• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

İyi akşamlar menum

09.00 2 kayısı
Kahvaltı 10.00
2 yumurta terygda, 5 zeytin, domates,saltlk,yeşillik,1 tatlı kaşığı pekmez

13.00 1 muz

14.30 firinda tavuk,1 elma dilim patates,3 kaşık yoğurt,salata

17.30 yarım elma,yarım armut

2.5 lt su 45 dk tempolu yürüyüş

İyi akşamlar menum

09.00 2 kayısı
Kahvaltı 10.00
2 yumurta terygda, 5 zeytin, domates,saltlk,yeşillik,1 tatlı kaşığı pekmez

13.00 1 muz

14.30 firinda tavuk,1 elma dilim patates,3 kaşık yoğurt,salata

17.30 yarım elma,yarım armut

2.5 lt su 45 dk tempolu yürüyüş
akşam sence yeterli mi:KK17:

bende menü yazayım
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dl ekmek
2 dl peynir
salatalık biber

ara :
1 elma

öğle :

1 kase yoğurt
1dl ekmek

ara :
1 muz

akşam :
150 gr tavuk ızgara
2 yk bulgur pilavı
salata
yoğurt

su : 2,5 lt

Sizin menüleri görünce benim karbonhidratlar içime oturdu maşallah size ben listeye ek turşu yedim ödem olmazsa iyidir yarın dengeli beslenmeye geçiyorum tekrar

bende menü yazayım
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dl ekmek
2 dl peynir
salatalık biber

ara :
1 elma

öğle :

1 kase yoğurt
1dl ekmek

ara :
1 muz

akşam :
150 gr tavuk ızgara
2 yk bulgur pilavı
salata
yoğurt

su : 2,5 lt
[/QUOTE
Güzel menü tavuk 150 Gr yazmissin paketin üstünden tahmini mı hesapladin mutfak tartin mı var ben kalori hesabı yapıyorum yediklerim kaç Gr falan merak ediyorum

Menümfcccfcdcfccfcfvggg
M Melek1450 aldığım ürünleri porsiyonlayıp saklıyorum 600 gr tavuk göğsü dört parça yani +, - 10 gram fark vardır tabi el ayarım enteresan şekilde çok iyi :kk77:
Bende mutfak tartin varsa hemen sorularimi siralayacaktim :KK48:ben mesela tavuk aldım bugün 2 kilo biraz çorbalık biraz haslamalik ayırdım devamını pişirdim 3 kişiyiz yani aşağı yukarı hesaplanır da pek doğru sonuç vermez bende sen sadece kendine yapiyorsan daha net olur peynir kuruyemiş falan onları merak ediyorum

Menümfcccfcdcfccfcfvggg

Bende mutfak tartin varsa hemen sorularimi siralayacaktim :KK48:ben mesela tavuk aldım bugün 2 kilo biraz çorbalık biraz haslamalik ayırdım devamını pişirdim 3 kişiyiz yani aşağı yukarı hesaplanır da pek doğru sonuç vermez bende sen sadece kendine yapiyorsan daha net olur peynir kuruyemiş falan onları merak ediyorum
malesef yok tartı bende , öyle net ölçülerim yok mesela peynir 500 gr içinde dört büyük parça var o parçaları bede dörde bölüp ikişer yiyorum:kk77:

Menümfcccfcdcfccfcfvggg

Ben nasıl bir mesaj yazmışım ya Allah Allah kızım el attı galiba

Günaydın kızlar tartı feciydi bugün dogal olarak ama yazmıyorum sonucu. Bugün dengeli besleneceğim yani diyetisyen listeme dönüyorum spor da yapıcam sabah cevizli suyumu içtim hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar hâlâ artidayim kaç gündür tam anlamıyla doymuyorum bile dunde hiç ekmek yemedim pro ağırlıklı oldu ama yine değişen yok ama aynaya bakınca bir toparlanma hissediyorum
Canım vücut yeterli besini almayınca alarma geçip tüm yediğini depoluyor en azından bende öyle oluyor sadece çok yemek değil gerwğinden az yemek de kilo aldırıyor. Öyle bi tepki verebilir senin vücudunda

Günaydın kızlar. Moralimizi bozmuyoruz. Dikkatimizi hedefimize yoğunlaştırıyoruz.
Dün akşam çok üşüdüğüm için bir fincan sıcak süte nestle sahlep katıp içtim. Su içtim yattım.

Sabah yarım greyfurt
Tek yumurtadan acaip bol maydanozlu ve bol peynirli omlet + 10 zeytin.

Öğlen menü belli fırında kıymalı karnabahar ve salata ;)

Akşamı hafif atlatacağım. Yarın tartıda güzel sonuçlar istiyorum.

Canım vücut yeterli besini almayınca alarma geçip tüm yediğini depoluyor en azından bende öyle oluyor sadece çok yemek değil gerwğinden az yemek de kilo aldırıyor. Öyle bi tepki verebilir senin vücudunda
Bu hafta menüleri paylaştım paylaşmaya da devam edicem nerde yanlış yapıyorum sizde görün diye belki de öyle oldu bilmiyorum okadar da azmiydi menüler

Bu hafta menüleri paylaştım paylaşmaya da devam edicem nerde yanlış yapıyorum sizde görün diye belki de öyle oldu bilmiyorum okadar da azmiydi menüler
Akşam 6'da (eğer 11 - 12 gibi yatıyorsan) güzel bir parça tavuk, balık, köfte + bol salata / ya da güzel bir sebze ve yanına yoğurt yemeye çalış. roxen2303 roxen2303 in diyeti bende işe yaradı ve hiç acıkmadım. sabah iki yumurtadan omlet /10 zeytin+ öğlen tavuk haşlama+salata + akşam salata + yoğurt (ki ben akşam karnıbahar / çorba vs yedim)

Biliyorsunuz iki yumurtalı omlete dayanamadım aşırı fazla geldi:KK70:

Öğlen karnıbaharımı ve salatamı yedim.
Şimdi açımmmmm :işsiz:
Daha 2.5 saat geçmiş sonuçta yemeğimi yedim. 4 saat olsun da bari leptin salgılayayım :KK70:
İyi ki varsınız!
65'e giden yolda biraz açlık mübahtır.

4 de sütlü kahvemi içerim.:rapci:

Back