Sil Baştan Başlamak İsteyenler

doymadım doyamadımmmmm
yemelere seni ben
kimseyi koyamadım yerine yeniden
:KK70::ukala::KK57:

Yarına hazırlık yapıyorum..
az ve öz yiyor çok içiyorum :KK66:
Saymadım sayamadım sizsiz geçen ayları
Hem isyan hem itiraf bu 'ben yine geldim' :KK76:
Kraliçemm ne güzel giriş yaptım dimi ama. Assolist gibi geldim valla :KK70:
Amma ve lakin aslında hiç öyle göründüğüm gibi değilim :KK43: ben de inanılmaz bir kilo alım gücü var yaa. Evet yine aldım. Bir ara gelmiştim ya onun üstüne ekledim de ekledim. Uzun süren tartı korkumu yendim bugün 65.5 kiloyum :olamaz:Spora başlamıştım zaten bir süre önce. Şimdi yeniden yediklerinden kısmaya(diyet demek istemiyorum artık) çabalayacağım. Kabul ederseniz yine sizinle devam etmek istiyorum.

Günaydın kızlar yeni gelenler hoşgelmiş tekrar gelenler sefa getirmiş biz daimilerde hani bana demiş :KK70:saçmalayayım dedim yapayalnız kaldım bugün biraz buruk ve hüzünlü ondan olsa gerek:KK42:. Sıvı ağırlıklı besleniyorum ama azıcık yeşillik 1yemek kaşığı chia ve 3 bademle destekliyorum. Ayrıca günde 1.5 litre tarçınlı su içiyorum 1 litre de nprmal su son 2 haftadır kalbim çok rahatsız etmeye başladı beni spor için endişeleniyorum biraz yapsam mı yapmasam mı:KK64:

Saymadım sayamadım sizsiz geçen ayları
Hem isyan hem itiraf bu 'ben yine geldim' :KK76:
Kraliçemm ne güzel giriş yaptım dimi ama. Assolist gibi geldim valla :KK70:
Amma ve lakin aslında hiç öyle göründüğüm gibi değilim :KK43: ben de inanılmaz bir kilo alım gücü var yaa. Evet yine aldım. Bir ara gelmiştim ya onun üstüne ekledim de ekledim. Uzun süren tartı korkumu yendim bugün 65.5 kiloyum :olamaz:Spora başlamıştım zaten bir süre önce. Şimdi yeniden yediklerinden kısmaya(diyet demek istemiyorum artık) çabalayacağım. Kabul ederseniz yine sizinle devam etmek istiyorum.

Zaten insan bir süre yazmaktan soğursa kesin bi işler çeviriyor demektir.
:KK70:
Sen yaklaşık 10 kilo mu aldın yani.. o kadar zaman geçti mi yaniiii en son 57 58 miydin?
Offf,
Canım Sidelyam bazen umutsuzluğa kapılıyorum.. yemeyi sevenler kulübü olarak nasıl sürecek bu iş..
Vücut da balon gibi şişip şişip sönüyor :KK43:
Neyse en önemlisi kendini dürtmen ve burada olman ki bu şu demek oluyor: ben şişman olmak istemiyorum! diyorsun :KK9:

Günaydın kızlar yeni gelenler hoşgelmiş tekrar gelenler sefa getirmiş biz daimilerde hani bana demiş:KK70: saçmalayayım dedim yapayalnız kaldım bugün biraz buruk ve hüzünlü ondan olsa gerek:KK42:. Sıvı ağırlıklı besleniyorum ama azıcık yeşillik 1yemek kaşığı chia ve 3 bademle destekliyorum. Ayrıca günde 1.5 litre tarçınlı su içiyorum 1 litre de nprmal su son 2 haftadır kalbim çok rahatsız etmeye başladı beni spor için endişeleniyorum biraz yapsam mı yapmasam mı:KK64:

Zaman geçince insan yazarak da çok candan çok kardeşçe hissediyor be Fatmacığım..
Ben de sabah çıkarken çocuklara akşam sadece yoğurt yiyeceğim ona göre kızlar dedim :KK70:

:KK200: atışın mı hızlı nedir rahatsız eden?:KK64: Amanın ne olur dikkat et, "on 2 haftadır kalbim çok rahatsız etmeye başladı beni spor için endişeleniyorum biraz yapsam mı yapmasam mı" BUNU BİR DOKTORA DANIŞ asla kendini riske atmaaaa! Rabbim korusun.

Zaten insan bir süre yazmaktan soğursa kesin bi işler çeviriyor demektir.
:KK70:
Sen yaklaşık 10 kilo mu aldın yani.. o kadar zaman geçti mi yaniiii en son 57 58 miydin?
Offf,
Canım Sidelyam bazen umutsuzluğa kapılıyorum.. yemeyi sevenler kulübü olarak nasıl sürecek bu iş..
Vücut da balon gibi şişip şişip sönüyor :KK43:
Neyse en önemlisi kendini dürtmen ve burada olman ki bu şu demek oluyor: ben şişman olmak istemiyorum! diyorsun :KK9:
Çok özür dilerim kraliçem seni umutsuzluğa sürüklediğim için. :KK43:
Ağustos gibi almaya başladım o zamandan bu zamana bu kadar olmuş işte. Şişman olmak istemiyorum evet ama ben de öyle bir umutsuzluğa düştüm ki şimdi ne kadar uğraşırsam ugrasayım Birgün pes edip er geç şişman olacakmışım gibi hissediyorum. Çünkü kilo almaya müsait bir yapım var ve yemeyi gerçekten çok seviyorum :KK43:

Günaydın kızlar yeni gelenler hoşgelmiş tekrar gelenler sefa getirmiş biz daimilerde hani bana demiş :KK70:saçmalayayım dedim yapayalnız kaldım bugün biraz buruk ve hüzünlü ondan olsa gerek:KK42:. Sıvı ağırlıklı besleniyorum ama azıcık yeşillik 1yemek kaşığı chia ve 3 bademle destekliyorum. Ayrıca günde 1.5 litre tarçınlı su içiyorum 1 litre de nprmal su son 2 haftadır kalbim çok rahatsız etmeye başladı beni spor için endişeleniyorum biraz yapsam mı yapmasam mı:KK64:
Canım Allah kavuştursun ailenden ayrıldın galiba..
Kalbin için endişeli isen bencede ihmal etme bir doktora görün. Hiç birşeyin yoktur inşallah ama sporunu da rahatça yaparsın

Canım Allah kavuştursun ailenden ayrıldın galiba..
Kalbin için endişeli isen bencede ihmal etme bir doktora görün. Hiç birşeyin yoktur inşallah ama sporunu da rahatça yaparsın
Teşekkür ederim canım evet ailemden ayrıldım. Kalp için gittim doktora ama birşey çıkmadı ne bilim. Ara ara oluyordu stres kaynaklı olabilir demişti doktor yine arttı. Aşırı çarpıntı oluyor beraberinde halsizlik falan yürüyebilsem iyi olur ama oda imkansız çocukla leslieye başlayacağım tekrar ufaktan. Kısmet bakalım sende vazgeçme kilolu olurum deme koruma dönemini sıkı tutsan vücut o ağırlığa alışınca daha kolay oluyor

Son düzenleme:
X