• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Canım samsung sa telefonun samsunghealt diye bi proğram var değilse de fatsecret diye bi uygulama var google playden indirebilirsin

Canım samsung sa telefonun samsunghealt diye bi proğram var değilse de fatsecret diye bi uygulama var google playden indirebilirsin

fatsecret yükledim
şu ana kadar 550 kalori aldım

peki kızlar günlük kaç kalori almam lazım benim?
1700 kalori olarak gösteriyor
Kilomu garanti olsun diye 70 olarak girdim boyumu da 1.62

Uygulamayı iki gündür kullanıyorum.

Bakalım nasıl olacak, ben çok beğendim. Gayet yararlı bir program kızlar.

Yalnız bugün çok karbonhidrat aldım :KK43:
Sabah 4 dilim ekmek (iki dilimi tost, iki dilimi tahin-pekmez) öğlen domates çorbası (yiyecek birşey yoktu) + 3 köfte + azcık yoğurt

ooo kraliçem nettin sennn 4 dilim ekmek nedir yaaaa

Oyy kıyamam senin o göz yaşlarınaaa!
Sen her daim varsın kuzum, sadece bu ay çokça zırt pırt bizle kilo bildirmediğin için farkettiysen aralıkta yoksun, ama de ki böyleydi de ki sen unuttun hemencecik yüklerim hemencecikkkkk

Sabah 7,30'da tost yedim (iki dilimi tost ekmeğiydi)

Sabah 10.00'da da akşam yemem iyi olmaz diyerekten tahin-pekmezli ekmek tostu yapmıştım onu yedim.

Yaaa işte böylece yendi 4 dilim ekmek..

Merhaba ben geldim. İnternetimde problem olduğu için bayadır giremiyordum. 2 ay sonra sözüm olduğu için spora yazıldım. 1 yıllık yazıldım bu sefer. Düğünüme kadar incecik olacağım. 85den 80e düştüm. Bu arada. 65 düşmek ilk amacım. Sonraki hedefim 55:KK200::nazar: beni yeniden gruba dahil eder misiniz?

Back
X