Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bende Adanaliyim yaş 27 bir kızım var İstanbul'da yaşıyordum 2 ay önce Diyarbakır'a geldik eşimin tayini sebebiyle 85 kilodan 68 e kadar düşmüştm tekrar kilo aldım verebildigimde yok işte
Memnun oldum canim Allah bagislasin evladini hep birlikte verebiliriz insallah

goldenheart ben uğrayamıyorum. Ben hastayım küçük oğlum hasta. Büyük oğlum 4. Sınıf ve hayatının ilk sınavlarını oluyor stres halindeyiz evde ders çalışıyoruz fırsat bulamıyorum.

Günaydın herkes kendini tanıtmış bende tanıtayım. Yaş 31 bursada oturuyorum. Geçen şubatta 75 ile başladım yola 64 e kadar indim ama dikkat etmeyince 67 oldu tekrar. Hedef 55 boy 155 çok uyumlu

Benim kızım da yaptı bunu hem de iş arkidişlerimin yanında
Seninkiler gene tanıyo sizi.. benim kız demez mi annem de babamı ayy babam da annemi dövüyo diye ahahhh..
Bilmiyorum ne yapılmalı, yanlışlığı anlatılmalı sonra kendiliğinden geçiyor.
Galiba yaş olarak tam bunu yapma deneme-yanılma yaşında kuzuş.

Günaydın herkes kendini tanıtmış bende tanıtayım. Yaş 31 bursada oturuyorum. Geçen şubatta 75 ile başladım yola 64 e kadar indim ama dikkat etmeyince 67 oldu tekrar. Hedef 55 boy 155 çok uyumlu
Yerim seni bennnnn canım benim :) Uyumlu tabiii... 67 olaydıııım zil takıp oynayaydıım

Günaydın kızlar
Muttapa7555 çok geçmiş olsun
goldenheart ay sesli güldüm inan yani herhalde yabancıların yanında dese onlarda bı düşünür acaba mı diye kayınvalidem inanmasa da evde hir gür tartışma mı varda çocuk böyle diyor diye düşündü sanırım nasihat verip teli kaparken işte Allah huzurunuzu bozmasın falan kiymetinizi bilin gibi konuştu güldük eşimle

Dün çok ama çok dikkat ettim zaten hedefim belliydi, akşam eve gidince dün sardığım etli lahana sarmasından 8 tane bir tabak dolusu boll sarımsaklı yoğurtla yedim, çoğu lahanaydı sebzeden saydım. Yaşım 40'a dayanınca daha bu sene lahana ile tanıştım . Zaten çok severdim ama yapmazdım hiç.

Akşam 6.15'den itibaren hiç bir şey yemedim suyumu ve kayısılı form çayımı içtim saat 11'de yattım. Arada hep yürüdüm hem gündüz hem akşam.

bugün gece 2 buçuk gibi uyanmışım tahminim öyle yani kalkıp elimi yüzümü yıkadım suyumu içim vs. baya baya sabah ritüelimi yapıyorum telefonu aldım elime en son baktım 2 .45 birden ayıktım tabi iyi evden çıkmamışım

çok iyi yemek , gece 11 ise şaşırtıcı senin için abla
İyi ki varsıııııın

sende iyi ki varsınn ve tabii diğer arkadaşlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…