Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Menum:
Sabah 9:15
1dilim kepek ekmeği
Çay
5zeytin
Küçük dilim peynir

Ara11:30
1elma

Öğlen 14:00
6kaşık fasulye yemeği
Küçük kase yoğurt
Yeşillik

Ara 17.05
Sadece yeşil çay

Akşam19.15
1kase salata
1dilim kepek ekmeği
1köfte (fırında)

Su 8bardak içdim şimdiye kadar
Midemi balon gibi hiss ediyorum

Menün çok güzel suyu biraz daha arttır. Ayrıca kızartma olmadığı surece 3 köfte yiyebilirsin diyetisyen bana 3 tane verdi 1 çok az

Aslinda kuruyemisleri ne kadar yani kac adet yicemi bilemedim azaltirim canim sagol

Sarmada minnak ti sayica belki fazla gibi ama ince ve kucuktu

Su yu da arttrdm tsk ederim

Suyu cogaltmalisin canim. Aksam bi kac kofte daha ekleyebilirdin ama doydunsa ne guzel.

Sabah yumurta yiyemiyodun dimi yesillik salatalik filan ekle cok azaltma bence

Guzel bi menuydu bravo

Olurya misafirliğe gidersiniz yada sadece bunlar vardır yiyebileceğiniz en azından miktar ne olacak bilirsiniz ve neyin yerine yersem dengeleriz.

Aslinda kuruyemisleri ne kadar yani kac adet yicemi bilemedim azaltirim canim sagol

Sarmada minnak ti sayica belki fazla gibi ama ince ve kucuktu

Su yu da arttrdm tsk ederim
Araştırdım kuru yemiş miktarlarını bunlardan birini seçebilirsin hepsi aynı anda değil:)
6 BADEM 8 FINDIK 4 CEVİZ 1 AVUÇ LEBLEBİ 1 YEMEK KAŞIĞI KURU ÜZÜM

Günaydın kızlar . Kaçamaksız hafta sonu olsun hepimize. Ben bugün kayınvalideye gidecceğim pizza yapacakmış. Eşim demiş fatmaya yasak yiyemez diye bişey olmaz yer demişler. Benim kolestrol yüksek çıkmıştı kalbimde de sıkıntı var biz onu bahane ediyoruz şimdilik bakalım ne olacak. Eşim çorba da yapın fatma pizza yemeyecek o zaman geliriz demiş. Liste dışına çıkmış olacağım ama olsun en azından pizza yemeyeceğim hiç yoktan iyidir

Canlarım ben yine yazamiycam, cuma tartı paylaşımlarımızdan menü de yazamadım :)

ama yemin ederim perşembe ve cuma akşamları da dahil gayet güzel KAÇAMAKSIZ geçti.

Az önce çocukları beklerken 40 dk. yürüdüm!

Pazartesiye kadar sporuma suyuma yediklerime devam etçem. Herkesi öpüyorum çok.

Muttapa7555 harikasınız canım.. eşine de bravo diyorum.
Tesekkür derim canım... diyetisyen ücretlerini ödeyen o mecbur destek olacak:)) şaka bi yana Allah razı olsun çok desteği var özellikle kalp sorunu korkutoyor. Saglıklı yaşamak spor yapmak iyi geldikçe o da daha çok destek oluyor

Hafta sonu çok sakin burası:)
Menüm
11.00 1 dilim ekmek yeşillik 4 zeytin 1 ceviz 1 dilim peynir yeşilçay
14.00 1 dilim ekmek 1 kase salata 6 kaşık fasulye taze
16.30 1 cay bardağı süt 3 hurma
19.00 1 kase nohutlu yarmalı yogurt çorbası 1 dilim ekmek 2 tane kornişon turşu 1 bardak ayran 1 lokma kaşarve sucuk karışımı pizzanın üst malzemesi(zorla yedirdiler) gittimbaşladı yersin ne olacak demeye sinir ama yemedim
21.30 3 yemek kaşığı yoğurt 1 portakal
Spor 3 mil leslie
Su 2.5 olsun diye uğraşacağım orda su da içemiyorum

Günaydın kızlar menümü şimdiden yazayım ki kaçamak yapmayayım aslında ne pişireceğimi planladım
11.00 1 yumurta yeşillik yeşilçay 4 zeytin 1 ceviz 1 dilim ekmek ve peynir 1 közlenmiş biber
13.30 3 köfte büyüklüğünde ızgara tavuk 1 dilin ekmek 1 kase salata
16.00 1 cay bardağı süt 3 kuru erik
19.00 5 ykaşıgı karnabahar yemeği 1 kase salata 1 dilim ekmek
21.30 3 kaşık yoğurt 1 portakal
Spor ve suyu bitirince yazarım o konuda jendime güvenemedim

Kızlar günaydııın..

C.tesi sabah kahvaltım sağlıklı ve 5* idi, peynirli yulaf ezmeli omlet yapıp yedim. (saat 10'da.)
SPORUM C.tesi 12.20-13.10 arası yaklaşık 1 saat yürüdüm.
C.tesi 3'te bir muz + bir bardak süt içtim.
C.tesiiiii maalesef akraba günümüz vardı, başlangıçta iki büyük kupa su içtim ve istediğimi yedim. Doyana kadar en çok salatalar olmak üzere (yoğurtlu kabak ve kısır).

Pazar günü
SPORUM: Sabah 1 saat 5 mil Leslie yaptım.
DEĞİŞİK birşey denedim internetten yulaf lapası buldum muz, yulaf ezmesi, su ve süt ile yapılıyor. Üzerine tarçın bal ve iki tatlı kaşığı dolusu fıstık ezmesi ve iki ceviz ekleyip yedim, çok beğendim.
Ama sabah leslie yapmak erken kalkmak benim elimi ayağımı kesti nedense.. Lapamı yedikten sonra ekmeksiz biraz da peynir zeytin ceviz yedim.

Arada (Öğleden sonra saat 3'de) 3 kare bitter (midem bulandı çok fazla geldi üç minik kare) ve sütlü nescafe
Yarım muz.

Akşam 7'de ekmeksiz biraz balık + boll salata yiyip günü kapattım.

Akşam 8'de sade Türk kahvesi + soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…