- 14 Nisan 2017
- 275
- 196
- 53
- 33
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.781
Masallah size azminize darisi hepimize insallah sizdeki irade bizede nasip olsunMerhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum uygun görürseniz. Temmuz ortası 95 ile başladım şu an 72.4 kiloyum hedefim 51i görmek
Waaaow maaşallah sana..
95 nireee 70'ler nire..
Bravo.
tebrikler yolun yarısı bitmiş bile
Masallah size azminize darisi hepimize insallah sizdeki irade bizede nasip olsun
Amaaaan canım yaaa.. kolay gelsin, napçan artık, porsiyon küçült ve çok su içyatılı misafirim var 20 gün kalacak yemekleride o yapıyorrr
diyete aşırı karşı olan biriiiii
yandım da yandımmmmm ben
Aminnnn insallahtabikide cuma gunleri fotolari atarim bende eksilerle insallah :) fazla geriye gidemedim ama bakicam 68 lere bi cay ile inmistim ama simdi kendi kendime yapmaya calisicam herkes hergun ogunu paylasicak mi
O nasıl uzak bı marketmis yaklaşık 2 km inşallah hasta olmazsın zencefil ıhlamur karanfil bı karışım bişi yapsaydın eve gelince kızım da boğazım aciyor dedi ne bulduysam içirdim geçti ya demeye başladı beni başından savmak için galibasporu yaptım üstüne çıktım birde 3,5 km yürüdüm gidiş geliş market poşetleriyle....
Islandım mı ?
- evet
Hasta olma ihtimali yüksek mi?
- evet
aslında evin altı market ben hareket olsun diye o kadar yürüdümO nasıl uzak bı marketmis yaklaşık 2 km inşallah hasta olmazsın zencefil ıhlamur karanfil bı karışım bişi yapsaydın eve gelince kızım da boğazım aciyor dedi ne bulduysam içirdim geçti ya demeye başladı beni başından savmak için galibakizlar bu arada benim kızım yalan söylemeye başladı ya 4.5 yaşını geçti hiç böyle değildi oyun gibi geliyor sanırım normal mi bu eşime annem beni dövdü bugün falan diyor işten gelince telefonda da halasina ve babaannesine babam annemi ve beni dövüyor hep ağlatıyor falan demiş tabi inanmamislar sonra biraz usteleyince dovmenin de ne olduğunu tam olarak bilmediğini anladım Allah'a şükür hiç öyle şiddet olmaz evimizde bende babasida zaten kendine asla böyle birşey yapmayız çevremizde de yok bazen bak seni döverim falan diyorum sadece bu
Hosbuldum ismim aslı 26 yasindayim ankaraliyim sizler :)Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler kendinizi kısaca bı tanitin kaynasalim
Hoşgeldin :) 24 yaşındayım bende İskenderun doğma büyüme ama göçmenim öğretmenim 30 a yakın kilo verdim şimdi daha çok spora ağırlık vermiş durumdayım :)Hosbuldum ismim aslı 26 yasindayim ankaraliyim sizler :)
Evet haklısın ya inşallah geçici bir durumdurmelekcim yanında fazlaca dizi film falan izlemeyin.çocukları oyun oynuyor zannedersin ama sizin konuştuklarını kaydediyorlar canım .konuşurken dikkat etmek gerek
Ay maşallah 30 ben seni üniversite öğrencisi sanıyordum ama nerden vardım bu kanıya bilmiyorumHoşgeldin :) 24 yaşındayım bende İskenderun doğma büyüme ama göçmenim öğretmenim 30 a yakın kilo verdim şimdi daha çok spora ağırlık vermiş durumdayım :)
Bende Adanaliyim yaş 27 bir kızım var İstanbul'da yaşıyordum 2 ay önce Diyarbakır'a geldik eşimin tayini sebebiyle 85 kilodan 68 e kadar düşmüştm tekrar kilo aldım verebildigimde yok işteHosbuldum ismim aslı 26 yasindayim ankaraliyim sizler :)
Ay maşallah 30 ben seni üniversite öğrencisi sanıyordum ama nerden vardım bu kanıya bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?