- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.501
doymadım doyamadımmmmmsaymadım sayamadımmmmm
yemelere seni ben
kimseyi koyamadım yerine yeniden
Yarına hazırlık yapıyorum..
az ve öz yiyor çok içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doymadım doyamadımmmmmsaymadım sayamadımmmmm
Saymadım sayamadım sizsiz geçen aylarıdoymadım doyamadımmmmm
yemelere seni ben
kimseyi koyamadım yerine yeniden
Yarına hazırlık yapıyorum..
az ve öz yiyor çok içiyorum
Saymadım sayamadım sizsiz geçen ayları
Hem isyan hem itiraf bu 'ben yine geldim'
Kraliçemm ne güzel giriş yaptım dimi ama. Assolist gibi geldim valla
Amma ve lakin aslında hiç öyle göründüğüm gibi değilim ben de inanılmaz bir kilo alım gücü var yaa. Evet yine aldım. Bir ara gelmiştim ya onun üstüne ekledim de ekledim. Uzun süren tartı korkumu yendim bugün 65.5 kiloyum Spora başlamıştım zaten bir süre önce. Şimdi yeniden yediklerinden kısmaya(diyet demek istemiyorum artık) çabalayacağım. Kabul ederseniz yine sizinle devam etmek istiyorum.
Günaydın kızlar yeni gelenler hoşgelmiş tekrar gelenler sefa getirmiş biz daimilerde hani bana demiş saçmalayayım dedim yapayalnız kaldım bugün biraz buruk ve hüzünlü ondan olsa gerek. Sıvı ağırlıklı besleniyorum ama azıcık yeşillik 1yemek kaşığı chia ve 3 bademle destekliyorum. Ayrıca günde 1.5 litre tarçınlı su içiyorum 1 litre de nprmal su son 2 haftadır kalbim çok rahatsız etmeye başladı beni spor için endişeleniyorum biraz yapsam mı yapmasam mı
Çok özür dilerim kraliçem seni umutsuzluğa sürüklediğim için.Zaten insan bir süre yazmaktan soğursa kesin bi işler çeviriyor demektir.
Sen yaklaşık 10 kilo mu aldın yani.. o kadar zaman geçti mi yaniiii en son 57 58 miydin?
Offf,
Canım Sidelyam bazen umutsuzluğa kapılıyorum.. yemeyi sevenler kulübü olarak nasıl sürecek bu iş..
Vücut da balon gibi şişip şişip sönüyor
Neyse en önemlisi kendini dürtmen ve burada olman ki bu şu demek oluyor: ben şişman olmak istemiyorum! diyorsun
Canım Allah kavuştursun ailenden ayrıldın galiba..Günaydın kızlar yeni gelenler hoşgelmiş tekrar gelenler sefa getirmiş biz daimilerde hani bana demiş saçmalayayım dedim yapayalnız kaldım bugün biraz buruk ve hüzünlü ondan olsa gerek. Sıvı ağırlıklı besleniyorum ama azıcık yeşillik 1yemek kaşığı chia ve 3 bademle destekliyorum. Ayrıca günde 1.5 litre tarçınlı su içiyorum 1 litre de nprmal su son 2 haftadır kalbim çok rahatsız etmeye başladı beni spor için endişeleniyorum biraz yapsam mı yapmasam mı
sana böyle bakıyorum haberin olsunBu sabah 69.9
utanmasam 70 çıkacaktım
Teşekkür ederim canım evet ailemden ayrıldım. Kalp için gittim doktora ama birşey çıkmadı ne bilim. Ara ara oluyordu stres kaynaklı olabilir demişti doktor yine arttı. Aşırı çarpıntı oluyor beraberinde halsizlik falan yürüyebilsem iyi olur ama oda imkansız çocukla leslieye başlayacağım tekrar ufaktan. Kısmet bakalım sende vazgeçme kilolu olurum deme koruma dönemini sıkı tutsan vücut o ağırlığa alışınca daha kolay oluyorCanım Allah kavuştursun ailenden ayrıldın galiba..
Kalbin için endişeli isen bencede ihmal etme bir doktora görün. Hiç birşeyin yoktur inşallah ama sporunu da rahatça yaparsın
Anacım naptın dün sen demedinmi hazırlık yapıyorum yarına diye neden coştunBu sabah 69.9
utanmasam 70 çıkacaktım
leslie ye tekrar başlayınca görürsün 64 leriBu arada ben 65.3 çıktım. Nedir bu ya 65e takıldım bukezde
Hadi inşallah çok sağol desteğin içinleslie ye tekrar başlayınca görürsün 64 leri
sana böyle bakıyorum haberin olsun
Anacım naptın dün sen demedinmi hazırlık yapıyorum yarına diye neden coştun
akşamları jillian yapsan nasıl olur hem süresi kısaRoxenciğim ben de kendimi hep frenliyorum inan ki!
Benim hareket alanım gitti.. çok fazla oturmaya başladım iş yerim düzelmedi bir ofise kapandım
Akşam 7 den önce eve gidemiyorum. Evde spor yapabilsem
Ben de onu diyecektim hem goldenheart e hem de Muttapa7555 ya.akşamları jillian yapsan nasıl olur hem süresi kısa