• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

kraliçem ankarada hava nasıl kızım ankaraya geliyor bugün üniversite gezecekler
Hay maaşallah canımmm yaa.
Hava 14 derece öğlen bence gayet iyi. Yağmur yok.
Sağlıcakla gelsin gitsin.. kalın giyinsin ;) lahanamsı giyinsin kat kat ısıya bağlı soyunup giyinir. akşamları baya soğuk oluyor ;)

Selam kızlar kızım hasta ugrayamiyorum önce kusma ateşti şimdi ishal boğaz enfeksiyonu bende yorgunluktan mı bilmiyorum hasta gibiyim hastane çok yordu eve çıktık öğlen serumlarida yazdı doktor komşum hemşire artık o takacak en azından ev daha rahat inşallah hastaneye tekrar dönmeden geçer bana bı sure musade görüşmek üzere
Aaaa
Acil şifalar olsun Melekciğim.

Bu karatay diyetine hiç basmıyor benim kafam ya 2 ögün beslenmeyi tavsiye ediyor sanırım tek bildiğim karbonhidratlar yasak

Kızlar ben kendi sistemimden memnunum bir de haftalık kilo verme yarışmasındayız. Ama Aklınyolu'nu da takip etmeyi düşünüyorum. Sağlıklı beslen çok su iç çok hareket et! Budur felsefe..

BENDE Bİ KAHVALTIYI ANLADIM DİĞER ÖĞÜNLERİ ANLAMADIM KARATAYDA

İnternette örnek menüleri falan var. Araştırınca olur aslında.

Kızlar ben kendi sistemimden memnunum bir de haftalık kilo verme yarışmasındayız. Ama Aklınyolu'nu da takip etmeyi düşünüyorum. Sağlıklı beslen çok su iç çok hareket et! Budur felsefe..

İnternette örnek menüleri falan var. Araştırınca olur aslında.
İnternetteki menülere baktım meyve var ara öğün var ama kadın 2 öğün yiyin meyve yemeyin diyo iyice kafam karıştı o yüzden ben hiiiç bulaşmamaya karar verdim azıcık aşım kaygısız başım mantığına devam:KK67::KK70:

kendimi eve zor attım karın ağrısından kıvranıyorum resmen ama sonunda rahatladım regl başladı adaçayı rahatlatıyor diye onu içiyorum henüz sporda yapmadım yapabilir miyim bilmiyorum

Dün menülere sadık kaldım. Akşam lahana yemeği yedim... siz de bıktınız bu lahanadan da az kaldı bitçek :KK53:
Tek başıma yedim bir de öyle bereketli bir sebze ki yarısında dolma kalandan çiğ salata ve kapuska yemeği çıktı...:KK70:

Dün menülere sadık kaldım. Akşam lahana yemeği yedim... siz de bıktınız bu lahanadan da az kaldı bitçek :KK53:
Tek başıma yedim bir de öyle bereketli bir sebze ki yarısında dolma kalandan çiğ salata ve kapuska yemeği çıktı...:KK70:
Ben çok aeverim lahanayı ama evdekiler yemiyo o yüzden de almıyoruz. Alsam 1 ay da anca biter herhalde afiyet olsun

Ben çok aeverim lahanayı ama evdekiler yemiyo o yüzden de almıyoruz. Alsam 1 ay da anca biter herhalde afiyet olsun
Oyy fatmamm aynen krizantem3 krizantem3 duygularımız.. lahana sarmayı tek başıma yedim sayılır, eşim de azcık yiyor. çocuklar hiç! ama biz de canız! istiyorsan küçük al yap ya hu! kargo ile yollasak keşke yapınca ;)

Back