Silik çizgi cikip hamile olanlar

Reglınız geldi mi
Yok hala gelmedi. Belim cok agriyo, kasıklarim ara ara agriyor ama cok yok. Gec dollenme vs olur diye doktor randevumu 12 mayis olarak guncelledim. Eger regl olmazsam gidicem. Regl gelene kadar umudum var aslinda :)

Yok hala gelmedi. Belim cok agriyo, kasıklarim ara ara agriyor ama cok yok. Gec dollenme vs olur diye doktor randevumu 12 mayis olarak guncelledim. Eger regl olmazsam gidicem. Regl gelene kadar umudum var aslinda :)
Peki sizin Tek testte mi silik çıktı yani benim silik çıktı sonra hemen başka testte yaptım yine silik çıktı kanı bu akşam vercem kasık ağrım var benimde

Peki sizin Tek testte mi silik çıktı yani benim silik çıktı sonra hemen başka testte yaptım yine silik çıktı kanı bu akşam vercem kasık ağrım var benimde
2 testte silik cikti, ama kan negatif. Cok umutlanmak istemiyorum aslinda ama aile hekimi pcos oldugu icin regl olmazsan beklenen tarihinden 7-10 gun sonra yaptir dedi. Ben ilk gectigi gun gitmistim.
Regl gunun gecti mi? Bence en az 3 gun gecince git yoksa bi heves edip bir üzülüyor insan. Bende gorunce umutlandim ama negatif cikinca uzuldum.
Hala bugun gecikmemim 2. Gunu benimde

Daha regl gelmedi ama ilk kez çift çıktı Benim daha önce hiç böyle bisey gelmedi başıma.bi de kasık agrimda var her gün geçmeyen ya

Sonra tekrar test yapcam yarın sabah demişsiniz ya yaptınız mı onda da silik çıktı mi

O zaman zaten doktora gidicem ultrasyon için 2 sine randevum var. Ben acilden kan vercem sadece. Ne durumda gibisinden.

O zaman zaten doktora gidicem ultrasyon için 2 sine randevum var. Ben acilden kan vercem sadece. Ne durumda gibisinden.
Çünkü daha hiç kan vermedim ondan dolayı merak ediyorum regl de pazar günü zaten. 2 sine de ben hormonlar için randevu almıştım hamilelik olmazsa diye ama hamile olduğumu testte öğrenince bari onun için ultrasyon felan bakılsın dedim

Evet iyi dusunmussun. Kan yaptir bakalım inşallah çıkar hemen kanda da :) aslinda kana erken idrara gec dusuyormus. Ama benimki cok silikti. Belki de test yanlisti. Ben yine de regl olmadigim icin bekliyorum olana kadar. Olmazsam yine kan vericem.

Benimde böyleydi canım testlerim.

Eklentiler

• 20230426_070610.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 642
Benimde böyleydi canım testlerim.
Benimde 3 gundur yaptığım testlerde görüntü ayni bu şekilde ama daha adet günüme 3 gun var herhangi bi kanama lekelenme de olmadi. Fakat 1 haftadir mide bulantim ve kramp seklinde kasık ve karin boslugunda agrim oluyo göğüslerim buyumus gibi hissediyorum sizce durum ne olabilir

Regl günün gecince kan testi yaptir bence direkt. Benimde 2 gun kala 2 farkli testte silik cikti. Regl gunu olmayinca test verdim negatifti. Muhtemelen yoktur diye düşünüyorum ama doktor pcos oldugu icin gec döllenme vs ihtimallerine karsi regl gectikten7 gun sonra en az kan yaptir dedi. Bence en az 2-3 gun gecince kan verin :) sonra benim gibi sabirsiz olursunuz varmi yokmu :)
Benim bel bacak ve kasik agrim var.

Adet olurum diye tedirgin oluyorum sabırsızlanıyorum açıkçası oyuzden en erken sekilde öğrenmek istiyorum testlerde de silik cizgi cikinca umutlandim. Erken gebelik testi yap diyenler oldu ama suan o da negatif veya silik cizgi çıkarırsa hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum. Sence erken gebelik testi kesin sonuc verir mi verir diyenler oldu ama emin olamadim da :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…