- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.061
kraliçem ankarada hava nasıl kızım ankaraya geliyor bugün üniversite gezecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay maaşallah canımmm yaa.kraliçem ankarada hava nasıl kızım ankaraya geliyor bugün üniversite gezecekler
Hayırdır canım nolduBugün çok zor bir gün geçirdim menümü vereyim
Kahvaltı yulaflı Müslili süt
Öğlen kahve
Akşam çiğköfte
Başka birşey yok şuan hastaneden eve yeni döndüm
İyi geceler
AaaaSelam kızlar kızım hasta ugrayamiyorum önce kusma ateşti şimdi ishal boğaz enfeksiyonu bende yorgunluktan mı bilmiyorum hasta gibiyim hastane çok yordu eve çıktık öğlen serumlarida yazdı doktor komşum hemşire artık o takacak en azından ev daha rahat inşallah hastaneye tekrar dönmeden geçer bana bı sure musade görüşmek üzere
Bu karatay diyetine hiç basmıyor benim kafam ya 2 ögün beslenmeyi tavsiye ediyor sanırım tek bildiğim karbonhidratlar yasak
BENDE Bİ KAHVALTIYI ANLADIM DİĞER ÖĞÜNLERİ ANLAMADIM KARATAYDA
İnternetteki menülere baktım meyve var ara öğün var ama kadın 2 öğün yiyin meyve yemeyin diyo iyice kafam karıştı o yüzden ben hiiiç bulaşmamaya karar verdim azıcık aşım kaygısız başım mantığına devamKızlar ben kendi sistemimden memnunum bir de haftalık kilo verme yarışmasındayız. Ama Aklınyolu'nu da takip etmeyi düşünüyorum. Sağlıklı beslen çok su iç çok hareket et! Budur felsefe..
İnternette örnek menüleri falan var. Araştırınca olur aslında.
Erkek arkadaşım taş düşürüyor.tüm gece başında bekledimHayırdır canım noldu
geçmiş olsun oda çok sancılı yahu allah şifa versin canımErkek arkadaşım taş düşürüyor.tüm gece başında bekledim
Teşekkür ederimgeçmiş olsun oda çok sancılı yahu allah şifa versin canım
Ben de dediğim gibi kendi sistemimden memnunumdemekki işme gelmedi
Ben çok aeverim lahanayı ama evdekiler yemiyo o yüzden de almıyoruz. Alsam 1 ay da anca biter herhalde afiyet olsunDün menülere sadık kaldım. Akşam lahana yemeği yedim... siz de bıktınız bu lahanadan da az kaldı bitçek
Tek başıma yedim bir de öyle bereketli bir sebze ki yarısında dolma kalandan çiğ salata ve kapuska yemeği çıktı...
Oyy fatmamm aynen krizantem3 duygularımız.. lahana sarmayı tek başıma yedim sayılır, eşim de azcık yiyor. çocuklar hiç! ama biz de canız! istiyorsan küçük al yap ya hu! kargo ile yollasak keşke yapıncaBen çok aeverim lahanayı ama evdekiler yemiyo o yüzden de almıyoruz. Alsam 1 ay da anca biter herhalde afiyet olsun
bende de dün acayip mide bulantısı vardı arkasından gaz başladııı şükür bugün biraz karnım ağrıyor o kadar
sağlık raporunu dinlediniz sayın konuklar