- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.861
akşam için bende yemek bulamadım kabak yoğurt biber mi yesem diye düşündümÖğlen ton balıklı salata yedim. Akşamı çok hafif geçireceğim ama şu an fikrim yok. 1 saat normal tempoda yürürüm.
Ayvucudu şaşırtma işini ben haftalardır deniyorum.yani çok yiyorum .vucudum şaşırmadıkça ben şaşırıp yemeye devam ediyorummmnerde hata yapıyorum ki güzin abla
Roxenciğim akşam kızımı beklerken 1saat yürüdüm. Eve çok yorgun döndüm. Salata vs yapasım gelmedi. Peynir zeytin ekmek ayran.. bana yetti ekmek 70 gr. 200 kaloriydi.akşam için bende yemek bulamadım kabak yoğurt biber mi yesem diye düşündüm
Ben çok beğendim menünü. Spor ve su da çok iyi... aman ha.. aynen bu şekilde devam ediyoruz. Yeni yıla fit giriyoruzİyi akşamlar yeme işi bitti
Kahvaltı 9.30
Tereyağında 2 yumurta 5 yeşil zeytin yeşillik domates salatalık 1 tatlı kaşığı pekmez
13.30 1kase domates çorbası 1 dlm kızarmış tambgdy ekmeği
1 armut yarım dan az galeta 2 çay kaşığı bal farklı zamanlarda
Akşam 17.30 közlenmiş patlıcan biber üstüne 4 kaşık yoğurt
2.5 lt su bitti 30 dk zumba
Kalori olarak çok değilde akşam yiyince nasıl oluyor bilinmez vücudu bir değişik etkiliyorRoxenciğim akşam kızımı beklerken 1saat yürüdüm. Eve çok yorgun döndüm. Salata vs yapasım gelmedi. Peynir zeytin ekmek ayran.. bana yetti ekmek 70 gr. 200 kaloriydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?