sileceklerimizi kaldıran gizemli komşu

keşke polise haber verseydiniz. bunlar şehir zorbası ve biz sustukça inanın yaptıklarını yasal zannetmeye başladılar
Tehdit edince polis çağırdım aslında. Çünkü hadi bir oynasinlar dedi. Bir de benim en sinir olduğum şey koca adamlarin küçük çocuklarla muhatap olması. Çocuk bu. Hata yapar. Yanlış yapmaz demem, hatasının arkasında durmam ama koca adam da çocuğa kizamaz. Annesini babasını bul ona şöyle. Çocuğun yaşından boyundan iki katisin. Çocuğa kızıyorsun. Ben polis çağırdım ve baya cirkeflik yaptım. Normalde öyle değilimdir ama bilerek yaptım ki adam da korksun. Sonra eşim araya girdi. Vazgeçirdi polis olayından. Adamla da konuştu. Olay büyümeden hallettik. O gün bugündür bir şey demedi hiç.

Silecek kaldırmak nasil bir iletişim şekli? Aydınlatan olur mu, ben anlamiyorum da.

Bir dertleri varsa kağıda yazar, sileceğe sıkıştırırlar.

Bence bir çocuk falan yapıyor bunu.

Apartmanın önünde park alanı varsa ve oraya parkediyorsanız haklı bir tepki bence. Hatta arayıp müsade etmediklerini belirtmelilerdi. Ancak kaldırımın yanından bahsediyorsanız alakasız olmuş.

Elinize hiç bişey geçmez bence karşı taraf bu durumda şikayet ederse siz sizin canınız sıkılır

Zabitamısınız
Silecekleri kaldırmanız neyinize yarıyor çok merak ettim , ah keşke bana denk gelseniz
Bize denk geldi eşimden dayak yedi kendisi şiddet yanlısı biri değildir ve bu konudan birini dövdü haksız oldukları halde üste cıktılar polis geldi polis bizi haklı buldu kendileri özür diledi bir de dayak yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…