- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.381
goldenheart lahanayı aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet..goldenheart lahanayı aldım
şimdi birazdan yapacağım yemeği . lahanayı nasıl salata yapsam diye düşünüyorum var mı tarifinEvet evet..
okudum canımsın ya, affet yazamadım.
alıyorum ben de SÖZ bu akşam alırım!!!!
Özel bir tarifim Yok roxenciğimşimdi birazdan yapacağım yemeği . lahanayı nasıl salata yapsam diye düşünüyorum var mı tarifin
Gayet güzel gidiyorsun bence bende bulabilirsem alayım lahanayı özendim size. Allah kolaylık versin canım hem ev hem iş hem çocuklar zor ben evdeyken bitmiyor işim senin halini düşünemiyorum bileYeni girdim eve
Sabah su
1 muz 3 ceviz
Yeşil çay kahve
Öğlen salata ve tavuk
Akşam aynen Fatma'yım yani yeşil mercimek çorbası + yoğurt
Lahanayı almaya kesin gideceğim.. off işten çok geç geliyoruz eve yaaa...
Aslına bakarsan Fatmam çocuklar büyüdü çok şükür.. tek sıkıntı zaman az işte daha yeni geldik eve. Allahtan çorba hazırdı da ısıtıyorum şimdi. Bir de biliyorsun bazen pil bitiyor 9 da uyuyorum.Gayet güzel gidiyorsun bence bende bulabilirsem alayım lahanayı özendim size. Allah kolaylık versin canım hem ev hem iş hem çocuklar zor ben evdeyken bitmiyor işim senin halini düşünemiyorum bile
bende öyle yaptım abla havuç lahana sirke yağ öyle karıştırıp yedimÖzel bir tarifim Yok roxenciğim
İnce doğrayıp peynir dereotu kırmızı biber kara lahana bol zeytinyağı limonla yiyordum ben lahanayı bildiğin kıvırcık aysberg niyetine yedim hep
Senin menü de şahane daha ne olsun..Menüm
Sabah 10.30
3yk yulaf 1 elma 1 bardak süt 20 badem
1tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia karıştırıp yedim
Akşam 17.00
1 tabak yeşil mercimek 4 kaşık yogurt turşu
Su 2.5 olur
Spor yok
Senin de muhteşem bence..merhaba.. sonuçlar için tebrik ederim:)
goldenheart dün lahana buldum market alışverişinden dönerken . durdum tezgahın önünde sonra yüküm ağır diye vazgeçtim ama eve yakın bir yer gidip alırım akşama doğru :)
bugün ki menümü yazayım
sabah : 1 haşlamış yumurta , marul, havuç , peynir , salam , 1 dl ekmek hepsini doğrayıp biraz yağ biraz nar ekşisi salata yapıp yedim
ara : 1 kupa türk kahvesi
ara : 1 ayva
akşam : 120 gr tavuk sote , lahana salatası
su : 3 lt
uyumadan 1 kupa kayısı çayı
Ah halim olsa yapacağım ama halim yok canım ya ev ilini yapıyorum ama gelde bana sor perişan oluyorum. Hastalığı atamadım bi türlü ip aldım ip atlamak için evim spor salonuna dönecek plates topu lastiği dambıl elipyik atlama ipi hepsi var yapan yok. Aslında seviyorum spor yapmayı biliyorsun ama işteSenin menü de şahane daha ne olsun..
Azcık da hareket edebileydik ip atlama yürüyüş vs.
İnşallah bu günler de geçer çabucak toparlarsın. İki çocukla senin de kolay değil. Allah yardımcımız olsun.Ah halim olsa yapacağım ama halim yok canım ya ev ilini yapıyorum ama gelde bana sor perişan oluyorum. Hastalığı atamadım bi türlü ip aldım ip atlamak için evim spor salonuna dönecek plates topu lastiği dambıl elipyik atlama ipi hepsi var yapan yok. Aslında seviyorum spor yapmayı biliyorsun ama işte
Mutlu yılların olsun ablacımKızlar..
02.12.1977
02.12.2017
Her anın kıymetini bilerek yaşamak dileğiyle...
Bu cumartesi doğum günümde yine mutluyum.. 68'i gördüm yine.. ah bi 68.8 veya 68.5 olaydım.. ehhh yakındır, o da olacak inşallah.
onu da yaptım bir zamanlar yine limon vardı içinde göbek bölgem 1 haftada 3 cm incelmişti
Mutlu yılların olsun ablacım
goldenheart canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice sağlıklı huzurlu mutlu senelerin olsun inşallah