Sil Baştan Başlamak İsteyenler

bizde grup olayı yok gari..
ne kadar yazdığına paylaştığına bağlı.. sen gel arkadaşım. fotoğraflı tartı ile kilonu bildirmeyi unutma her pazartesi ve cuma

diğer grup iptal edildiğine göre artık buradayız ben pek gelemedim bu aralar , sene sonuna 2 hafta kaldı bunu en iyi şekilde değerlendirip yeni yılda yeni başlangıçlarla yeni hedeflerle ve güzelliklerle devam edelim

Ay neresi dağıldı ben anlamadım. Fırsat bulamıyorum girmeye misafirim var ne kaçırdım ben

Amin canım ne güzel dilekler.. biz önümüze bakalım.. inşallah sen de daha aktif olursun senin pozitif enerjine çok ihtiyaç duyuyorum.

Slm ben kırılmam kuzum islerim yoğun olduğu için fazla paylaşım yapamıyorum
Ben bugün 65 im
5 gün arayla regl oldum hayırlısı bakalim

Zaten böyle düşüneceğine inanıyordum Krizantemim.. 65'ler ne güzel.. çabamız devam edecek hiç olmazsa üste kilo alarak yol almıyoruz. 5 gün arayla regli olman biraz şaşırttı beni, hep böyle olmuyordu değil mi?

Ay neresi dağıldı ben anlamadım. Fırsat bulamıyorum girmeye misafirim var ne kaçırdım ben

Ben yanıtlayamadan sen okumuşsun Fatmam.. biliyorsun bizim grupta da oldu benzer bir olay. valla tek amacımız burada tamamen kendimizi takip edebilmek, benzer durumdaki arkadaşlarla sohbet, motivasyon, örnek menüler, örnek davranışlarla vücudumuza iyi bakabilmek. ne gerek var strese girmeye? zaten herkesin hayat yükü kendisine yetiyor..

Şimdi baktım da çok üzüldüm kızlar iyiydi orada olmak motive açısından şimdi ne olacak cumartesi bırda mı yapıyoruz ben anlamadım

Biz eski sistem devam edelim derim ben..
Ama bir değişiklik yaparak!

Salı-Cuma olsun tartı günleri,
Pazartesiler biraz moral bozuyor gibi,
Ama sizin düşünce ve fikrinize göre karar verelim.

Menü
Sabah 1 elma ve 1 elma kadar da kereviz
Öğle 1 kase kereviz çorbası
Akşam 1 kase elmalı yogurtlu kereviz salatası 1 yk keten tohumu karıştırdım
Su 2.5 olur
Spor yok henüz ama gece leslie 3 mil yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…