yaptım üçünde de böyle silik çizgi var hamilelik durumu olabilir mi polikistik hastasıyım adetlerimin bir düzeni yok
Var, benim ilk testim bundan daha silikti zor görünüyordu ve sonuç hamileyim şu an tekme atıyor karnımdaçokk teşekkür ederim cevabınız için ben hayal görmüyorum ozaman orda bir çizgi bar değil mi
Var, benim ilk testim bundan daha silikti zor görünüyordu ve sonuç hamileyim şu an tekme atıyor karnımdakan tahlili verirseniz haber edin beraber değerlendiririz çok heyecanlı
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallaharkadaşlar merhaba 3 tane test yaptım üçünde de böyle silik çizgi var hamilelik durumu olabilir mi polikistik hastasıyım adetlerimin bir düzeni yok
Ben olsam dayanamaz verirdim ama rengin koyuluğuna bakacak olursak bebiş yeni tutunmuş görünüyor. O yüzden ultrasonda hemen görünmez zaten. 2 günde bir kan testi vermek istemiyorum evde bekleyeyim derseniz de kaset testlerle 2 günde bir koyuluğunu takip edebilirsiniz. Renk gittikçe belirginleşmeye başlarsa artış düzenli anlamına gelirtabiki haber veririm kan testini ne zaman vermeliyim peki beklemeli miyim bir kaç gün daha
artımed diye bir testle yaptım ay salak salak sorular soruyor olabilirim kusuruma bakmayın ama hiç bilgili değilim bu konularda hani o kadar olmaz diye düşündüm ki başından beri testin markasıyla alakalı bildiğiniz bişey var mıBen olsam dayanamaz verirdim ama rengin koyuluğuna bakacak olursak bebiş yeni tutunmuş görünüyor. O yüzden ultrasonda hemen görünmez zaten. 2 günde bir kan testi vermek istemiyorum evde bekleyeyim derseniz de kaset testlerle 2 günde bir koyuluğunu takip edebilirsiniz. Renk gittikçe belirginleşmeye başlarsa artış düzenli anlamına gelir
teşekkür ederim hala inanamıyorumHayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahbariz belli benim bundan da silikti.
Test markaları ile ilgili bilgim yok maalesef, ben eczaneden rastgele ucuz kaset testlerden alıp yapmıştım ama içinize sinmiyorsa başka marka alıp tekrar deneyinartımed diye bir testle yaptım ay salak salak sorular soruyor olabilirim kusuruma bakmayın ama hiç bilgili değilim bu konularda hani o kadar olmaz diye düşündüm ki başından beri testin markasıyla alakalı bildiğiniz bişey var mı
Varevet 5 dk içinde çıktı son adetimi 2 ekimde olmuştum testi erken yapmışta olabilirmiyim bilmiyorum okadar uzağım ki bu konulara eşimle nasıl olsa olmaz diye korunmuyorduk okadar emindimki olmayacağına dünden beri şoktan çıkamıyorum
çok net vararkadaşlar merhaba 3 tane test yaptım üçünde de böyle silik çizgi var hamilelik durumu olabilir mi polikistik hastasıyım adetlerimin bir düzeni yok
teşekkür ederim hala inanamıyorum
dayanamadım eczaneye gittim en iyi test hangisiyse onu verin dedim erken testmiymiş neymiş bu ondada sonuç böyle çıktı ben şimdi hamilemiyimBen olsam dayanamaz verirdim ama rengin koyuluğuna bakacak olursak bebiş yeni tutunmuş görünüyor. O yüzden ultrasonda hemen görünmez zaten. 2 günde bir kan testi vermek istemiyorum evde bekleyeyim derseniz de kaset testlerle 2 günde bir koyuluğunu takip edebilirsiniz. Renk gittikçe belirginleşmeye başlarsa artış düzenli anlamına gelir
Eveeetttdayanamadım eczaneye gittim en iyi test hangisiyse onu verin dedim erken testmiymiş neymiş bu ondada sonuç böyle çıktı ben şimdi hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?