- 3 Şubat 2023
- 119
- 27
- 34
-
- Konu Sahibi kumtanesi0
Teşekkürler cevabiniz icin sabah yapsam daha garanti olur sanirim degilmi?var gibi duruyor tekrar bi erken gebelik testi yapin varsa daha net cikacaktir
Benimde 5 gün kaldı adete testim bu şekilde ama sizin daha az zamanınız kalmış bence kan testi verinSelam kızlar, bugun reglime 2 gun var. Sadece akintim var hicbir sekilde leke vs olmadi. Ama yumurtalamadan bir hafta sonra adet olacakmisim gibi kasiklarimda hafif agri, bacak ve bel agrisi oldu. Bugun ilk idrarla degil ama gebelik testi yaptim. Negatif cikti diye cope attim. Sonradan bakmak geldi icimden max yarim saat olmustur ve resimdeki gibi cok hafif bir silik cizgi var. Sizce gebelik var midir? Boyle birsey yasayan oldu mu?
Aslinda 2 gun once (22 nisanda) yani 4 gun kala kan testi yaptırdım ama <1.20 çıktı. Yani negatif. Ondan sonra ihtimal vermemiştim aslında ama yine de regl olana kadar umudumu kaybetmek istemedim :) Bugun iki tane testte silik cizgi gördüm. Ama sabah tekrar yapicam. Regli gunumden 1 gun sonra doktor randevum var kan testini o zaman veririm artik :)Benimde 5 gün kaldı adete testim bu şekilde ama sizin daha az zamanınız kalmış bence kan testi verin
İnşallah bende çok istiyorum :) . Ben lh testi yaptım yumurtlamadan sonraki 10.gün yaptım silik çizgiyi gördüm 11.gün tekrar yaptım yine gördüm inşallah testler yanıltmaz bende cuma günü kan vericem :)Aslinda 2 gun once (22 nisanda) yani 4 gun kala kan testi yaptırdım ama <1.20 çıktı. Yani negatif. Ondan sonra ihtimal vermemiştim aslında ama yine de regl olana kadar umudumu kaybetmek istemedim :) Bugun iki tane testte silik cizgi gördüm. Ama sabah tekrar yapicam. Regli gunumden 1 gun sonra doktor randevum var kan testini o zaman veririm artik :)
Sizin daha erken çıkmış, inşallah ikimizde de vardir bebis :)
Kaç dkda çıktı?Kızlar benimde sonucuma bakar mısınız?
Sayacı 5 dk ya ayarladım çalar çalmaz fotoğraf çektim hemenKaç dkda çıktı?
Benim bu testle 2 kere pozitif gösterdi ama negatifti inanmıyorum bu teste benSelam kızlar, bugun reglime 2 gun var. Sadece akintim var hicbir sekilde leke vs olmadi. Ama yumurtalamadan bir hafta sonra adet olacakmisim gibi kasiklarimda hafif agri, bacak ve bel agrisi oldu. Bugun ilk idrarla degil ama gebelik testi yaptim. Negatif cikti diye cope attim. Sonradan bakmak geldi icimden max yarim saat olmustur ve resimdeki gibi cok hafif bir silik cizgi var. Sizce gebelik var midir? Boyle birsey yasayan oldu mu?
Silik cizgi var. Bat ne zaman?Sayacı 5 dk ya ayarladım çalar çalmaz fotoğraf çektim hemen
Bende guvenemedim aslinda baska bir marka ile de yaptim o da silik cikti. Ama yine de bekliyorum gunum gecince yapicam farkli bir testle :)Benim bu testle 2 kere pozitif gösterdi ama negatifti inanmıyorum bu teste ben
Ama inşallah sizinki yanlış değildir herşey gönlünüzce olsun
Ayy inşallah vardır canım hayırlı haberini bekliyoruzBende guvenemedim aslinda baska bir marka ile de yaptim o da silik cikti. Ama yine de bekliyorum gunum gecince yapicam farkli bir testle :)
İnşallah canımAyy inşallah vardır canım hayırlı haberini bekliyoruz
Bugün regl gunumdu gelmeyince dayanamadim kan testi yaptirdim beta hcg <0.100 çıktı yani negatif.
Reglınız geldi miMesajiniz gelmemis sanirim