- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.461
valla 5 kilo verdim yokluğumdane durumdayız
harikavalla 5 kilo verdim yokluğumda
şimdi de koşuya gidiyorum. bahaneler çöpe kilolar çöpe gelsin fit vücutlarharika
ne durumdayız
şimdi de koşuya gidiyorum. bahaneler çöpe kilolar çöpe gelsin fit vücutlar
Merhaba ben geldim. İnternetimde problem olduğu için bayadır giremiyordum. 2 ay sonra sözüm olduğu için spora yazıldım. 1 yıllık yazıldım bu sefer. Düğünüme kadar incecik olacağım. 85den 80e düştüm. Bu arada. 65 düşmek ilk amacım. Sonraki hedefim 55beni yeniden gruba dahil eder misiniz?
Ay neresi dağıldı ben anlamadım. Fırsat bulamıyorum girmeye misafirim var ne kaçırdım bendiğer grup iptal edildiğine göre artık buradayız ben pek gelemedim bu aralar , sene sonuna 2 hafta kaldı bunu en iyi şekilde değerlendirip yeni yılda yeni başlangıçlarla yeni hedeflerle ve güzelliklerle devam edelim
diğer grup iptal edildiğine göre artık buradayız ben pek gelemedim bu aralar , sene sonuna 2 hafta kaldı bunu en iyi şekilde değerlendirip yeni yılda yeni başlangıçlarla yeni hedeflerle ve güzelliklerle devam edelim
Slm ben kırılmam kuzum islerim yoğun olduğu için fazla paylaşım yapamıyorum
Ben bugün 65 im
5 gün arayla regl oldum hayırlısı bakalim
Ay neresi dağıldı ben anlamadım. Fırsat bulamıyorum girmeye misafirim var ne kaçırdım ben
Takip önemli. Ben de her zaman tavim tutuyorum. Nadiren olabilir böyle durumlar. Ama nadiren olup olmadığını takip etmek gerekiyor.Ilk defa oldu
Şimdi baktım da çok üzüldüm kızlar iyiydi orada olmak motive açısından şimdi ne olacak cumartesi bırda mı yapıyoruz ben anlamadım
Tamam canım bana uyar öyle yapalım amaç takip etmek zaten kontrollü olmakBiz eski sistem devam edelim derim ben..
Ama bir değişiklik yaparak!
Salı-Cuma olsun tartı günleri,
Pazartesiler biraz moral bozuyor gibi,
Ama sizin düşünce ve fikrinize göre karar verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?