- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.021
Kilo 68 nefen bilmiyorum ama ödem olabilir inşallah öyledir çünkü yüzüm ellerim şiş
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Salata 2 yeşil zeytin
Ara
Yeşil elma
Öğle
Salata
1 kase yoğurt
Ara
1 mandalina
Akşam
Karnabahar haşlama
Su 2.5 litre Spor 45dk eliptik 15 dk bölgesel
selamlarrr iki hafta sonra bomba gibim gelecem aranıza
misafirim gidecek o zaman sağlıklı beslenmeye devam
Bugün neler yedin :)85 kiloyum.
24 yaşındayım.
1.68 boyum.
4 sene önce 52 kiloydum. 8 ayda 18 kilo aldım ilaçlar yüzünden. Sonra yavaş yavaş 85e çıktım.
Tam tersi aslında canım ya yarın son günü ama dün 1 tane salatalık turşusu yedim çok seviyorum turşuyu ama minicik bi lokma bile balona çeviriyor beni dayanamadım senin anlayacağınCanımmm kesinlikle öyledir. İnşallah çabuk atlatılır bu ödem hali. Malum güne de az mı kaldı ondan da olabilir mi?
Sabah mercimek çorbası ve bol salata baya üşüyerek uyandım çünkü.Bugün neler yedin :)
Salatan çok lezzetli görünüyor mor lahana alayım bendeÖğlene salata ton balığı.
Sabah yarım greyfurtumu yedim. Alttaki tabakta zeytin biraz peynir bol maydanoz ve kırmızı köz biber var. Sabah maydanoz öğlen bol dereotu yiyeceğim.roxen2303 bir gün omlet bir gün bir dilim tb ekmekli yeşillik yiyeyim diyorum. Greyfurta devam.
Eki Görüntüle 2064368
Olur abla ama biraz peynirde eklesen proteinsiz olmasın mesala lor peyniri olabilir :)Öğlene salata ton balığı.
Sabah yarım greyfurtumu yedim. Alttaki tabakta zeytin biraz peynir bol maydanoz ve kırmızı köz biber var. Sabah maydanoz öğlen bol dereotu yiyeceğim.roxen2303 bir gün omlet bir gün bir dilim tb ekmekli yeşillik yiyeyim diyorum. Greyfurta devam.
Eki Görüntüle 2064368
Tmm canım peynirim vardı süzme peynir, ama altta kalmış.Olur abla ama biraz peynirde eklesen proteinsiz olmasın mesala lor peyniri olabilir :)
Salatan çok lezzetli görünüyor mor lahana alayım bende
Bir 15 dakika önce içsen daha iyi şu yüzdendir ki mide asidik bir ortam su içtiğimizde bu asit seyreliyor ve hazım daha zor hale geliyor yani yemekten hemen önce içilen su değilde 15-20 dk önce içilen su senin amacına hizmet edecektir :)Ay çayı bilmem de ben daha çabuk doymak için 1 bardak su içiyorum öncesinde. Yanlış mı acaba yabilemedim şimdi
Ay ben okuyorum da beğenneyi unutuyorum beğeneyim geçmiş mesajları dedimMuttapa7555 senden gelen bildirimlerle 32 bildirim olmuştu ilk girdiğimde siteye gözlerim  böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?