Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kilo 68 nefen bilmiyorum ama ödem olabilir inşallah öyledir çünkü yüzüm ellerim şiş
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Salata 2 yeşil zeytin
Ara
Yeşil elma
Öğle
Salata
1 kase yoğurt
Ara
1 mandalina
Akşam
Karnabahar haşlama
Su 2.5 litre Spor 45dk eliptik 15 dk bölgesel

Canımmm kesinlikle öyledir. İnşallah çabuk atlatılır bu ödem hali. Malum güne de az mı kaldı ondan da olabilir mi?

Canımmm kesinlikle öyledir. İnşallah çabuk atlatılır bu ödem hali. Malum güne de az mı kaldı ondan da olabilir mi?
Tam tersi aslında canım ya yarın son günü ama dün 1 tane salatalık turşusu yedim çok seviyorum turşuyu ama minicik bi lokma bile balona çeviriyor beni dayanamadım senin anlayacağın

Günaydın bugünün menüsü
Sabah
1 dilim ekmek 1.5 dilim peynir şekersiz çay roka dereotu domates 1 ceviz
Ara
1 yeşil elma
Öğle
Derisiz 2 tavuk baget haşlama ve salata
Ara
Yarım ayva
Akşam 1 kase cacık 1 kase salata
Spor 45dk eliptik 15 dk bölgesel
Su 2.5 olur hatta geçer

Evde resmen irade savaşı veriyorum kızlar. 1 kutu baklava misafirim gelmişti getirmişler ama elimi sürmüyorum mıtfakta duruyor öylece. Sabah yumurtalı ekmek yaptım evdekilere ben tadına bile bakmadım. Ayrıca dün çocuklar mısır istedi koca bir leğen yaptım içinden sadece 2 tane aldım sonra dur dedim ki normalde çok severim yerdim. Şimdilik iyi gidiyor diye düşünüyorum inşallah öyledir

Öğlene salata ton balığı.
Sabah yarım greyfurtumu yedim. Alttaki tabakta zeytin biraz peynir bol maydanoz ve kırmızı köz biber var. Sabah maydanoz öğlen bol dereotu yiyeceğim. roxen2303 bir gün omlet bir gün bir dilim tb ekmekli yeşillik yiyeyim diyorum. Greyfurta devam.

Salatan çok lezzetli görünüyor mor lahana alayım bende

Olur abla ama biraz peynirde eklesen proteinsiz olmasın mesala lor peyniri olabilir :)

Salatan çok lezzetli görünüyor mor lahana alayım bende

Sağol canımmm evde salata malzemesi bulundurmak güzel oluyor.
Mesela kıvırcık çok uğraştırıcı şu sıra aysberg alıyorum dış kabuğu soyulunca onu temizlemek daha kolayıma gidiyor. Mor lahana da öyle, beyaz lahana da acaip bereketli bir sebze, sarması, kapuskası, salatası derken geçen hafta nerdeyse her şeyde lahana vardı.

Sabah inanılmaz doydum. Öğlen de kesin ancak bitiririm bu salata ve balığı.

Tüp mideli yakımımdan bir tiyo: mide büyümesin diye kahvaltıdan 1 saat sonra içiyor çayı.

Ay çayı bilmem de ben daha çabuk doymak için 1 bardak su içiyorum öncesinde. Yanlış mı acaba ya bilemedim şimdi
Bir 15 dakika önce içsen daha iyi şu yüzdendir ki mide asidik bir ortam su içtiğimizde bu asit seyreliyor ve hazım daha zor hale geliyor yani yemekten hemen önce içilen su değilde 15-20 dk önce içilen su senin amacına hizmet edecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…