- 10 Temmuz 2017
- 196
- 465
- 25
- Konu Sahibi Periperisiii
Fotoğrafını çekip bildireceğim. Bakalım çekecekler mi göreceğiz.Polisi arayıp plakasını verin. Eğer çekmezlerse çekerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafını çekip bildireceğim. Bakalım çekecekler mi göreceğiz.Polisi arayıp plakasını verin. Eğer çekmezlerse çekerler
Kesinlikle öyle ve bunu hep yapıyorlar. Dediğiniz gibi acil bir durum olsa biz kesin bittik yani. Normal şartlar altında ben daha önce şikayet etmeyi düşünüyordum ancak annem kendileriyle konuşmayı tercih etti ama yine bir sonuç alamadı. Bu durumda şikayet etmekten başka seçeneğimiz kalmadı. Dediğinizi uygulayacağız bugün bakalım ne olacakbız trafıge sıkayet edıyoruz
bu sekılde apartman kapı onlerıne ve kaldırıma parketmek normalde yasak
kımse sıkayet etmeyı dusunemedıgınden bununla yasıyorlar
ıtfaiye,ambulans gelse nasıl duracak,guvenlık adına yasak zaten.
alo trafıgı arayın aracın plakasını verın apartmana gırıs cıkısta zorlanıyoruz hem kapı agzı hem kaldırıma park edıyor dersınız
hıc bırsey yapılmazsa aracım bozuldu kapı onunde kaldı gelın cekın dıye cekıcıyı arayın aracın plakasını verın
cekıcı gelsın alsın
Kimliğimi açıklasa da asla sorun olmaz çünkü onların yaptığı ciddi anlamda saçmalık. Apartmana her girdiğinizde çıktığınızda sinirleriniz bozuluyor. Benim de tek temennim bu inşallah bırakmazlar.Şikayet edin bence. Polis kimliğinizi de açıklamaz hem. Bir kez çekici çekip götürdü mü bir daha bırakmaz oraya.
Bir de bize sorun inanılmaz sinir bir durum hem de ama tabi ki konumu güncellerim. İnşallah dediğiniz gibi olur.cok sinir bir durum,
polisi ararsaniz konunuzu gunceller misiniz, ceza yesinler de icimizin yaglari erisin.
Sanırım emniyetin bi uygulaması var benm resmini çekip park kısmı olarak oraya atabilirsinizMaalesef öyle. İnsanlar çok bencil çünkü tamamen bununla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bugün edeceğiz inşallah
Bunu gerçekten bilmiyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Geri dönüş yapacaklarını düşünüyorum. Dediğiniz gibi olmazsa da ararım.Evet ilgileniyorlar.
Fotoğraf çekip mail yoluyla şikayetinizi yapın. Geri dönüş yapıyorlar. Olmazsa telefonla da ararsınız.
Kesinlikle öyle olmalı. Acil bir durum olsa yine engelleyici bir durum var. Bakalım sonuç alırsak çok iyi olacak.Apartman yöneticisine söyleyin oraya sert babalardan koysunlar.
Engelli bireylerin önceliği olmalı.
Evet çoğu kişinin önerisi de bu yönde oldu. Bizim de önceliğimiz şimdilik o uygulama olacak. Bugün atacağız.Sanırım emniyetin bi uygulaması var benm resmini çekip park kısmı olarak oraya atabilirsiniz
bunu yapan bu zıhnıyetde ınsanlarla konusarak bırsey cozemezsınız o anlama kavrama muhakeme yetenegı olsa zaten ınsan gıbı park eder adabıyla usuluyle edebıyleKesinlikle öyle ve bunu hep yapıyorlar. Dediğiniz gibi acil bir durum olsa biz kesin bittik yani. Normal şartlar altında ben daha önce şikayet etmeyi düşünüyordum ancak annem kendileriyle konuşmayı tercih etti ama yine bir sonuç alamadı. Bu durumda şikayet etmekten başka seçeneğimiz kalmadı. Dediğinizi uygulayacağız bugün bakalım ne olacak
Aynen öyle insan da ona sinir oluyor. Siz güzelce uyarıyorsunuz ama hiç takan yokGüzelce uyarıldıktan sonra park etmemek en mantıklısı aslında ama insanlar bu dilden anlıyorlar maalesef.