Sil Baştan Başlamak İsteyenler

daha erken kahvenin yanında az biraz kuru yemiş olur

Off merhaba kizlar yemegi baya kistim ekmegi cok cok azalttim ama hic eksi goremiyorum bide esim aksamlari gec geliyor o yemek yerken tirtiklayasim geliyor cayin yanindada ister istemez biseyler yiyiyorum ve hala adet olamadigimdan felaket tatli istegim var ya nasil gidicek bu kilolar offf

bugün bir programda bir spor eğitmeni şöyle diyordu

' benim menüm çok dar genelde aynı yemekleri yerim bu noktaya gelmemde bunun büyük faydası oldu , yemek keyif olmaktan çıkıp sıradan bir eylem haline geldi.'

belkide bu abi haklı kendimize 3 günlük bir liste yapıp çevir çevir aynı şeyleri yesek daha kolay olacak

Mantıklı hergün aynı şeyler yendiğinde insanın canı istemez bence doğal olarak az yeriz

İyi akşamlar kızlar menü yazacağım ama kusura bakmayın çok cisli ayıp olacak sizede ama bugün böyle oldu deyip yazmazsam yarın devamı gelir kinayin beni
Kahvaltı
Kepekli tost ,1 yumurta yeşillik ve zeytin 5 6 tane

13.00 2 köfte bir lokma ekmek

15 de 5 köfte 1 kase cacık

Ara ara toplamda 5 tane elmalı kurabiye baya küçük ama minnak minnak

16.30 da El kadar börek d börek kendim açtım tavada yağsız, 15 tane falanda tuzsuz fıstık
Gerçekten midem bulanıyor yani saat 1 den 5 kadar durmaksızın yemişim

2 lt su

Bence de mantıklı ben pisirdigimden yiyim yok kendime ne yapım derken kaptiriyorum ama elimde liste olsa daha kolay uyum saglarim protein günü sebze günü vs meyve salata yoğurt herşeyin olduğu bir 3 günlük liste olsa harika olur

her güne yemek bulmak gerçekten zor oluyor bugün ben bunun azizliğine uğradım ve bol karbonhidratlı bir gün geçirdim

Gelelim bana....

Efendice sütlü kahvemi içtim
Şu ana dek 2 lt su içtim..

Akşam annemler çağırdı şu an oradayız.. yemeğe geldik.
Yediklerim: çevirme kızarmış bir parça tavuk, 6 tane hamsi, biraz salata.. ve sizin mantığa uygun olarak yine ama sadece 3 tane lahana sarma

Pasta var ekler pasta var simit var tuzlu kurabiye var ne canım çekiyooo ne yiyesim geliyoo YAŞASIN YEŞİL ÇAYIM!

Kuzum 16.30 dan sonra birşey yememişsin. Bu da başarı kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…