• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Akşama kadar iahane gitti herşey yediklerim dengeli ve ölçülü spor olarak ev temizledim yorucuydu. Su çoktan 2.5 oldu amaaaa akşam yemekte eşim tavuklu kapama pilav istedi yaptım veee ben dayanamadım yedim nasıl kızgınom kendime yarın tartı günü bide oyyyy oy:kızgın::kızgın::kızgın::skandal:

akşam güzel doymuşsun gibi geldi bana:63:

Vallahi şimdi tartıldım 70.1 onca yeşil çay su içmeme rağmen.
tavuk balık minik porsiyonlardı hatta balık iki çataldı hamsi.. ama üç lahana ile harbiden doydum.
Gece: 70.1
Sabah...... to be continue :KK17:
68 biraz zorlar sanki... 68 i göremem gibi offff hayırlısı gari.. o kadar çok şeyi yemedim ki bugün.
bana göre %100 sağlıklı beslendim ara öğün çiğnemeli bişi yapmadım.
Günün sonucu mu canlarım: HUZUR!

Akşama kadar iahane gitti herşey yediklerim dengeli ve ölçülü spor olarak ev temizledim yorucuydu. Su çoktan 2.5 oldu amaaaa akşam yemekte eşim tavuklu kapama pilav istedi yaptım veee ben dayanamadım yedim nasıl kızgınom kendime yarın tartı günü bide oyyyy oy:kızgın::kızgın::kızgın::skandal:

Fatmammm çoğu tavuksa ziyanı yok belli bi saatten sonra yemedi isen ziyanı yok..:KK36:

Hep şunu düşünün günlüğümüz sayesinde iki yiyip beş yemiyoruz... en azından kontrollü yaşıyoruz.
Bugün annemde mide ameliyatı olan yakınım vardı 27 kilo vermiş 79 kilo olmuş tam 4 ayda!
Ayda 7 kilo gitmiş!
Nasıl mı? Tabii ki çoook az ve dengeli beslenerek.
Çok şükür gayet iyi durumu da.. maaşallah.

tavuk balık minik porsiyonlardı hatta balık iki çataldı hamsi.. ama üç lahana ile harbiden doydum.
68 biraz zorlar sanki... 68 i göremem gibi offff hayırlısı gari.. o kadar çok şeyi yemedim ki bugün.

Fatmammm çoğu tavuksa ziyanı yok belli bi saatten sonra yemedi isen ziyanı yok..:KK36:
yarını merakla bekiyorum ben:)

yarını merakla bekiyorum ben:)

Tlf ile yazmaya gıcık oluyorum bazen emojiler de çıkmıyor oraya buraya basıyorum başka linkler çıkıyor

Güzellik uykuma geçeyim.. biraz daha leptinimi salgılasın vücut.

İyi geceleeeer.

Ammaaaan! Olamadım 68!
Ne kolay almak ne zor vermek..

bu hafta yaptığım yürüyüşlere rağmen 69.3 de kaldım :KK61:

amaaaa 69.5'den 69.3 e -200 deyim.
2017-11-03 07.56.32.jpg

Kızlar ilk sayfayı düzenledim hata vs varsa bildirin unuttuğum varsa söyleyin.
İçimde kötülük yok, bilmeden olmuştur.

Hey kızlar asılalım artık şu işe! 3 aydır aynı çemberde dönüp durmuşuz. ALLAHTAN KİLO ALMAMIŞIZ :KK42::KK5:

Eylül 2017 goldenheart goldenheart 71.7 - 70 @fatma7454 66.4 -67.0 @Melek1450 76.1 - 74.9
Ekim 2017 goldenheart goldenheart 71.2 - 70 @fatma7454 66.4 -67.2 @Melek1450 74.4 - 74.4
Kasım 2017

Fotoyu yukleyemedim dosya boyutu nedeniyle islenememektedir diyor 5. Gun 77.2 sadece -300 gr :KK43:
Fatas Fatas canım seni de ekliiim mi?
Görüyorsun biz üçlü kalakaldık kendi halimize Muttapa7555 Muttapa7555 ve M Melek1450 ..
İnşallah düzenli bildirimde bulunursun. 77 de kötü bir kilo değil tam ortalarda, ama ortalarda olan bizim gibi kilolarda olanlar biraz daha zor veriyor sanki.

Back