silik çizgi çıktı hamilemiyim?

Zeliha9196

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2020
11
4
36
29
arkadaşlar merhaba 3 tane test yaptım üçünde de böyle silik çizgi var hamilelik durumu olabilir mi polikistik hastasıyım adetlerimin bir düzeni yok

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-03 at 07.24.27.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 224
Çok güzel bir haber, kan tahlili verin idrarda çıktığına göre mutlaka çıkar ve 2 gün sonra aynı saatte tekrar verin tahlili ve düzenli artış var mı diye kontrol edin çok mutlu oluyorum böyle haberlere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

çokk teşekkür ederim cevabınız için ben hayal görmüyorum ozaman orda bir çizgi bar değil mi

çokk teşekkür ederim cevabınız için ben hayal görmüyorum ozaman orda bir çizgi bar değil mi
Var, benim ilk testim bundan daha silikti zor görünüyordu ve sonuç hamileyim şu an tekme atıyor karnımda kan tahlili verirseniz haber edin beraber değerlendiririz çok heyecanlı

tabiki haber veririm kan testini ne zaman vermeliyim peki beklemeli miyim bir kaç gün daha
Ben olsam dayanamaz verirdim ama rengin koyuluğuna bakacak olursak bebiş yeni tutunmuş görünüyor. O yüzden ultrasonda hemen görünmez zaten. 2 günde bir kan testi vermek istemiyorum evde bekleyeyim derseniz de kaset testlerle 2 günde bir koyuluğunu takip edebilirsiniz. Renk gittikçe belirginleşmeye başlarsa artış düzenli anlamına gelir

artımed diye bir testle yaptım ay salak salak sorular soruyor olabilirim kusuruma bakmayın ama hiç bilgili değilim bu konularda hani o kadar olmaz diye düşündüm ki başından beri testin markasıyla alakalı bildiğiniz bişey var mı

Test markaları ile ilgili bilgim yok maalesef, ben eczaneden rastgele ucuz kaset testlerden alıp yapmıştım ama içinize sinmiyorsa başka marka alıp tekrar deneyin

teşekkür ederim hala inanamıyorum
dayanamadım eczaneye gittim en iyi test hangisiyse onu verin dedim erken testmiymiş neymiş bu ondada sonuç böyle çıktı ben şimdi hamilemiyim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-03 at 14.23.59.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 221
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…