• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bir 15 dakika önce içsen daha iyi şu yüzdendir ki mide asidik bir ortam su içtiğimizde bu asit seyreliyor ve hazım daha zor hale geliyor yani yemekten hemen önce içilen su değilde 15-20 dk önce içilen su senin amacına hizmet edecektir :)
Aynen aynen kahvaltıyı hazırlamadan yada sofrayı hazırlamadan önce içiyorum ki beynime doluyum mesajı göndersin miğdem

Ay çayı bilmem de ben daha çabuk doymak için 1 bardak su içiyorum öncesinde. Yanlış mı acaba ya :KK64: bilemedim şimdi

Fatmam tüp midelideki olay anladığım kadarı ile, vücut vitaminsiz kalmasın önce peynir veya yumurtayı tüketebilsin. Onlarda zaten normal yeme diye düşünmeyin ancak yudumlamak var lık lık içmek hızlı içmek tepene dikmek yok, 1 katı yumurtayı da yarım saatte yavaş yavaş yiyordu arkadaşım.
İstese de hem çayı hem kahvaltıyı edemez zaten ama mantık güzeldi bence.

Bir 15 dakika önce içsen daha iyi şu yüzdendir ki mide asidik bir ortam su içtiğimizde bu asit seyreliyor ve hazım daha zor hale geliyor yani yemekten hemen önce içilen su değilde 15-20 dk önce içilen su senin amacına hizmet edecektir :)

Kızlar uyanır uyanmaz veya 30 dk. içinde veya arabada veya serviste işe gelirken su içerim 500 ml. ve şükürler olsun alışkanlığa dönüştü gibi.. direkt kahvaltıya geçebiliyorum o yüzden. Genelde olabilirse ilk bir-iki bardak ılık elma sirkeli veya limonlu oluyor.

Ay ben okuyorum da beğenneyi unutuyorum beğeneyim geçmiş mesajları dedim:olamaz::olamaz: hiç aklıma gelmedi çok bildirim olacağı:KK35:

Aman noolcak.. güzellikti bu olay, kötü diildi hiç :KK39:

Selam kızlar kızım hasta ugrayamiyorum önce kusma ateşti şimdi ishal boğaz enfeksiyonu bende yorgunluktan mı bilmiyorum hasta gibiyim hastane çok yordu eve çıktık öğlen serumlarida yazdı doktor komşum hemşire artık o takacak en azından ev daha rahat inşallah hastaneye tekrar dönmeden geçer bana bı sure musade görüşmek üzere

Selam kızlar kızım hasta ugrayamiyorum önce kusma ateşti şimdi ishal boğaz enfeksiyonu bende yorgunluktan mı bilmiyorum hasta gibiyim hastane çok yordu eve çıktık öğlen serumlarida yazdı doktor komşum hemşire artık o takacak en azından ev daha rahat inşallah hastaneye tekrar dönmeden geçer bana bı sure musade görüşmek üzere
çok geçmiş olsun:dua:

Çok çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyi olur inşallah kuzu

selam kızlarr nasılsınız bakalım
bende de çok ödem vardı iki gündür limonlu yeşilçaya başladım faydasını gördüm tavsiye ederim.
Nasıl çay o yeşilçayı demleyip limon mu sıkıyorsun içine ödem var bende de bitki çayı içiyorum işe yarar inşallah alyansım parmagıma gömüldü resmen

Nasıl çay o yeşilçayı demleyip limon mu sıkıyorsun içine ödem var bende de bitki çayı içiyorum işe yarar inşallah alyansım parmagıma gömüldü resmen
yeşilçay biberiye kiraz sapını bi kapta karıştırdım.demliyorum içinede limon sıkıyorum.yeşilçay sade içemiyorum ben.biberiyeli tadı daha iyi oluyor.bi de malum gündeyim.ona rağmen biraz gramda oynama olmuş

yeşilçay biberiye kiraz sapını bi kapta karıştırdım.demliyorum içinede limon sıkıyorum.yeşilçay sade içemiyorum ben.biberiyeli tadı daha iyi oluyor.bi de malum gündeyim.ona rağmen biraz gramda oynama olmuş
He anladım kiraz sapı yok malesef ama biberiye yeşilçay limon yapayım bende aralarda. Malum günler bitti ama şişlik kalfı yahu pufidik pufidik geziyorum

BENDE Bİ KAHVALTIYI ANLADIM DİĞER ÖĞÜNLERİ ANLAMADIM KARATAYDA
Canım bizde mi katılsak napsak hiç bilemedim aslında 2 öğün tam benlik çünkü evde öğlen yemek yenmiyor ama diyrti anlayamadığım için kaş yaparken göz mü çıkarırım dedim

Bugün çok zor bir gün geçirdim menümü vereyim
Kahvaltı yulaflı Müslili süt
Öğlen kahve
Akşam çiğköfte
Başka birşey yok şuan hastaneden eve yeni döndüm
İyi geceler

Günaydın günün menüsü
Sabah
1 yumurta roka dereotu 1 dilim peynir 1 ceviz 7 yeşil zeytin çay
Ara
Yeşil elma
Öğle
1 kase yoğurt 1 kase salata
Ara
1 mandalina
Akşam
5 yk taze fasulye salata
Spor 45 dk eliptik 15 dk bölgesel
Su 2.5 lt

Kızlar günaydın.
Dün akşam 45 dakika yürüdüm, eve gidince de omlet yaptım. Saat 8'de bitmiş oldu yemek eve geç gittim.
Ama omlet olabilecek en hafif seçenekti.
Yeşil çay ve su içildi.

Su toplam 2 veya 2,5 lt arasında birşey ne daha az ne daha fazla.

İnşallah bugün de dün kadar sağlıkla geçer. GEÇECEK!

Back