• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Menüm
Sabah
1 çay bardağı fındık fıstık 1yk lor 2 haşlanmış yumurta 6 zeytin turp çay
Akşam
1 tabak taze fasulye salata 1 bardak ayran
Yatmadan da türk kahvesi içerim
Spor yok sadece evi temizleyebildim hala hastalıktan kurtulamamışım onu anladım
Su 2 anca olur gibi

Kızlaaaar az yiyorum öz yiyorummm çok su içiyoruuuum..
Allahımmmm cumaya 68 olmam şart!
Olur olur bal gibi olur canım ha gayret benim de 65 olmam lazım aralık hedefine ulaşmak için. Şimdi bu ay 30 gün ya bence bize haksızlık oluyor :KK70:bi kerecik 6lı rakamları görsek diyorduk geçen yıl şimdi nerelerdeyiz bak daha da iyi olacak senin hedef 65 değil zaten az kaldı.

sabah 1 muz

öğlene salata ve ton balığı getirdim

akşama biraz açlık kendini gösteriyor işe yoğurt getirdim çıkmadan ayran içerim.

su artık çok zaman 2 litreyi geçiyor. 2'den az olmuyor çok şükür.

Olur olur bal gibi olur canım ha gayret benim de 65 olmam lazım aralık hedefine ulaşmak için. Şimdi bu ay 30 gün ya bence bize haksızlık oluyor :KK70:bi kerecik 6lı rakamları görsek diyorduk geçen yıl şimdi nerelerdeyiz bak daha da iyi olacak senin hedef 65 değil zaten az kaldı.

Fatmammmm uzun yol arkadaşım!
İnşallah kuzum..

Hem neye mutlu oluyorum biliyor musun? Şişmedik de Allahaıma bin şükür.
73 - 74'lerden baya bi uzaklaştık.

Fatmammmm uzun yol arkadaşım!
İnşallah kuzum..

Hem neye mutlu oluyorum biliyor musun? Şişmedik de Allahaıma bin şükür.
73 - 74'lerden baya bi uzaklaştık.
Aynen ya karar verip yola çıkmasaydık ne olurdu. Ben 80 i geçerdim zaten başladığımda bu günlüğe yazmaya başlamadan önce yani 75 küsürdü. Allahın izniyle koruma dönemini de yaşayacağız beraber

Menüm
Sabah
2 yumurta 5 zeytin salatalık tupp lor peynir 1 çay bardağı fındık fıstık yarım ayva
Akşam 1 kase yogurtlu kereviz salatası 1 tabak etli enginar
Su 2.5 olur
Spor yok malesef

Back