- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.421
9 aralıkta ne var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 kuru pastayı görünce olduğum yere çöktüm zaten
canımm olaya iyi tarafından bakkk
bi de sayarak yemişşş
Krizantemcim 9 Aralık c.tesi tartı günü A AklinYolu1 in açtığı grubumuz var, ben orada zira 68.8'im daha da düşmem bekleniyor.9 aralıkta ne var
roxen2303 ve A AklinYolu1 oldukça teşvik edici canım.orası faal mi
Kizlar bende katilmak istiyorum araniza evlendikten sonra 5 kilo aldimm bende kilo vermek istiyorumm
Cevap yazamadım ama çook güldürdün yine canım yaaa..canımm olaya iyi tarafından bakkk
bi de sayarak yemişşş
Kızlar kilo 65.7 çok moralim bozuk spor yapmayacağım bugün spor yaptıkça artıyor
Canım aşırı spor yapmıyorum 30 dk yapıyorum ter atarak hafif şekilde 15 dk daha yapıp 45dk ya tamamlıyorum. Akşam 18.30 da tavuk ve yogurtlu kereviz salatası yedim başkada bişey yemedim su 2.5 litre oluyor mutlakanasıl olur yaaa
aşırı yapman mümkün değil iki çocukla hadi 1 saat kan ter içinde spor yaptın diyelim..
eee
akşam neler yedin acaba?
sonra hiç yememek de acaip yavaşlatıyor metabolizmayı abartıp hiç yememiş olabilir misin?
Sporu belki dediğin gibi 2 gün ara 1 gün spor olabilir.
ama olacak inan ki..
Bizim hedefler çok uzak kalıyor böyle ya deli oluyor insan o kadar çabayaYarın 68.8 olma ihtimalim var mı sizce?
Canım aşırı spor yapmıyorum 30 dk yapıyorum ter atarak hafif şekilde 15 dk daha yapıp 45dk ya tamamlıyorum. Akşam 18.30 da tavuk ve yogurtlu kereviz salatası yedim başkada bişey yemedim su 2.5 litre oluyor mutlaka