- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.841
Herkesin metosu da aynı değil ki işte sen sadece karnabahar diyorsun ben sadece 3 kaşık yoğurt chia yedim bir hafta yada sadece süt öğlen ya sebze ya tavuk köfte 16 da bitirdim yemeği yok yani başka bir hafta daha dolu menüler belki kaçamak bı baktım eksi var bende daha önce kilo verdim hiç şok diyet detoks lar falan yapmadım sağlıklı beslendim spor yaptım durdukça menumden değişikler yaptım ama şimdi hiç öyle değil kacamaklar olsada 2 gün üst üste doyasıya yediğim de yok yani hiç esimle akşam yemeği yemiyorum sadece bunlarla insan 1 senede 4 5 kilo verirdi yani
kilo alma-kilolu gezme- verme-duraksama- verme-sabitlemeeee kuzum,
tecrübeyle sabit
kaç yılıııın tecrübesi
:))))))bugün gece 2 buçuk gibi uyanmışım tahminim öyle yani kalkıp elimi yüzümü yıkadım suyumu içim vs. baya baya sabah ritüelimi yapıyorum telefonu aldım elime en son baktım 2 .45 birden ayıktım tabi iyi evden çıkmamışım
yaparsın yaparsın inşallah spora giderken en keyif aldığım alet eliptic bisikletti , şimdi yaşadığım sitenin içinde spor salonu var sırf onun için bile gidebilirim bacakları çok güzel şekillendiriyorEliptik de 35 dk interval antreman yaptım ölüyorum sanki çok fena oldum yav şöyleki
30 dk ful performans 30 dk yavaş 30 ful 20 yavaş 30 ful 10 yavaş 30 ful 10 yavaş 30 ful 20 yavaş 30 ful 30 yavaş 2 dk dinlenme tabi bu arada pedal çevirmeye devam 1 set tamamladık böyle böyle 35 dk ben bittim yapılabilir gibi ama zormuş sağlığımı etkilemezse devam edeceğim
Ne kadar süre kullandın ya ben kendi diyetisyenim tavsiye ettiği için almıştım ama başka bi diyetisyen bacakları kalınlaştırır basen büyütür dedi kafamı karıştırdı.yaparsın yaparsın inşallah spora giderken en keyif aldığım alet eliptic bisikletti , şimdi yaşadığım sitenin içinde spor salonu var sırf onun için bile gidebilirim bacakları çok güzel şekillendiriyor
6 ay kadar kullandım bacaklarım çok güzel sıkılaştı yani nasıl basen büyütür demiş anlamadım bede öyle bir etkisi olmadı aksine incelttiNe kadar süre kullandın ya ben kendi diyetisyenim tavsiye ettiği için almıştım ama başka bi diyetisyen bacakları kalınlaştırır basen büyütür dedi kafamı karıştırdı.
Ne bilim kullanma dedi bana ben çok seviyorum eliptikle spor yapmayı ufaklıkdan fırsat bulunca çıkıyorum tepesine6 ay kadar kullandım bacaklarım çok güzel sıkılaştı yani nasıl basen büyütür demiş anlamadım bede öyle bir etkisi olmadı aksine inceltti
eliptic aslında bütün vücudu çalıştıran bir egzersiz aleti ki yağ yakmak için bölgesel hareketlerden ziyade tüm vücut çalışmak gerekir günde 30 dk bile yapabilsen ne güzel kesinlikle faydası var şöyle bişeyde yapabiliriz sein için , menülerin gayet güzel fazlası yok uygun olmayan şeyler yok genelde belki vücut buna alıştı o yüzden 1 gün karbonhidrat günü yapsan sabah 2 dl ekmek yesen mesela öğlen makarna yesen akşam sebze+bulgur yesen sonra protein ve sebze ağırlıklı devam etsen sanki vücut şaşırır gibi ne dersinNe bilim kullanma dedi bana ben çok seviyorum eliptikle spor yapmayı ufaklıkdan fırsat bulunca çıkıyorum tepesine
Ya aslında elimde öyle bi liste var ama cesaret edemiuorumeliptic aslında bütün vücudu çalıştıran bir egzersiz aleti ki yağ yakmak için bölgesel hareketlerden ziyade tüm vücut çalışmak gerekir günde 30 dk bile yapabilsen ne güzel kesinlikle faydası var şöyle bişeyde yapabiliriz sein için , menülerin gayet güzel fazlası yok uygun olmayan şeyler yok genelde belki vücut buna alıştı o yüzden 1 gün karbonhidrat günü yapsan sabah 2 dl ekmek yesen mesela öğlen makarna yesen akşam sebze+bulgur yesen sonra protein ve sebze ağırlıklı devam etsen sanki vücut şaşırır gibi ne dersin
yani sen bilirsin menülerin çok güzel bi takılma dönemindesin bunu 3 şekilde kırabiliriz3 -1-3 diyeti 3 protein 1 gün karbonhidrat 3 gün sebze şeklinde ama öğle ve akşam öğünlerini kapsıyor sabah normal kahvaltı şeklinde. Bu murat topoğlunun listesi çok kararsız kaldım yani
uymayacağını tahmin ettim zaten öce sağlık tabi ki , şaşırtma işe yarar umarım sonuçları şimdiden merak ettim2 saat spor vakit bulsam da sağlığım el vermez malesef. Şaşırtma olayını deneyebilirim aslında yarın karbonhidrat yükleneyim sonra da sebze protein yapayım dengeleyerek inşallah işe yarar
İnşallah işe yarar. Öyle hemen sonuç alayım diyede acele etmeyeceğim 1 haftalık süre vereyim kendime. Çok ssğol desteğin içinuymayacağını tahmin ettim zaten öce sağlık tabi ki , şaşırtma işe yarar umarım sonuçları şimdiden merak ettim
tabi ki bir günde sonuç beklemeyelim 1 haftanın sonunda kilo gitmiş olacak eminimİnşallah işe yarar. Öyle hemen sonuç alayım diyede acele etmeyeceğim 1 haftalık süre vereyim kendime. Çok ssğol desteğin için
Bence sen videoları indir hepsi silinecek böyle giderse2.hafta 5. gün lower focus videousunu yaptım arkasından jillian level 1 videosunu yaptım ...focus t25 programıma göre bugü birde ab intervals videosu var onu neden bilmem kaldırmışlar internetten ama bir adam videoyu yaparken kendisini çekmiş hareketler net şekilde var yani , ordan yapabilirim.. umarım jillian ın devamı gelir ilk denediğim zamanlarda yarısına bile gelememiştim şimdi 2. video olarak yapabilmenin mutluluğu çok güzel
indirdim zaten sadece ab intervals eksikBence sen videoları indir hepsi silinecek böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?