- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.901
daha erken kahvenin yanında az biraz kuru yemiş olurÖğlen karnıbaharımı ve salatamı yedim.
Şimdi açımmmmm
Daha 2.5 saat geçmiş sonuçta yemeğimi yedim. 4 saat olsun da bari leptin salgılayayım
İyi ki varsınız!
65'e giden yolda biraz açlık mübahtır.
4 de sütlü kahvemi içerim.
5 çiğ badem /1 hurma olur o zamandaha erken kahvenin yanında az biraz kuru yemiş olur
Çok açlık hissediyorsan ye tabi ama dün bi yazı okudum ara öğünlerde çiğnemek gerekecek şeyler yemeyin diyordu5 çiğ badem /1 hurma olur o zaman
Bu da metabolizmayı hızlandırır di mi?
Yani lüp diye yutulacak şey mi bulacağız roxencim?Çok açlık hissediyorsan ye tabi ama dün bi yazı okudum ara öğünlerde çiğnemek gerekecek şeyler yemeyin diyordu
süt yoğurt olabilirYani lüp diye yutulacak şey mi bulacağız roxencim?
hahahahİyi madem
Bolll sütlü kahve içiyorum şu an.
Şu yan simitleri ara öğün yapsın narin fiçudum (vücut)
Mantıklı hergün aynı şeyler yendiğinde insanın canı istemez bence doğal olarak az yerizbugün bir programda bir spor eğitmeni şöyle diyordu
' benim menüm çok dar genelde aynı yemekleri yerim bu noktaya gelmemde bunun büyük faydası oldu , yemek keyif olmaktan çıkıp sıradan bir eylem haline geldi.'
belkide bu abi haklı kendimize 3 günlük bir liste yapıp çevir çevir aynı şeyleri yesek daha kolay olacak
Bence de mantıklı ben pisirdigimden yiyim yok kendime ne yapım derken kaptiriyorum ama elimde liste olsa daha kolay uyum saglarim protein günü sebze günü vs meyve salata yoğurt herşeyin olduğu bir 3 günlük liste olsa harika olurbugün bir programda bir spor eğitmeni şöyle diyordu
' benim menüm çok dar genelde aynı yemekleri yerim bu noktaya gelmemde bunun büyük faydası oldu , yemek keyif olmaktan çıkıp sıradan bir eylem haline geldi.'
belkide bu abi haklı kendimize 3 günlük bir liste yapıp çevir çevir aynı şeyleri yesek daha kolay olacak
Sonu çooook çok güzel... dinimiz akıl dini mantık dini.. bu da ispatı!
İyi akşamlar kızlar menü yazacağım ama kusura bakmayın çok cisli ayıp olacak sizede ama bugün böyle oldu deyip yazmazsam yarın devamı gelir kinayin beni
Kahvaltı
Kepekli tost ,1 yumurta yeşillik ve zeytin 5 6 tane
13.00 2 köfte bir lokma ekmek
15 de 5 köfte 1 kase cacık
Ara ara toplamda 5 tane elmalı kurabiyebaya küçük ama minnak minnak
16.30 da El kadar börek d börek kendim açtım tavada yağsız, 15 tane falanda tuzsuz fıstık
Gerçekten midem bulanıyor yani saat 1 den 5 kadar durmaksızın yemişim
2 lt su
akşam güzel doymuşsun gibi geldi banaLahanayı ne sevdiiiimmm ne yediiiim
Ama bıkmadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?