• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Hoşgeldiiin.. anlatsana biraz kendini :KK66:
Ben 25 yasindayim evlenmeden once 53 kg idim.simdi 57 kg oda sabahlari tartildigimda gun iicinde 58.3 oluyor.
1 haftadir hamur isi cok cok az yedim oda sabahleri oglenleri sadece corba bir de meyveli sutler var ya ondan 1 tane.Aksam esimle beraber mecbur oturuyosun sofraya ekmek yok ama.Bir de yatmadan yogurt limon aci pul biber bu sabah 56.3 700 gram gitmis cok az ya ;(

Ben 25 yasindayim evlenmeden once 53 kg idim.simdi 57 kg oda sabahlari tartildigimda gun iicinde 58.3 oluyor.
1 haftadir hamur isi cok cok az yedim oda sabahleri oglenleri sadece corba bir de meyveli sutler var ya ondan 1 tane.Aksam esimle beraber mecbur oturuyosun sofraya ekmek yok ama.Bir de yatmadan yogurt limon aci pul biber bu sabah 56.3 700 gram gitmis cok az ya ;(
Hoşgeldin öncelikle kilon az olduğu için az gitmesi normal ki bize göre çok çok iyi çünkü biz gramlarla ilerleyen bi grubuz

Az değil Pigment Pigment gayet de güzel -700 ;) boyun kaç?

krizantem3 krizantem3 canım günaydın..
Sarellam Sarellam canım öbür grubun devam etmesi harika oldu.. burdan oradan devam!
Yarın burada da tartı bildirimimiz var.

Elimizden geldiğince fotoğraflı tartı bildirelim. Yalnız sen bir durum belire benim önerim iç çamaşırlı bir tartı rutinin olsun ;)

krizantem3 krizantem3 canım günaydın..
Sarellam Sarellam canım öbür grubun devam etmesi harika oldu.. burdan oradan devam!
Yarın burada da tartı bildirimimiz var.

Elimizden geldiğince fotoğraflı tartı bildirelim. Yalnız sen bir durum belire benim önerim iç çamaşırlı bir tartı rutinin olsun :KK66:

bende çok sevindim valla grubun devam etmesıne canım. Evet öyle yapmam lazım yoksa artılarda olucam :KK8:

Kızlar az once arkadasimla konustum iste diyetteyim falan dedim.Kardesi salatalik kuru uyguluyormus 17 gundur 2.5 kg vermis sozde.Oyle bi suru kurler var pek fayda goren yok gibi dedim de. Sen bi dene gorursun kardesimde fark etti dedi.Heyecanlandim paylasmak istedim sizlerle
2 litre suya; 1 limon, 2 adet salatalik, 1 cay kasigi rendelenmis zencefil, 10 dal maydanoz telefonda tarif verdi.Tabi yediklerine dikkat etmis.Yemeklerden once icmis denemekte fayda var.Sevgiler...

Bu sabah 1 dilim ekmek
2 adet pınar üçgen peynir
10 adet zeytin

öğlen
1 çiğ kırmızı biber
3 köfte
sebze graten

akşam
mercimek çorbası
salata (kaşarlı + ton balıklı)

su 2,5 lt.

Back