- 14 Nisan 2017
- 275
- 196
- 53
- 33
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.801
Harika tebrik ederimHoşgeldin :) 24 yaşındayım bende İskenderun doğma büyüme ama göçmenim öğretmenim 30 a yakın kilo verdim şimdi daha çok spora ağırlık vermiş durumdayım :)
Memnun oldum canim Allah bagislasin evladini hep birlikte verebiliriz insallahBende Adanaliyim yaş 27 bir kızım var İstanbul'da yaşıyordum 2 ay önce Diyarbakır'a geldik eşimin tayini sebebiyle 85 kilodan 68 e kadar düşmüştm tekrar kilo aldım verebildigimde yok işte
Benim kızım da yaptı bunu hem de iş arkidişlerimin yanındaO nasıl uzak bı marketmis yaklaşık 2 km inşallah hasta olmazsın zencefil ıhlamur karanfil bı karışım bişi yapsaydın eve gelince kızım da boğazım aciyor dedi ne bulduysam içirdim geçti ya demeye başladı beni başından savmak için galibakizlar bu arada benim kızım yalan söylemeye başladı ya 4.5 yaşını geçti hiç böyle değildi oyun gibi geliyor sanırım normal mi bu eşime annem beni dövdü bugün falan diyor işten gelince telefonda da halasina ve babaannesine babam annemi ve beni dövüyor hep ağlatıyor falan demiş tabi inanmamislar sonra biraz usteleyince dovmenin de ne olduğunu tam olarak bilmediğini anladım Allah'a şükür hiç öyle şiddet olmaz evimizde bende babasida zaten kendine asla böyle birşey yapmayız çevremizde de yok bazen bak seni döverim falan diyorum sadece bu
Yerim seni bennnnn canım benim :) Uyumlu tabiii... 67 olaydıııım zil takıp oynayaydıımGünaydın herkes kendini tanıtmış bende tanıtayım. Yaş 31 bursada oturuyorum. Geçen şubatta 75 ile başladım yola 64 e kadar indim ama dikkat etmeyince 67 oldu tekrar. Hedef 55 boy 155 çok uyumlu
İlahi roxenciğim.aslında evin altı market ben hareket olsun diye o kadar yürüdüm
merakla bekliyorum 68.9 da olsa hedef 68 lerYeni hedef yarın yani 1 Kasım 2017'de 68 ile yoladevam etmek! Sana söz vermiştimroxen2303 sözümü tutuyorum, ama senin için değil tabii ki, senin sayende kendim için tabii ki!
İyi ki varsıııııınmerakla bekliyorum 68.9 da olsa hedef 68 ler
çok iyi yemek , gece 11 ise şaşırtıcı senin için ablaDün çok ama çok dikkat ettim zaten hedefim belliydi, akşam eve gidince dün sardığım etli lahana sarmasından 8 tane bir tabak dolusu boll sarımsaklı yoğurtla yedim, çoğu lahanaydı sebzeden saydım. Yaşım 40'a dayanınca daha bu sene lahana ile tanıştım. Zaten çok severdim ama yapmazdım hiç.
Akşam 6.15'den itibaren hiç bir şey yemedim suyumu ve kayısılı form çayımı içtim saat 11'de yattım. Arada hep yürüdüm hem gündüz hem akşam.
İyi ki varsıııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?