- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.041
Benim de 30 yazıyordu bildirimlerdeMuttapa7555 senden gelen bildirimlerle 32 bildirim olmuştu ilk girdiğimde siteye gözlerim  böyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 30 yazıyordu bildirimlerdeMuttapa7555 senden gelen bildirimlerle 32 bildirim olmuştu ilk girdiğimde siteye gözlerim  böyle oldu
Aynen aynen kahvaltıyı hazırlamadan yada sofrayı hazırlamadan önce içiyorum ki beynime doluyum mesajı göndersin miğdemBir 15 dakika önce içsen daha iyi şu yüzdendir ki mide asidik bir ortam su içtiğimizde bu asit seyreliyor ve hazım daha zor hale geliyor yani yemekten hemen önce içilen su değilde 15-20 dk önce içilen su senin amacına hizmet edecektir :)
Ay çayı bilmem de ben daha çabuk doymak için 1 bardak su içiyorum öncesinde. Yanlış mı acaba ya bilemedim şimdi
Bir 15 dakika önce içsen daha iyi şu yüzdendir ki mide asidik bir ortam su içtiğimizde bu asit seyreliyor ve hazım daha zor hale geliyor yani yemekten hemen önce içilen su değilde 15-20 dk önce içilen su senin amacına hizmet edecektir :)
Ay ben okuyorum da beğenneyi unutuyorum beğeneyim geçmiş mesajları dedim hiç aklıma gelmedi çok bildirim olacağı
çok geçmiş olsunSelam kızlar kızım hasta ugrayamiyorum önce kusma ateşti şimdi ishal boğaz enfeksiyonu bende yorgunluktan mı bilmiyorum hasta gibiyim hastane çok yordu eve çıktık öğlen serumlarida yazdı doktor komşum hemşire artık o takacak en azından ev daha rahat inşallah hastaneye tekrar dönmeden geçer bana bı sure musade görüşmek üzere
Çok çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyi olur inşallah kuzuSelam kızlar kızım hasta ugrayamiyorum önce kusma ateşti şimdi ishal boğaz enfeksiyonu bende yorgunluktan mı bilmiyorum hasta gibiyim hastane çok yordu eve çıktık öğlen serumlarida yazdı doktor komşum hemşire artık o takacak en azından ev daha rahat inşallah hastaneye tekrar dönmeden geçer bana bı sure musade görüşmek üzere
Nasıl çay o yeşilçayı demleyip limon mu sıkıyorsun içine ödem var bende de bitki çayı içiyorum işe yarar inşallah alyansım parmagıma gömüldü resmenselam kızlarr nasılsınız bakalım
bende de çok ödem vardı iki gündür limonlu yeşilçaya başladım faydasını gördüm tavsiye ederim.
yeşilçay biberiye kiraz sapını bi kapta karıştırdım.demliyorum içinede limon sıkıyorum.yeşilçay sade içemiyorum ben.biberiyeli tadı daha iyi oluyor.bi de malum gündeyim.ona rağmen biraz gramda oynama olmuşNasıl çay o yeşilçayı demleyip limon mu sıkıyorsun içine ödem var bende de bitki çayı içiyorum işe yarar inşallah alyansım parmagıma gömüldü resmen
He anladım kiraz sapı yok malesef ama biberiye yeşilçay limon yapayım bende aralarda. Malum günler bitti ama şişlik kalfı yahu pufidik pufidik geziyorumyeşilçay biberiye kiraz sapını bi kapta karıştırdım.demliyorum içinede limon sıkıyorum.yeşilçay sade içemiyorum ben.biberiyeli tadı daha iyi oluyor.bi de malum gündeyim.ona rağmen biraz gramda oynama olmuş
Bu karatay diyetine hiç basmıyor benim kafam ya 2 ögün beslenmeyi tavsiye ediyor sanırım tek bildiğim karbonhidratlar yasakgoldenheart bu cumartesi yarismaya geliyor musun?
Canım bizde mi katılsak napsak hiç bilemedim aslında 2 öğün tam benlik çünkü evde öğlen yemek yenmiyor ama diyrti anlayamadığım için kaş yaparken göz mü çıkarırım dedimBENDE Bİ KAHVALTIYI ANLADIM DİĞER ÖĞÜNLERİ ANLAMADIM KARATAYDA