• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar lahanaları ne yaptınız?

Pöfff evin işi hiç mi bitmez bitmiyor ya!
Çamaşır bulaşık topla babam topla dön dolaş topla.. alışverişe de gittim dün.
Neyse.. biliyosunuz fisslerim (düdklü tencere) var benim :KK70: bu akşam gider gitmez çorbamı yaparım miss gibi yerim.

iyi akşamlar , menümü yazayım

sabah : 1 mandalina , 2 haşlamış yumurta , 1 havuç , 3 dl salam , 1 yeşil biber , 1 salatalık , 1 dl ekmek ve 1 kase lahana
ara : 1 elma
ara : 1 sade kahve , 4 oreo
akşam : bol salata içine ızgara tavuk koydum , zero kola
su : 2 litre şimdilik

birazdan 1 bardak kahve daha içerim saat 10 gibide kayısı çayı içerim

Akşam yemeğim..
Tüm malzemeler düdüklüye ve 10 dakikada pişer..

Bol soğan
Havuç
Domates biber
Kırmızı biber
Tuz karabiber
LAHANA

Saat 7.30 da yer kalkarım Allahın izni ile.

Eklentiler

• 2017-12-04 19.17.05.jpg
    2017-12-04 19.17.05.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 26
Ay uğrayamıyorum kızlar. Cumartesiye az kaldı 65 de sabitlesem yetecek bana yürüyüşe çıkamadım hava çok soğuktu bende binanın merdivenlerine vurdum kendimi yarım saat in çık yaptım bi ara sayıyordum ama sonra bıraktım.

Ay uğrayamıyorum kızlar. Cumartesiye az kaldı 65 de sabitlesem yetecek bana yürüyüşe çıkamadım hava çok soğuktu bende binanın merdivenlerine vurdum kendimi yarım saat in çık yaptım bi ara sayıyordum ama sonra bıraktım.

Oooo müthişsin canım.

Ben de dün akşam 7'de efendice lahanamı yedim..
Sonra gayet iyiydim..
Alışverişe gittim gimsa'ya kuru pasta almıştım çocuklara herhalde akşam 10'da 10 tane kuru pasta yedim :KK17::sopa:
Önce 1 tane aldım.. sonra zaten acıkmıştım ama hedefte yoğurt yemek vardı olmadı..

sabah 69.5 çıkınca bi ohh çektim. ama olmadı bu kurupasta işi.. çok lezzetliydi çoook :skandal:

Oooo müthişsin canım.

Ben de dün akşam 7'de efendice lahanamı yedim..
Sonra gayet iyiydim..
Alışverişe gittim gimsa'ya kuru pasta almıştım çocuklara herhalde akşam 10'da 10 tane kuru pasta yedim :KK17::sopa:
Önce 1 tane aldım.. sonra zaten acıkmıştım ama hedefte yoğurt yemek vardı olmadı..

sabah 69.5 çıkınca bi ohh çektim. ama olmadı bu kurupasta işi.. çok lezzetliydi çoook :skandal:
Annemler gelince kayınvalidemler hoşgeldine geldiler bende kek yaptım bol çikolatalı kremşantili bende dayanamayıp 2 dilin yedim ve sabah 65.7 olunca aman dedim dur naptın hemen frenledim kendimi 2 gündür dikkat ediyorum. Dün yürüyüşe çıkacaktım eşim gitme diye söylendi gidemedim:sopa: bugünde erkenden kalktım gittim haberi olmadı

Annemler gelince kayınvalidemler hoşgeldine geldiler bende kek yaptım bol çikolatalı kremşantili bende dayanamayıp 2 dilin yedim ve sabah 65.7 olunca aman dedim dur naptın hemen frenledim kendimi 2 gündür dikkat ediyorum. Dün yürüyüşe çıkacaktım eşim gitme diye söylendi gidemedim:sopa: bugünde erkenden kalktım gittim haberi olmadı
9 aralığa az kaldııııı ben de hemen dikkat kesildim.

Pazartesi - salı - çarşamba gündüzler muhhhhhteşem ötesi
Tek bir kaçamak yok
Bol su var.. bol yeşil çay var..

ama akşamlar :(
sadece yoğurt yiyeceğimle başlayan akşamlar..

69.4 geldim sabah

akşamları kafamda halledemezsem olmayacak bu iş!

Pazartesi - salı - çarşamba gündüzler muhhhhhteşem ötesi
Tek bir kaçamak yok
Bol su var.. bol yeşil çay var..

ama akşamlar :KK43:
sadece yoğurt yiyeceğimle başlayan akşamlar..

69.4 geldim sabah

akşamları kafamda halledemezsem olmayacak bu iş!
10 kuru pastayı görünce olduğum yere çöktüm zaten:KK14:

Back