ablacım sen kendi fikrini illa tek zannediyorsan başka konulara bak bence. burada yazdın fikrin cevabı yazdım bu kadar. kavga çıkarmaya gerek yok.Ablacım git o zaman o apartmana. Tek tek zillere bas. Kavgayı çıkar. İnsanların verdiği fikri eleştirip, kendini haklı görüyorsan ne diye konu açıyorsun?
Bu konu bizde de sıkıntı olmuştu . Hatta burası benim kapım aracınızı çekin dediler bağırarak. ( Aynı sokak) Bende polisi aradım . Sokaklar kimsenin tapulu malı değil boş buldugunuz yere garaj önü degilse ya da giriş çıkışı engellemiyorsa tabiki park edebilirsiniz dediler . ( İnanın çok dikkat ediyorduk zaten ) Bu arada ben bağıran şahıstan şikayetçi olacagimi soyledim . Sonra polisler karşı tarafa bunu söyleyince bir daha böyle bir olay yaşamadık .telefonumuz var aslında biz de kendi evimizin önüne park edilince bu sorunu yaşıyoruz. giriş çıkış yerlerine dikkat ediyoruz. mesela garaj önüne park edilmez gibi.
Olamazlar. Mülkiyet sadece tapudaki alanla sınırlıdır. Kalan kısma bir sıkıntıya sebep vermediği sürece herkes park eder. Orası devletin yolu. Nitekim bizim apartmanın önü nerdeyse hiç boş kalmıyor, başkaları park ediyor. Hiç silecek kaldırmadım. Ben de mecbur başkasının apartmanı önüne park ediyorum. Silecek falan kaldırırlarsa da kendi problemleri.O binadakiler de doğal olarak kendi binalarının önüne park etmek istiyor olamazlar mı?
benim yazdıklarıma dikkat ederseniz apartman girişi değil apartman önü. evet dediğiniz gibi apartman girişleri sorunNormalde apartman girişi önüne park edilmez yukarıda ki üyenin de dediği gibi eşya taşıyan, bebek arabası ve tekerlekli sandalye kullanan insanlar için çok zor oluyor ama maalesef ülkemizde ki çoğu kişi medeniyetten uzak olduğu park ediyorlar sen park etmesen başkası park eder.
işte konunun başlarına bakarsanız bazılarının anneleri de sanırım burada yazıyor. çok tuhaf bir durum. sokağı sahiplenmek ve vandallık yapabileceğini düşünmekMalesef herkes kendi bölgesini korumak için birsey yapıyor. Bizim komşuda öyle yapıyor bina önüne park eden yabancı arabalara . Park etmek hele birde sokağa bizim içinde çok sorun oluyor . Boş bir binanın önüne park ediyorum arabamı ama sürekli binanın önünde oturan oynayan çocuklar var arabamın ön plastik aksamini kırmışlar bilerek olduğu çok belli oraya park etmeyeyim diye az daha gerisine birakiyorum artk başka bir araç park etmiş geçen gün tekerine vurup alarmını çaldırıyorlardı
yazılanları okuyun bence. anne olacaksınız ya da annesiniz bilemiyorum fakat çocuklarınıza aynı bakış açısını aktarmayın. siz de biraz fikirlerinizi normalleştirin. sokak satın almıyorsunuz. ödediğiniz para sadece evinizden ibaret.Insanlarin kapisinin onune park edince ne olmasini bekliyorsunuz ki? Size park yeri kalmiyorsa o apartmandakilere de kalmiyordur?
Sadece silecek kaldirmakla yetinilmis, yine gorece medeni bir bolge demek ki
Eğer öyleyse gereksiz tavır sergilemişler biz de bahçe katında oturuyoruz camın önüne park eden arabalar oluyor bahçeye çıktığımızda sadece araba görüyoruzapartman girişi değil apartman önü.
inanın özel bir işaret vs yok. zaten hepimizin apartman önü aynı. bu bahsettiğim site değil. kendilerine özel bir şey yokApartmana özel park yeri olabilir mi? Bizim burda bazı binalar o şekilde önünde yerler ayrılmış şekilde. Normal sokaksa yapması garip. Sinirlenebilir hoşuna gitmeyebilir ama silecek kaldırmak yanlış park da yapılan bir hareket. Herhangi bi yanlışınız yoksa yapması saçma
İstanbuldayız. gereksiz ve zorbalıkEğer öyleyse gereksiz tavır sergilemişler biz de bahçe katında oturuyoruz camın önüne park eden arabalar oluyor bahçeye çıktığımızda sadece araba görüyoruzama sorun etmiyoruz yani eğer istanbuldaysanız zaten park sorunu çok fazla
yazılanları okuyun bence. anne olacaksınız ya da annesiniz bilemiyorum fakat çocuklarınıza aynı bakış açısını aktarmayın. siz de biraz fikirlerinizi normalleştirin. sokak satın almıyorsunuz. ödediğiniz para sadece evinizden ibaret.
Lazım olabilir ama konu sahibi düşünüpte numara bırakmış bunu yapamayan insanlar da var. Medeni bir şekilde arayıp iletişim kursalar rahatsızlıklarını dile getirseler zaten konu sahibi israrla park etmeye devam etmez. Konu sahibi park etmese bir başka apartmanda oturan kişi park edecek bu kadar rahatsız oluyorlarsa yazı yazacaklar ya da oraya bir obje koyacaklarsize lazimsa o yer, onlara da lazim olmus tepki vermisler.
inanın biz de ama bulunduğumuz yerde mahallelerde bu şekilde uyarı veriliyormuş
Ama kendileri aracinı koyamiyor olabilir siz koyunca. Ha cozum tabiki silecek kaldirmak değilmerhaba
arabamızı dışarıya park ediyoruz. evimizin önünde boş yer olmayınca biz de karşı apartmanın önüne park ediyoruz. telefonumuz camda yazılı olduğu halde sileceklerimiz kaldırılıyor. oraya park eden her araca aynı şey yapılıyor. günün belli saatlerinde açılan su deposu var küçük ama onun da girişine park etmiyoruz.dikkat ediyoruz. en son aynı şey olunca apartmanda balkonda oturan birine sordum görmediğini haberi olmadığını söyledi. bu durumdan şikayetçiyiz. sizce ne yapmalı? yer kalmayınca park edebileceğimiz bir yer yok başka. en son çare orası.