- 10 Ocak 2017
- 279
- 383
- 36
-
- Konu Sahibi goldenheart
Menün çok güzel suyu biraz daha arttır. Ayrıca kızartma olmadığı surece 3 köfte yiyebilirsin diyetisyen bana 3 tane verdi 1 çok azMenum:
Sabah 9:15
1dilim kepek ekmeği
Çay
5zeytin
Küçük dilim peynir
Ara11:30
1elma
Öğlen 14:00
6kaşık fasulye yemeği
Küçük kase yoğurt
Yeşillik
Ara 17.05
Sadece yeşil çay
Akşam19.15
1kase salata
1dilim kepek ekmeği
1köfte (fırında)
Su 8bardak içdim şimdiye kadar
Midemi balon gibi hiss ediyorum
Aslinda kuruyemisleri ne kadar yani kac adet yicemi bilemedim azaltirim canim sagolEMELinEMELi teşekkür ederim senin de ana gayet güzel ama ara ögünler biraz fazla gibi geldi bana sanki 8 yaprak sarma ana ögün gibi sanki ama süt olması güzel. Sonra kuruyemişler de çok geldi bana nacizane söylemek istedim. Su çok güzel artmış bugün
Menum:
Sabah 9:15
1dilim kepek ekmeği
Çay
5zeytin
Küçük dilim peynir
Ara11:30
1elma
Öğlen 14:00
6kaşık fasulye yemeği
Küçük kase yoğurt
Yeşillik
Ara 17.05
Sadece yeşil çay
Akşam19.15
1kase salata
1dilim kepek ekmeği
1köfte (fırında)
Su 8bardak içdim şimdiye kadar
Midemi balon gibi hiss ediyorum
Araştırdım kuru yemiş miktarlarını bunlardan birini seçebilirsin hepsi aynı anda değil:)Aslinda kuruyemisleri ne kadar yani kac adet yicemi bilemedim azaltirim canim sagol
Sarmada minnak ti sayica belki fazla gibi ama ince ve kucuktu
Su yu da arttrdm tsk ederim
Ben baya yemisim o zamanAraştırdım kuru yemiş miktarlarını bunlardan birini seçebilirsin hepsi aynı anda değil:)
6 BADEM 8 FINDIK 4 CEVİZ 1 AVUÇ LEBLEBİ 1 YEMEK KAŞIĞI KURU ÜZÜM
Ayyy seni üzmek istemedim canım saece yardımcı olmak istedim. Dogrusunu öğrenmek için yanlışlarımız olacak mutlaka. Telafi edersin canım yarın daha hafif ara öğünler yaparsınBen baya yemisim o zaman
Bu tarz seyler bende hemen etmiyo allahtan ama soyledigin iyi oldu coook sagolAyyy seni üzmek istemedim canım saece yardımcı olmak istedim. Dogrusunu öğrenmek için yanlışlarımız olacak mutlaka. Telafi edersin canım yarın daha hafif ara öğünler yaparsın
Sende sağol canım yardımcı olabilmeme sevindimBu tarz seyler bende hemen etmiyo allahtan ama soyledigin iyi oldu coook sagol
Tesekkür derim canım... diyetisyen ücretlerini ödeyen o mecbur destek olacak:)) şaka bi yana Allah razı olsun çok desteği var özellikle kalp sorunu korkutoyor. Saglıklı yaşamak spor yapmak iyi geldikçe o da daha çok destek oluyorMuttapa7555 harikasınız canım.. eşine de bravo diyorum.