- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.921
akşam güzel doymuşsun gibi geldi bana
Akşama kadar iahane gitti herşey yediklerim dengeli ve ölçülü spor olarak ev temizledim yorucuydu. Su çoktan 2.5 oldu amaaaa akşam yemekte eşim tavuklu kapama pilav istedi yaptım veee ben dayanamadım yedim nasıl kızgınom kendime yarın tartı günü bide oyyyy oy
yarını merakla bekiyorum ben:)Vallahi şimdi tartıldım 70.1 onca yeşil çay su içmeme rağmen.
tavuk balık minik porsiyonlardı hatta balık iki çataldı hamsi.. ama üç lahana ile harbiden doydum.
Gece: 70.1
Sabah...... to be continue
68 biraz zorlar sanki... 68 i göremem gibi offff hayırlısı gari.. o kadar çok şeyi yemedim ki bugün.
bana göre %100 sağlıklı beslendim ara öğün çiğnemeli bişi yapmadım.
Günün sonucu mu canlarım: HUZUR!
Fatmammm çoğu tavuksa ziyanı yok belli bi saatten sonra yemedi isen ziyanı yok..
yarını merakla bekiyorum ben:)Vallahi şimdi tartıldım 70.1 onca yeşil çay su içmeme rağmen.
tavuk balık minik porsiyonlardı hatta balık iki çataldı hamsi.. ama üç lahana ile harbiden doydum.
Gece: 70.1
Sabah...... to be continue
68 biraz zorlar sanki... 68 i göremem gibi offff hayırlısı gari.. o kadar çok şeyi yemedim ki bugün.
bana göre %100 sağlıklı beslendim ara öğün çiğnemeli bişi yapmadım.
Günün sonucu mu canlarım: HUZUR!
Fatmammm çoğu tavuksa ziyanı yok belli bi saatten sonra yemedi isen ziyanı yok..
yarını merakla bekiyorum ben:)
68 çıkmazsaaa
sen:
Ben:
Sen:
Ben:
Tabii ki affına sığınarak sadece espiri roxenciğim. Sayende... attım 2 kiloyu üstümden.
Hiç yoktan iyidir canım neyse ki artık 70ler yokAmmaaaan! Olamadım 68!
Ne kolay almak ne zor vermek..
bu hafta yaptığım yürüyüşlere rağmen 69.3 de kaldım
amaaaa 69.5'den 69.3 e -200 deyim.
Eki Görüntüle 2062874
Estağfurullah!Benim 67 kilo tabi akşamki yemekten sonra az bile ah benim man kafam
KESİNLİKLE!!!Tebrik ederim kraliçem
şu bir gerçek ki insan kilo verdikce emeğinin karşılığını aldıkça motive oluyor daha fazlasını yapmak istiyor
Fotoyu yukleyemedim dosya boyutu nedeniyle islenememektedir diyor 5. Gun 77.2 sadece -300 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?