- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.881
Melekcim üzülme bizde kıracağız bu direnci vaz geçip moralimizi bozunca daha kötü oluyorEvet 200 Gr fazla çıktım
akşam sence yeterli miİyi akşamlar menum
09.00 2 kayısı
Kahvaltı 10.00
2 yumurta terygda, 5 zeytin, domates,saltlk,yeşillik,1 tatlı kaşığı pekmez
13.00 1 muz
14.30 firinda tavuk,1 elma dilim patates,3 kaşık yoğurt,salata
17.30 yarım elma,yarım armut
2.5 lt su 45 dk tempolu yürüyüş
Ya saatler sasti biraz öğlen gec olunca acikmadim acikirsam süt içerimakşam sence yeterli mi
bencede süt veya yine yoğurt yemen gerekebilirYa saatler sasti biraz öğlen gec olunca acikmadim acikirsam süt içerim
bende menü yazayım
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dl ekmek
2 dl peynir
salatalık biber
ara :
1 elma
öğle :
1 kase yoğurt
1dl ekmek
ara :
1 muz
akşam :
150 gr tavuk ızgara
2 yk bulgur pilavı
salata
yoğurt
su : 2,5 lt[/QUOTE
Güzel menü tavuk 150 Gr yazmissin paketin üstünden tahmini mı hesapladin mutfak tartin mı var ben kalori hesabı yapıyorum yediklerim kaç Gr falan merak ediyorum
Bende mutfak tartin varsa hemen sorularimi siralayacaktim
malesef yok tartı bende , öyle net ölçülerim yok mesela peynir 500 gr içinde dört büyük parça var o parçaları bede dörde bölüp ikişer yiyorumMenümfcccfcdcfccfcfvggg
Bende mutfak tartin varsa hemen sorularimi siralayacaktimben mesela tavuk aldım bugün 2 kilo biraz çorbalık biraz haslamalik ayırdım devamını pişirdim 3 kişiyiz yani aşağı yukarı hesaplanır da pek doğru sonuç vermez bende sen sadece kendine yapiyorsan daha net olur peynir kuruyemiş falan onları merak ediyorum
Ben nasıl bir mesaj yazmışım ya Allah Allah kızım el attı galibaMenümfcccfcdcfccfcfvggg
Bende mutfak tartin varsa hemen sorularimi siralayacaktimben mesela tavuk aldım bugün 2 kilo biraz çorbalık biraz haslamalik ayırdım devamını pişirdim 3 kişiyiz yani aşağı yukarı hesaplanır da pek doğru sonuç vermez bende sen sadece kendine yapiyorsan daha net olur peynir kuruyemiş falan onları merak ediyorum
Canım vücut yeterli besini almayınca alarma geçip tüm yediğini depoluyor en azından bende öyle oluyor sadece çok yemek değil gerwğinden az yemek de kilo aldırıyor. Öyle bi tepki verebilir senin vücudundaGünaydın kızlar hâlâ artidayim kaç gündür tam anlamıyla doymuyorum bile dunde hiç ekmek yemedim pro ağırlıklı oldu ama yine değişen yok ama aynaya bakınca bir toparlanma hissediyorum
Bu hafta menüleri paylaştım paylaşmaya da devam edicem nerde yanlış yapıyorum sizde görün diye belki de öyle oldu bilmiyorum okadar da azmiydi menülerCanım vücut yeterli besini almayınca alarma geçip tüm yediğini depoluyor en azından bende öyle oluyor sadece çok yemek değil gerwğinden az yemek de kilo aldırıyor. Öyle bi tepki verebilir senin vücudunda
Akşam 6'da (eğer 11 - 12 gibi yatıyorsan) güzel bir parça tavuk, balık, köfte + bol salata / ya da güzel bir sebze ve yanına yoğurt yemeye çalış.Bu hafta menüleri paylaştım paylaşmaya da devam edicem nerde yanlış yapıyorum sizde görün diye belki de öyle oldu bilmiyorum okadar da azmiydi menüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?