• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Menüm
Sabah 10.30
3yk yulaf 1 elma 1 bardak süt 20 badem:KK57:
1tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia karıştırıp yedim
Akşam 17.00
1 tabak yeşil mercimek 4 kaşık yogurt turşu
Su 2.5 olur
Spor yok

Yeni girdim eve

Sabah su
1 muz 3 ceviz

Yeşil çay kahve

Öğlen salata ve tavuk

Akşam aynen Fatma'yım yani yeşil mercimek çorbası + yoğurt

Lahanayı almaya kesin gideceğim.. off işten çok geç geliyoruz eve yaaa...

Yeni girdim eve

Sabah su
1 muz 3 ceviz

Yeşil çay kahve

Öğlen salata ve tavuk

Akşam aynen Fatma'yım yani yeşil mercimek çorbası + yoğurt

Lahanayı almaya kesin gideceğim.. off işten çok geç geliyoruz eve yaaa...
Gayet güzel gidiyorsun bence bende bulabilirsem alayım lahanayı özendim size. Allah kolaylık versin canım hem ev hem iş hem çocuklar zor ben evdeyken bitmiyor işim senin halini düşünemiyorum bile

Gayet güzel gidiyorsun bence bende bulabilirsem alayım lahanayı özendim size. Allah kolaylık versin canım hem ev hem iş hem çocuklar zor ben evdeyken bitmiyor işim senin halini düşünemiyorum bile
Aslına bakarsan Fatmam çocuklar büyüdü çok şükür.. tek sıkıntı zaman az işte daha yeni geldik eve. Allahtan çorba hazırdı da ısıtıyorum şimdi. Bir de biliyorsun bazen pil bitiyor 9 da uyuyorum.

Lahanayı üçümüz de eş zamanlı yapalım süper olur ;) roxen2303 roxen2303

Menüm
Sabah 10.30
3yk yulaf 1 elma 1 bardak süt 20 badem:KK57:
1tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia karıştırıp yedim
Akşam 17.00
1 tabak yeşil mercimek 4 kaşık yogurt turşu
Su 2.5 olur
Spor yok
Senin menü de şahane daha ne olsun..
Azcık da hareket edebileydik ip atlama yürüyüş vs.

merhaba.. sonuçlar için tebrik ederim:)

goldenheart goldenheart dün lahana buldum market alışverişinden dönerken . durdum tezgahın önünde sonra yüküm ağır diye vazgeçtim ama eve yakın bir yer gidip alırım akşama doğru :)

bugün ki menümü yazayım

sabah : 1 haşlamış yumurta , marul, havuç , peynir , salam , 1 dl ekmek hepsini doğrayıp biraz yağ biraz nar ekşisi salata yapıp yedim

ara : 1 kupa türk kahvesi

ara : 1 ayva

akşam : 120 gr tavuk sote , lahana salatası

su : 3 lt

uyumadan 1 kupa kayısı çayı
Senin de muhteşem bence..
Spor sayfana da bi bakiim.. neler yaptın.

Senin menü de şahane daha ne olsun..
Azcık da hareket edebileydik ip atlama yürüyüş vs.
Ah halim olsa yapacağım ama halim yok canım ya ev ilini yapıyorum ama gelde bana sor perişan oluyorum. Hastalığı atamadım bi türlü ip aldım ip atlamak için evim spor salonuna dönecek plates topu lastiği dambıl elipyik atlama ipi hepsi var yapan yok. Aslında seviyorum spor yapmayı biliyorsun ama işte

Ah halim olsa yapacağım ama halim yok canım ya ev ilini yapıyorum ama gelde bana sor perişan oluyorum. Hastalığı atamadım bi türlü ip aldım ip atlamak için evim spor salonuna dönecek plates topu lastiği dambıl elipyik atlama ipi hepsi var yapan yok. Aslında seviyorum spor yapmayı biliyorsun ama işte
İnşallah bu günler de geçer çabucak toparlarsın. İki çocukla senin de kolay değil. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar..
02.12.1977
02.12.2017

Her anın kıymetini bilerek yaşamak dileğiyle...
Bu cumartesi doğum günümde yine mutluyum.. 68'i gördüm yine.. ah bi 68.8 veya 68.5 olaydım.. ehhh yakındır, o da olacak inşallah.

Eklentiler

• 2017-12-02 09.03.39.jpg
    2017-12-02 09.03.39.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 34
onu da yaptım bir zamanlar yine limon vardı içinde göbek bölgem 1 haftada 3 cm incelmişti:KK49:

Mutlu yılların olsun ablacım :KK200::KK60:

goldenheart goldenheart canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice sağlıklı huzurlu mutlu senelerin olsun inşallah:KK73::KK73::KK9:

Çok ama çok teşekkür ederimmmm... biz değerliyiz.. biriciğiz ve yaşam ailemizle koşulsuz karşılıksız sevenlerimizle güzel.
Sizin gibi değerli dostlarla tanıştığım için mutluyum

menü yazayım :)

sabah : 2 haşlamış yumurta-2 dl peyir- 1 dl ekmek- havuç-marul-salam- çay
ara : yeşil elma
öğle : 100 gr tavuk sote - 1 tabak yayla çorbası - 1 dl ekmek
ara : 1 elmalı soda
akşam : 1 tabak kabak yemeği- lahana ve havuçla salata
su : 3 lt ( olacak )

2 kupa türk kahvesi

Lahana tamam da yemek yapmam lazım. Bugün yapayım ki yarın işten dönünce hazır olsun.

Çorba yapayım diyorum

Günaydın kızlar..
Maalesef fotoğraf koymaya değer görmedim kilomu..

Kilom 69.5

Cumartesi günü doğum günü kahvaltısı, iki pasta üflemesi.. fazlalık olarak iki dilim pastamdan yedim.
Pazar günü kahvaltıda gözleme yedim

AMA Pazar günü öğlen mercimek çorbası içtim ve akşam sadece ayran ve bir kase badem+fındık kavrulmuş kuruyemiş yedim.

Dengelemeye çalıştım. Cumartesi kahvaltıda bolca kırmızı biber dereotu yedim..
Eğer bu denge olmasaydı 69.5 çıkmazdım EN AZINDAN VERMESEM DE ALMADIM..
Hatta 69.5 fazla bile geldi bana doğrusu onca dikkat etmeme rağmen. Eğer bu sabah 69.1 69.2 çıksam daha normaldi :(

Back