sileceklerimizi kaldıran gizemli komşu

Normalde apartman girişi önüne park edilmez yukarıda ki üyenin de dediği gibi eşya taşıyan, bebek arabası ve tekerlekli sandalye kullanan insanlar için çok zor oluyor ama maalesef ülkemizde ki çoğu kişi medeniyetten uzak olduğu park ediyorlar sen park etmesen başkası park eder. Ama numaranızı zaten yazmışsınız silecek kaldırmak yerine arayıp rica edilebilir işte bu da demek oluyor ki yine medeniyetten ve iletişim kurmaktan aciz insanlarımız var

Ablacım git o zaman o apartmana. Tek tek zillere bas. Kavgayı çıkar. İnsanların verdiği fikri eleştirip, kendini haklı görüyorsan ne diye konu açıyorsun?
ablacım sen kendi fikrini illa tek zannediyorsan başka konulara bak bence. burada yazdın fikrin cevabı yazdım bu kadar. kavga çıkarmaya gerek yok.

telefonumuz var aslında biz de kendi evimizin önüne park edilince bu sorunu yaşıyoruz. giriş çıkış yerlerine dikkat ediyoruz. mesela garaj önüne park edilmez gibi.
Bu konu bizde de sıkıntı olmuştu . Hatta burası benim kapım aracınızı çekin dediler bağırarak. ( Aynı sokak) Bende polisi aradım . Sokaklar kimsenin tapulu malı değil boş buldugunuz yere garaj önü degilse ya da giriş çıkışı engellemiyorsa tabiki park edebilirsiniz dediler . ( İnanın çok dikkat ediyorduk zaten ) Bu arada ben bağıran şahıstan şikayetçi olacagimi soyledim . Sonra polisler karşı tarafa bunu söyleyince bir daha böyle bir olay yaşamadık .

O binadakiler de doğal olarak kendi binalarının önüne park etmek istiyor olamazlar mı?
Olamazlar. Mülkiyet sadece tapudaki alanla sınırlıdır. Kalan kısma bir sıkıntıya sebep vermediği sürece herkes park eder. Orası devletin yolu. Nitekim bizim apartmanın önü nerdeyse hiç boş kalmıyor, başkaları park ediyor. Hiç silecek kaldırmadım. Ben de mecbur başkasının apartmanı önüne park ediyorum. Silecek falan kaldırırlarsa da kendi problemleri.

Hele de istanbulda yaşıyorsanız zaten park yeri yok. Bırakın apartman önünü kendi sokağınıza bile bırakamıyorsunuz kimi zaman.

Park yeri nerde bos ise oraya Park edilir. Türkiyede ki bu sacmaligi anlamiyorum. Tapulu maliniz mi sokakda ki park yeri? Özel olmadigi sürece isteyen park eder.

Konu sahibi,sorun nasil cozulur bilmiyorum. Sinir bozucu ama

benim yazdıklarıma dikkat ederseniz apartman girişi değil apartman önü. evet dediğiniz gibi apartman girişleri sorun

Malesef herkes kendi bölgesini korumak için birsey yapıyor. Bizim komşuda öyle yapıyor bina önüne park eden yabancı arabalara . Park etmek hele birde sokağa bizim içinde çok sorun oluyor . Boş bir binanın önüne park ediyorum arabamı ama sürekli binanın önünde oturan oynayan çocuklar var arabamın ön plastik aksamini kırmışlar bilerek olduğu çok belli oraya park etmeyeyim diye az daha gerisine birakiyorum artk başka bir araç park etmiş geçen gün tekerine vurup alarmını çaldırıyorlardı

bu hareketi dogru bulanlar ne yasiyor merak ediyorum sahsen ben de sokagimizda neresi bossa oraya koyuyorum, herkes oyle yapiyor. ozel mulk sanki sokak bildigin. “ama benim apartmanimin onu” diye bir sey yok yani. kimsenin giris cikisini, garaj onunu kapatmiyorsaniz gayette baska apartmanin onune park edebilirsiniz. isteyen istedigi yere koyar

bizim evin sokagindaki yasli amca boyleydi onlar 4 katli apartman tek yer var amca orayi kendine bellemis bizim ev dort yol agzi .onlar bizim kapiya koyabilir biz koyamazmisiz .sokagi tapulu mali sanan insanlar varmis gercekten

işte konunun başlarına bakarsanız bazılarının anneleri de sanırım burada yazıyor. çok tuhaf bir durum. sokağı sahiplenmek ve vandallık yapabileceğini düşünmek

Insanlarin kapisinin onune park edince ne olmasini bekliyorsunuz ki? Size park yeri kalmiyorsa o apartmandakilere de kalmiyordur?

Sadece silecek kaldirmakla yetinilmis, yine gorece medeni bir bolge demek ki
yazılanları okuyun bence. anne olacaksınız ya da annesiniz bilemiyorum fakat çocuklarınıza aynı bakış açısını aktarmayın. siz de biraz fikirlerinizi normalleştirin. sokak satın almıyorsunuz. ödediğiniz para sadece evinizden ibaret.

Apartmana özel park yeri olabilir mi? Bizim burda bazı binalar o şekilde önünde yerler ayrılmış şekilde. Normal sokaksa yapması garip. Sinirlenebilir hoşuna gitmeyebilir ama silecek kaldırmak yanlış park da yapılan bir hareket. Herhangi bi yanlışınız yoksa yapması saçma

apartman girişi değil apartman önü.
Eğer öyleyse gereksiz tavır sergilemişler biz de bahçe katında oturuyoruz camın önüne park eden arabalar oluyor bahçeye çıktığımızda sadece araba görüyoruz ama sorun etmiyoruz yani eğer istanbuldaysanız zaten park sorunu çok fazla

inanın özel bir işaret vs yok. zaten hepimizin apartman önü aynı. bu bahsettiğim site değil. kendilerine özel bir şey yok

İstanbuldayız. gereksiz ve zorbalık

Ahhahshsh neden size bi milyon tane cevap vermisim, sizle kavga etmisim, satasmisim gibi dikenlerinizi cikartip saldirdiniz ki?

Ne vandalligim kalmis ne medeniyetsizligim???

Kaldi ki dedigim cok basit, size lazimsa o yer, onlara da lazim olmus tepki vermisler. Bu kadar basit. Gelip burda bana satasacaginiza sileceginize zarar vermeden sadece tepki amacli kaldiran kisiye satasin?

size lazimsa o yer, onlara da lazim olmus tepki vermisler.
Lazım olabilir ama konu sahibi düşünüpte numara bırakmış bunu yapamayan insanlar da var. Medeni bir şekilde arayıp iletişim kursalar rahatsızlıklarını dile getirseler zaten konu sahibi israrla park etmeye devam etmez. Konu sahibi park etmese bir başka apartmanda oturan kişi park edecek bu kadar rahatsız oluyorlarsa yazı yazacaklar ya da oraya bir obje koyacaklar

Ama kendileri aracinı koyamiyor olabilir siz koyunca. Ha cozum tabiki silecek kaldirmak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…