• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar ya ben çok dikkat ediyorum sadece pazartesi akşam yasaklı yedim. Onun dışında spor yapıyorum su içiyorum yasaklı yemiyorum ama kilo alıyorum 65.7 çıktım bugün

roxen2303 roxen2303 ve A AklinYolu1 oldukça teşvik edici canım.
Bize hep destek oldular,
Motive olmak için harikalar sağolsunlar.

Fatma bildiğim kadarı ile karatay a başladı..
Ama yoğunluktan çok yazamıyoruz oraya. Roxen'in spor günlüğünü de takip ediyorum. İyi geliyor.

08 Aralık 2017.jpg

Kızlar kilo 65.7 çok moralim bozuk spor yapmayacağım bugün:KK43: spor yaptıkça artıyor

nasıl olur yaaa
aşırı yapman mümkün değil iki çocukla hadi 1 saat kan ter içinde spor yaptın diyelim..

eee
akşam neler yedin acaba?
sonra hiç yememek de acaip yavaşlatıyor metabolizmayı abartıp hiç yememiş olabilir misin?
Sporu belki dediğin gibi 2 gün ara 1 gün spor olabilir.
ama olacak inan ki..

nasıl olur yaaa
aşırı yapman mümkün değil iki çocukla hadi 1 saat kan ter içinde spor yaptın diyelim..

eee
akşam neler yedin acaba?
sonra hiç yememek de acaip yavaşlatıyor metabolizmayı abartıp hiç yememiş olabilir misin?
Sporu belki dediğin gibi 2 gün ara 1 gün spor olabilir.
ama olacak inan ki..
Canım aşırı spor yapmıyorum 30 dk yapıyorum ter atarak hafif şekilde 15 dk daha yapıp 45dk ya tamamlıyorum. Akşam 18.30 da tavuk ve yogurtlu kereviz salatası yedim başkada bişey yemedim su 2.5 litre oluyor mutlaka

Canım aşırı spor yapmıyorum 30 dk yapıyorum ter atarak hafif şekilde 15 dk daha yapıp 45dk ya tamamlıyorum. Akşam 18.30 da tavuk ve yogurtlu kereviz salatası yedim başkada bişey yemedim su 2.5 litre oluyor mutlaka

Bence herşey normal görünüyor.
Olsun Fatmacığım..
Devam edeceğiz, yarım kilo bile gitse pes etmeyip destek olalım birbirimize.

Back
X