- Konu Sahibi goldenheart
- #3.761
Günaydın kızlar iki gündür güzel motiveyim bu sabah eksi görmek beni daha da mutlu etti
Geçen pazartesi 74.8
Güncel 74.4 cumaya göre de -300 eksideyim
Geçen pazartesi 74.8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar iki gündür güzel motiveyim bu sabah eksi görmek beni daha da mutlu etti
Geçen pazartesi 74.8
Ay inşallah gerçekten tam anlamıyla istememek ve motive olamamak bu kez daha kararlıyım hem hamilelik planlıyorum Allah nasip ederse o yüzden mutlaka kilo vermem lazımTebrik ederim Melekciğim.
Gayret.. bir de mutlaka SÜREKLİLİK..
Sen de ben de şu 70'lerden kurtulmalıyız.
Çok sinirdaydin ya normal 70 i görmen dediğin gibi yarına dönmüş olursun 69 a ben greyfurt yiyemiyorum hiç maydanoz kürü yaptım yarım saat önce banyoya zor yetiştim şuan midem fena yatiyorum zat sorunlu bir midem var neden zorladimki kendimi çok pişmanımKızlar günlüğümü inceledim.. yıllardır şaka gibi kah 72, kah 71, eğer 70 isem mutlu, eğer 69 isem sanki hedefim 69 da ben o hedefime varmışımcasına mutlu..
Bunca emek ve çaba, şu günlüğe harcadığım zaman.. hepsi 3-4 kilo için mi?
Tutarsızım
Anladım.
Neyse moralimizi bozmayalım.
Sabahları greyfurt yiyelim maksat MOTİVASYON
Maksat bu greyfurtları salataları yerken kesinlikle amacımızı unutmamak hep aklımızda tutmak!
Eki Görüntüle 2061378
Aaaaa şahane!!Ay inşallah gerçekten tam anlamıyla istememek ve motive olamamak bu kez daha kararlıyım hem hamilelik planlıyorum Allah nasip ederse o yüzden mutlaka kilo vermem lazım
Çok sinirdaydin ya normal 70 i görmen dediğin gibi yarına dönmüş olursun 69 a ben greyfurt yiyemiyorum hiç maydanoz kürü yaptım yarım saat önce banyoya zor yetiştim şuan midem fena yatiyorum zat sorunlu bir midem var neden zorladimki kendimi çok pişmanım
Yarın 70'i ardımda bırakmış olacağım roxen2303 ciğim.70 biraz benide üzdü ama daha sıkı sarılmak için bir sebep bu bize goldenheart
Büyük kararsızlıklar içindeyim önümde 4 5 ayım var hem düşünmek hem kilo vermek için düşünmek için uzun kilo vermek için kısa bir zaman hayırlısı olsun artıkAaaaa şahane!!
Allahım hayırlısını versin..
O zaman geleceğin fit annesine diyorum ve suyumu içiyorum.
Waaaow maaşallah sana..Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum uygun görürseniz. Temmuz ortası 95 ile başladım şu an 72.4 kiloyum hedefim 51i görmek
tebrikler yolun yarısı bitmiş bileMerhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum uygun görürseniz. Temmuz ortası 95 ile başladım şu an 72.4 kiloyum hedefim 51i görmek
tebrikler yolun yarısı bitmiş bileMerhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum uygun görürseniz. Temmuz ortası 95 ile başladım şu an 72.4 kiloyum hedefim 51i görmek
Aminnnn insallah tabikide cuma gunleri fotolari atarim bende eksilerle insallah :) fazla geriye gidemedim ama bakicam 68 lere bi cay ile inmistim ama simdi kendi kendime yapmaya calisicam herkes hergun ogunu paylasicak miFatas Allah senin de istediğini hayırlısı ile versin.
Bizi takip ettin mi öyle böyle kıvrıla kıvrana vermeye çalışıyoruz
Takıl bize,
Cumaları kilo bildirimi yaparsın değil mi?
Menülerimizi örnek alabilirsin, zaten bir zamanlar 68'lere indiğine göre sen de bizdensin
Sen de ne yapmaman gerektiğini çok iyi biliyorsun yani