Kizlar merhaba. Benim catlatma iğnesinin 12. Gunu dun asilamanin 10. Günü dun test yaptim negatif cikti. Bugun yaptim gölge gibi bir cizgi var. Bu sure icerisinde beyaz katı akintim geldi 3 kere. Testlere ne kadar guvene bilirim bilmiyorum. Testlere bakabilir misiniz rica etsem. Mor kapakli olan dun yaptigim digeri bugun sabah yaptigim.
Benimde hem normal hem erken gebelik testinde silik cikti canim ama kanda cikmadi. Gec dollenme vs olabilir dedi doktor hala reglm gelmedi 26 si olmasi lazimdi :) bence negatif cikmasi cok moral bozucu sen regl gecince yaptir :) evdeki testi yap tabi o negtif olup birkac gun sonra kanda cikan cok olmus okudum burda :) ben bekliyorum garanti olsun diye :)
Merhaba bende bugün test yaptım belirgindi ama aradan 25 dk Max geçti böyle çıktı adetime 4 gün var bel ağrım çok âdet olacak gibi kasık agrimda hareket ederken çok ağrıyo iştahım kapandı bakarmisin bu arada hayırlı olsun sağlıkla doğdun inşallah bebeğin
Benim beta hcg 35 cikti sonrada negatif cikti hala regl olmayi bekliyorum canim. Ama inslalah senin bebegin vardie sabah ilk idrarla tekrarla istersen kuruma cizgisi diyorkar 10 dk dan sonra cikani bazen ama ben gordum silik çizgiyi
Benim beta hcg 35 cikti sonrada negatif cikti hala regl olmayi bekliyorum canim. Ama inslalah senin bebegin vardie sabah ilk idrarla tekrarla istersen kuruma cizgisi diyorkar 10 dk dan sonra cikani bazen ama ben gordum silik çizgiyi
Yok canim ikinci testte negatif cikti doktor tarlusal verdi kimyasal gebelik de degil sanirim kanamam olmadi tarlusal.bitti bekliyorum regl gelmesini. Gelmezse yine doktora gidicem