Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Aminnnn insallah tabikide cuma gunleri fotolari atarim bende eksilerle insallah :) fazla geriye gidemedim ama bakicam 68 lere bi cay ile inmistim ama simdi kendi kendime yapmaya calisicam herkes hergun ogunu paylasicak mi

Bazen paylaşıyoruz bazen çok sıkıcı oluyor gibi sıkılıp paylaşmıyoruz. Gönlünce takıl.. istediğin zaman istediğin şeyi paylaşabilirsin

sporu yaptım üstüne çıktım birde 3,5 km yürüdüm gidiş geliş market poşetleriyle....
Islandım mı ?
- evet
Hasta olma ihtimali yüksek mi?
- evet
O nasıl uzak bı marketmis yaklaşık 2 km inşallah hasta olmazsın zencefil ıhlamur karanfil bı karışım bişi yapsaydın eve gelince kızım da boğazım aciyor dedi ne bulduysam içirdim geçti ya demeye başladı beni başından savmak için galiba kizlar bu arada benim kızım yalan söylemeye başladı ya 4.5 yaşını geçti hiç böyle değildi oyun gibi geliyor sanırım normal mi bu eşime annem beni dövdü bugün falan diyor işten gelince telefonda da halasina ve babaannesine babam annemi ve beni dövüyor hep ağlatıyor falan demiş tabi inanmamislar sonra biraz usteleyince dovmenin de ne olduğunu tam olarak bilmediğini anladım Allah'a şükür hiç öyle şiddet olmaz evimizde bende babasida zaten kendine asla böyle birşey yapmayız çevremizde de yok bazen bak seni döverim falan diyorum sadece bu

aslında evin altı market ben hareket olsun diye o kadar yürüdüm

Kahvaltı
Kepekli yağsız domatesli tost küçük tabi
Domates,salatalık,yeşillik

Dibek kahvesi şekersiz yarim ince galeta

Öğle yarım biber dolması 1 tabak yoğurtlu ıspanak

Akşam 17.00 1 kase koz biber salatası (dereotu maydanoz,soğan, domates,tatlı kaşığı zeytinyağı ve nar ekşisi)
1 haşlanmış yumurta

3 lt su spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…