• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

20171031_084403.jpg

Bugünkü kahvaltım
Öğlen için salatam ve ton balığım.

roxen2303 roxen2303 bugün sabah greyfurtumu unuttum kahvaltım bol ama çok bol bolll bol maydanozlu dereotlu peynirli tek yumurtadan omletti. Omletimi yedim bir de ofis dolabımı açınca dünden kalan yarım greyfurtumla burun buruna geldim.

Neyse mantık aynı dedik omletin üstüne greyfurtumuzu yedik :KK22:
20171031_085823.jpg

roxen2303 roxen2303 bugün sabah greyfurtumu unuttum kahvaltım bol ama çok bol bolll bol maydanozlu dereotlu peynirli tek yumurtadan omletti. Omletimi yedim bir de ofis dolabımı açınca dünden kalan yarım greyfurtumla burun buruna geldim.

Neyse mantık aynı dedik omletin üstüne greyfurtumuzu yedik :KK22:
çok iyi olmuş o zaman napıyoruz yarın greyfurtu unutmazsan yarısını yine bırakırsın:kk77: ki unutmazsın:KK49:

Ay kızlar ben neden veremiyorum ya offf delircem. Diyetisyen listeme başladım tekrar bugün. Saatleri 21.30 da en son ama ben 6 ya çekmeye çalışacağım
Fatma bende öyle önceden Birgün pro diyetiyle 400 500 Gr verirdim şimdi gerçekten zor veriyorum al ver vs metomu bozdum mu acaba diyorum çok üzülüyorum

Ay kızlar ben neden veremiyorum ya offf delircem. Diyetisyen listeme başladım tekrar bugün. Saatleri 21.30 da en son ama ben 6 ya çekmeye çalışacağım

Fatmam beni affet ama ben kendimde ne halt yediğimi çok iyi bilirim, senin bir tahminin yok mu? nerede bir sıkıntı oluştu acaba?
Hem sen bu kadar moralsiz olmasana cankuş!
Gençsin hoşsun tatlısın üstelik eliptiğin bile var ;)

Fatmacığım ben çok azalttım ydiklerimi çoook, hem azalttım hem aşırı sağlıklı artık.
Öğlenleri salata ve haşlanmış tavukla doydum mesela.. Akşamları bazen sadece karnıbahar yiyip kalktım.

Fatma bende öyle önceden Birgün pro diyetiyle 400 500 Gr verirdim şimdi gerçekten zor veriyorum al ver vs metomu bozdum mu acaba diyorum çok üzülüyorum

Yok yok Meleğim,
Bizim başlıca sorunumuz İSTİKRARSIZLIK
Fatma da onca kiloyu istikrarla azimle bir kaç ay devam ettirdiği için vermişti.

Sizce?

Fatmam beni affet ama ben kendimde ne halt yediğimi çok iyi bilirim, senin bir tahminin yok mu? nerede bir sıkıntı oluştu acaba?
Gençsin hoşsun tatlısın üstelik eliptiğin bile var :KK66:

Fatmacığım ben çok azalttım ydiklerimi çoook, hem azalttım hem aşırı sağlıklı artık.
Öğlenleri salata ve haşlanmış tavukla doydum mesela.. Akşamları bazen sadece karnıbahar yiyip kalktım.
Valla yeme konusunda sıkıntı yok ama sanırım spor ve uyku düzeni etkiliyor çoğu zaman 5 saatlik uykuyla geçiyor günüm var bi tuhaflık ama hayırlısı

Bir de kızlar çok su içelim..
Cumartesi irmik helvası yedim ben yaptım ve doyasıcaya çatlayasıcaya yedim çatlayasıca ben.
:KK70:
Ama bir tek c.tesi bu haltı yedim,
Pazar zaten okumuşsunuzdur kocamla kızım hamburger yerken karşımda ben yeşil çay içtim.
ÇOK SU roxen2303 roxen2303 den bana armağan ÇOK AMA ÇOK SU bir de.

Doğru diyorsun aslında veremedikçe daha çok takılıyor tam bir kısır döngü
aynen de öyle bunun farkındasın bu güzel çözümüde biraz sana biraz bize düşüyor biz seni motive edeceğiz sende olacaksın plan bu...tabi bu sen yaparsın hadi şeklinde değil tabii takıldığın noktalar olacak her seferinde devam etmen için , dikkat çekiyorum 'tekrar başlamak ' değil devam edeceğiz:KK55: birlikte:KK200:

Gençsin hoşsun tatlısın üstelik eliptiğin bile var :KK66:

Herkesin metosu da aynı değil ki işte sen sadece karnabahar diyorsun ben sadece 3 kaşık yoğurt chia yedim bir hafta yada sadece süt öğlen ya sebze ya tavuk köfte 16 da bitirdim yemeği yok yani başka bir hafta daha dolu menüler belki kaçamak bı baktım eksi var bende daha önce kilo verdim hiç şok diyet detoks lar falan yapmadım sağlıklı beslendim spor yaptım durdukça menumden değişikler yaptım ama şimdi hiç öyle değil kacamaklar olsada 2 gün üst üste doyasıya yediğim de yok yani hiç esimle akşam yemeği yemiyorum sadece bunlarla insan 1 senede 4 5 kilo verirdi yani

Back